Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Odpowiedz kieruję głównie do Mr.SuperStars w sprawie Game Mastera ( GM ) Moje zgłoszenie:

Cechy:

-Znam dość dobrze j.ang trochę j.włoskiego

-Umiem dość szybko pisać

-Mam skończone 16 lat

-Gram 5-10 godzin dziennie

-Umiem pisać Questy... np.

Kapitan powiedział ,że nieznani żołnierze gangu białego wiatru ukrywali się w głębokiej jaskini.Kapitan stwierdził ,że to napewno loch małp trudny... Udaj się do lochu małp i odnajdz ślad żołnierzy białego wiatru.

-Nie choruje na ADHD ZESPÓŁ DOWNA ANI TEGO TYPU CHOROBY!!!

-Potrawie działać pod presją.Jestem pracowity mam chęci...

-Pomagałem koledze postawić prywatnego serwa ale nie wyszło.Byłem GM na AspirietMT2 lecz krótko ,ponieważ serwer padł. Gram w metin2 od 3 lat wiem co gdzie jest

-Niestety nie posiadam mikrofonu więc nie mam skype'a ani tego typu programów lecz szybko pisze wiec moge odpisywać

-Aktualnie nie jestem żadnym GM ADMINEM CZY TEGO TYPU członkiem Teamu

-Umiem dogadać się z graczami.

Proszę o odpowiedzi na GG:23990675!!

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POSZUKUJĘ HOSTERA

Hoster otrzyma oczywiście GM na serwerze oraz zyski z IS'a.

Będzie mógł proponować różne zmiany jakie mamy wprowadzać na serwerze.

Ja się zajmę plikami oraz stronką, mam już gotowe zedytowane przezemnie pliki GAME.

PISAĆ NA PW lub GG 11365963

Opublikowano

Oferuję pomoc przy stawianiu serwerów : Hamachi , No-Hamachi

Kontakt :

GG : 25780901

Mogę tez przez team vievier ; )

empty

Opublikowano

Witam,

Przylacze moja strone oraz forum pod jakis server. BlackSexmt2.tk (nazwa do ustalenia). Jeden server jest on (sex'y) a 2 nie (black). Przylaczy jaki kolwiek inny server pod forum oraz zrobie strone internetowa!

Kontakt GG:2343702.

Pozdrawiam...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Chcę zrobić serwer na Hamachi

Maszyna:

Intel Core 2 duo E7400 x2 2.80GHz

4Gb Ram DDR2

512GB dysk

System operacyjny Windows 7

Kogo potrzebuje:

Grafika który zrobi Clienta

Osobę która ogarnie Stawianie serwa na dobrych plikach zabezpieczenie itd..

Człowieka który zna się na Navicat FileZilla co gdzie żeby spolszyczć widzieć lvl na stałe

Chcę zrobić serwer taki 4Fan dostaje sie niewiem 80 i konkursy OX lvl sie dostaje za wygraną Bardzo czeste eventy

Dostanie się:

GameMastera

GameAdmina (zależy od możliwości)

GG:12490159

Opublikowano

Cześć, pisze ponieważ, poszukuje właściciela prywatnego serwera Metin2, który potrzebuje GM-a tak więc :

O mnie co mogę powiedzieć bardzo lubię pomagać i umiem gadać z ludźmi bez przeklinania i darcia się na Skype jak debil za przeproszeniem.

Mam wrażenie że nadaje się na GM-a serwera chociaż mam tylko 15 lat.

Moje doświadczenie w grze Metin2:

Hmm... w Metin2 no gram w tą grę już 4 latka spokojnie więc zdążyłem zapoznać się z regulaminem gry itp.

Kontakt:

GG: 11284478

PW Forum

Chcę być GM

Opublikowano

Witam!

Poszukuję hostera na serwer vps/dedykowany. Na początek będzie to skromna sumka max 200zł może kilka złoty więcej(Musze czegoś dobrego poszukać jeszcze)

Mam na oku dobre oferty nawet po 120zł więc tanio a serwer wygląda na nawet dobry....

Opłata za każdy miesiąc będzie zwracana z dodatkowymi złotóweczkami... Ile dostanie sponsor więcej?

Nie wiem jeszcze... ale całą kasę z IS.

GG: 955432

E-mail: [email protected]

Zainteresowanych proszę o kontakt najlepiej na GG. Podam resztę informacji... jak ma wyglądać serwer itp.

Co do tworzenia serwerów. Heh... Jak by to powiedzieć. No znam się i tyle. Pliki prawie skończonę, brakuję tylko kilku dni pracy i serwera.

