Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. SZUKAM OSOBY KTORA SIE SWIETNIE ZNA NA TWORZENIU SERWA NO HAMACHI. [DEDYKA] . UMIE ROBIC ZAPYTANIA ZNA SIE NA BAZIE PISANIU QUESTOW , EDYTOWANIIU PLIKOW ITP. .SERWAER JAKI ZAKLADAM BEDZIE HARD 50/50 . OSOBA TA DOSTANIE GA I PELNOMOZNICTWO ORAZ DARMOWE ITEMY .SZUKAM OSOB TYLKO OGARNIETYCH .SERWER BEDZIE Z GORY OPLACONY NA 3 MIECHY.

PISAC

GG:9511626 [NAWET JESLI NIEWIDOCZNY]

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, poszukuję serwera, na którym mógłbym:

- pomagać graczom; nie materialnie,

- tworzyć jak najbardziej sprzyjającą atmosferę na serwerze,

- pomagać w tworzeniu idealnego serwera.

Jestem miły, kulturalny, znam zasady ortografii. Mam szacunek do ludzi, starszych czy młodszych. Odpowiedzialność i silna wola też prowadzą w moich cechach charakteru. Jeżeli administrator jakiegoś serwera byłby zainteresowany moją pomocą, to chętnie służę.

Napisałem własne podanie, ale użyję też przykładu, którego użył założyciel tematu.

Jak coś to umiem zaszyfrować clienta lzkeyem wtedy nie ma hackerów na serwerze i nikt plików nie wypakuje

Twoje doświadczenie w Metin2:

Staż około 1,5 roku na Globalnym, znam się na każdej profesji. Około pół roku przebywam na prywatnych serwerach.

Kontakt:

GG: 31508653

E-mail: [email protected]

PW na forum.

Chcę być GM.

navas63.png
Opublikowano

Witam chcial bym zostac Gm mam 4 letnie doswiadczenie.

Znam pare komed potrafie zabawiac graczy.

GG 2567422.

E-mail [email protected]

CHCE BYĆ GM

Jesli jestes N3O Daj -

Jesli nie postaw +

METIN2.US Sura 54lv+ Jinno-FreeKingdoom KillBmKa

Opublikowano

Zostane GM'em.

moje doświadczenie z grą jest bardzo duże, z tworzeniem serwera na Hamachi takze. serwer mi obojętny czy dedyk czy globalny czy hamachi.

znam bardzo dużą ilość komend jestem uczciwy, potrafie pomoc graczom nie przez rozdawanie EQ lecz przed pomocną rade. staram się także by na serwerze nie bylo graczy z cheatami i hackami. niestety mam dopiero 17 lat lecz podobno wiek o niczym nie świadczy. w razie pytan co do mojej pomocy na stanowisku GM'a prosze pisac prywatne wiadomosci.

pozdrawiam i gwarantuje że warto mieć odpowiedzialnego GM'a.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Witam, szukam osoby która umiałaby zając się serwerem od strony technicznej. Ogółem kogoś, kto zna się na stawianiu serwerów dedykowanych od podstaw. Osoba ta, otrzymałaby oczywiście stanowisko GA na serwerze i myślę, że co do reszty byśmy się dogadali. Od owej osoby oczekuję tego, że będzie kulturalna i uczciwa. Osoby zainteresowane współpracą zapraszam na PW.

Opublikowano

Poszukuje Osób które wyśla 5sms po 25zł!!!!!!Odpłace sie GM na serwerze Dedykowanym!!! po kody na GG:9480197

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Witam

Mam 11lat(nie wstydzę się mojego wieku bo nie jestem taki jak inni w moim wieku) mam duże doświadczenie w metinie i się uczę C++.

Chciałbym zostać GM znam dużo komend na pamięć.

Oferuje dużą pomoc przy stawieniu servera patchera i zrobienie Klijenta oraz lauchnera.

Co oczekuję stanowisko GM na serverze

Kontakt GG:20865194

Priv forum

Opublikowano

Siema All...Mam Na Imie Hubert Mam 17Lat Od 3 Lat Gram Na Pl-u 87level Sura Bm na Servie Gromo,All Eq Na Pl-u Wydalem Okolo 2,5tys Na Is Na Kamienie Duchowe...P.Exspa Itd,Gm Bylem Oraz Nadal Jestem Na Kilkudziesieciu Serverach Hamachi I Nie Tylko.Jestem Wybitnym Graczem,Odpowiedzialnym Oraz Cenie W Sobie Scisle Zasady Oraz Postatowienia.Servery Moge Wspomóc Za Pomoca Kasy Oraz Ogolnie Jak Postawic Serva,Jestem Kombinatorem W Sieciach Lan Itd...Dobrze Poruszam sie Programami Typu Navicat Itp.Jezeli Zdalem Z Siebie Pozytywne Wrazenie Prosze O Kontakt

Gadu-10021655

[email protected]

Nie Pisac Na PW i Na WP

Jc Pisac Udziele Wiecej Infformacij Aaa...Pozatym Dzieki Mpc Wybrali mnie na kilkanascie Gm-ów nQ All

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oferuje swoją pomoc jako GM

szukasz GM to go znalazłeś gram sporo w metka na pl (69) lv NEWadek961 serwer obsydian gram na róznych priwach sam takze mam wlasnego lecz niestety nie mam kompa najwyższej jakosci przezco moje możliwosci GA sa ograniczone

mam własnego clienta kto bardziej zainteresowany głownie siedze na gg 32102128

lub email [email protected]

PZDR lda wszystkich z MPC forum warto mnie wziąsc gdzyz znam prawie wszystkie komendy ( z tych wazniejszych)

POLECAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam potrzebuje osoby do pomocy przy postawieniu dobrego priva hamachi lub na no-ip osoba ta musi się na tym znac. Oczywiscie daje gm zapraszam do kontaktu ze mna wiecej opowiem na pw lub gg 12899774.

Pomogłem daj +. To nic nie boli :)

http://www.youtube.com/watch?v=rXzYzCDy7Ak&feature=player_embedded

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/239984-tutorial-vpc-client-mac-addr/page__p__1638860__fromsearch__1#entry1638860

Kocham Linuxa :) Wypijmy za Windowsa. Jaka okazja ? Po prostu wypijmy za błędy :0

Pierfszy ros grom f teko mettina .

Hćalem ekspic na dźikih slugah ale ńe dafalem rady.

Co mam srobic , napirzcie mi .

Z gury dźenkuje.

JN na 100% - Je*** NooBy na 100 %

Opublikowano

Witam szukam hosta do serwera hamachi kogoś kto ma możliwości sprzętowe i dałby radę na uciągniecie 2-3 sieci,

chodzi mi też aby osoba była wysoko dostępna tak w godzinach 15-20..

zależy mi też na tym aby osoba była w wieku chociaż 15 lat ..

aby też osoba nie była konfliktowa etc etc.w skrócie żeby dało się współpracować

no to już znacie moje wymagania teraz to co ja oferuje:

-Kontakt można powiedzieć że jestem często na komputerze 11-13 15-20 20-23

-Pomysłowość

-Stronkę na poziomie

GG;22891304

*Planowałem zrobić serwer już w święta lecz nie udało się z powodu braku $$kasy .. ale po świętach planuje coś kupić i zrobić..

Pozdrawiam..

Zapraszam na www.Cs-Nexus.pll - Najlepsze serwery CS !