Więc jeśli nie potrafisz sam stworzyć serwera, chcesz być GM i masz pieniądze na serwer to pisz!

1292102632u115053.png

Opublikowano

Szukam osoby która dołączy do team , stworzy serwer i stronę oraz będzie sprawowała nadzór nad serwerem (od strony technicznej)

Posiadam dedyka.

GG 4071618

madoxlogo.jpg

Opublikowano

Witam chcę się zatrudnić jako GM na serverze gotowym ;D i chcę być gm poto by hmm robić eventy pomagać ludziom i zrobić gp na youtubie i na mpc forum.

Mam nadzieje że znajdę prace jako gm z góry dziękuję moje gg 33569534

Mam 16 lat

gram w metina od 2007 roku ;D

znam dużo komend byłem GM niestety tylko na 1 serverze hamachi

ale GA mówił ze jestem dobrym gm i dobrze robię eventy i przede wszystkim nie zaśmiecam miast !

Opublikowano

Witajcie.

Poszukuję osoby, która potrafi zrobić profesjonalnego clienta (na dedyka).

Chetne osoby pisac gg: 11637888

imperialmt2.gif
Opublikowano

Witam,

Mam 16 lat,

Chcialbym zostac GM-em Na privie Hamachi/no-hamachi/dedyk (bez roznicy) Bylem juz pare razy Gm-em na hamachi serwach. Dzisiaj stwierdzilem ze znowu chce pomagac ludzią. Moge zajmowac sie serwem 24/7

Znam najpotrzebniejsze komendy na pamiec.

Gram w metina PL 2 lata, reszta to priv, napoczatku sleczalem na dedykach, a potem przenioslem sie na hamachi.

Kontakt ze mna to:

GG: 28363190

YouTube: TheHuboo

Posiadam :

-Vt

-Tp

No to mysle ze na tyle.

Pozdrawiam HuboO.

Opublikowano

Poszukuję Pomocy !

Szukam osoby do pomocy przy serwerze która zna się na stawianiu serwera Hamachi, bazie MySQL itp.

Więcej Informacji na :

GG: 23202255

PW na MPCForum.

1. Oferty/prośby wstawiamy zgodnie ze wzorem.

2. Nie spamujemy postami typu ''dzięki masz +'' / ''dzięki masz 5''.

3. Oferta/prośba ma zawierać wszystkie dane ze wzoru.

4. Kiedy użytkownik znajdzie ochotnika do pomocy, edytuje swoją prośbę i pisze czcionką w rozmiarze 5 oraz czerwonym kolorze tekst: ''Prośba nieaktualna.'' . Tak samo z ofertą pomocy. Tyle, że zamiast słowa ''Prośba'', pisze słowo ''Oferta''.

5. Kiedy zaś użytkownik ponownie będzie szukał pomocy, znów edytuje swoją prośbę i pisze takimi samymi ustawieniami tekstu, tekst: ''Prośba aktualna.'' . Tak samo z ofertą pomocy. Tyle, że zamiast słowa ''Prośba'', pisze słowo ''Oferta''.

sygnaqz.jpg

44768.png

Opublikowano

Szukam Hostera

Opis:

Szukam osoby ogarniętej która będzie się trzymała godzin otwarcia i będzie umiała Postawić serwer.

Wymagania:

Komputer 4gb Ram/2 gb Na Serwer

Internet:20mb/s lub więcej

Kontakt:

GG: 22962373

PW na forum

Pomogłem daj +

Opublikowano

WITAM

Poszukuję sponsora na prywatny serwer dedykowany.

Oczywiście sponsor otrzyma posadę [GA] na serwerze + dany procent zarobków z IS.

Serwer będzie mini hard. Na serwerze oczywiście planujemy zrobić nowe expowiska i dodać nowe itemki.

Będą nowe questy, liczne eventy. Na pewno się dogadamy w sprawie finansowej.

Gwarantujemy miły Team i dostęp do bazy danych serwera.

Nie posiadamy żadnych ograniczeń pod względem wiekowym.

GG: 16277351.

Opublikowano

Witam

poszukuje osoby do TEAMU która zna się na plikach i kliencie Metin2 Serwer działa od marca 2009 Proszę o kontakt NA POCZTĘ FORUM.

Tylko poważne oferty !

Opublikowano

witam mam 16lat poszukuje Posady GMa na Dedyku

Znam się na serwerach sam miałem kilka , znam się na plikach serwerowych

Chętnie pomogę przy Serwie i zostanę GM pisać proszę PW do mnie na Forum

na pewno odpisze do was

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

up on nie szuka GM nie badz taki lapczywy. on szuka pomocy przy serwie;] no ja pomoge ale tylko przy hamachi;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...