Jestem h@ tej sieci ;] jak by co PW lub GG:22891304

Opublikowano

Podanie na GM

- Imię:Andrzej

- Doświadczenie w grze: od początku Serwera Poland

- Osiągnięcia w grze:sura bm 75 lv 4xg i inne nobki

- Co oferujesz? Oferuje Przedewszystkim Zabawe jak i Pomoc jako GM ( Pilnowanie porządku,tępienie graczy na sh,mh i tym podobnym "dopalaczach"

- Czy znasz obowiązki GM?: Oczywiście że znam

- Czy wiesz jaka to odpowiedzialność?:Tak wiem jaka to odpowiedzialność Miałem swój serwer jak i byłem GM na niemieckim serwerze Dedykowanym SoG-MT2 i na polskich NaidRPG,EuphoriaMt2

- Czas jaki mogę poświęcić na grę:tutaj to już różnie (trafiają się imprezy boks itp) Ale myślę że 3-4 godzinny co najmniej

- napisz coś o sobie:Jak już napisałem wyżej mam 17 lat, Jestem młodym nastolatkiem który lubi się dobrze zabawić (od tego jest ten wiek) Pochodzę z Miasta Radom (w.mazowieckie)Trenuję boks od 3 lat.Moja Zabawa w metina zaczęła się gdy był serwer Poland.Jako tako dobiłem tam 34 lv po czym rzuciłem grę.Wróciłem ze starą gildią na serwer elares gdzie osiągnełem 75 lv surą BM.To chyba na tyle o mnie w razie pytań mogę napisać więcej i więcej ale myślę ,że książki o mnie pisać nie będziemy.Jest też możliwość porozmawiania na Team speak skype itp

-Doświadczenie: Stawiałem już pare serwerów hamachi,jednak bardziej oferuje pomoc w navi(navicat) oraz w grze.

-Kontakt: GG 4029830 NAWET GDY NIEDOSTĘPNY!

Opublikowano

Witam.

Zakladam nowy projekt serwera hamachi na bardzo duzo sieci lub no hamachi! Potrzebuje kilku ludzi :

1. Edytor // osoba ktora potrafi edytowac pliki serwerowe bardzo dobrze 3 stanowiska!

2. Grafik // osoba ktora potrafi zrobic dobra stronke serwera i forum 2 stanowiska!

3. Edytor Clienta // osoba ktora potrafi zrobic clienta z nowymi broniami itp. 2 stanowiska!

Oczywiscie odplacam sie stalymi stanowiskami GM z pelnymi prawami.

Jakby ktos byl ciekawy na jakim kompie bedzie serv to tutaj podaje parametry :

Procek : 2x 2.93GHz

RAM : 4GB DDR3

Karta Graficzna : 1GB

Internet : 10 MB/s

Kontakt :

PW na forum

gg : 23260828

Opublikowano

Chce zostać GM.Twoje doświadczenie w metin2: gram w metina PL od poczatku s13(kirian) mam tam 65lvl ninje (okradziony przez kumpla) jestem doświadczony gm . byłem gm'em na serverach typu. TheNextLand AnimeMT2 BoundMt2 i wiele innych hamchi ktorych nie pamietam.

Kontakt:

GG:12051866

E-mail: [email protected]

PW na forum.

Pozdrawiam

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam ponownie poszukuje osoby która umiała by zrobić forum do mojego serwera hamachi.

Daje Gm na serwerze

Pisać na gg 12899774

Pomogłem daj +. To nic nie boli :)

http://www.youtube.com/watch?v=rXzYzCDy7Ak&feature=player_embedded

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/239984-tutorial-vpc-client-mac-addr/page__p__1638860__fromsearch__1#entry1638860

Kocham Linuxa :) Wypijmy za Windowsa. Jaka okazja ? Po prostu wypijmy za błędy :0

Pierfszy ros grom f teko mettina .

Hćalem ekspic na dźikih slugah ale ńe dafalem rady.

Co mam srobic , napirzcie mi .

Z gury dźenkuje.

JN na 100% - Je*** NooBy na 100 %

Opublikowano

Chcę zostać GM

Doświadczenie : około 2 lata na globalnym 1 rok na prywatnych byłem już GM na różnych serwerach nie tylko w metinie.Umiem pisać poprawnie po Polsku ,pomagam graczom nie materialnie.Umiem się zachowywać , dobrze wypełniam swoje zadania.

Kontakt:

GG: 25352178

E-mail : [email protected]

Opublikowano

Witam serdecznie!

Szukam osób chętnych do projektu serwera Metin2.

Szukamy:

- osoby znającej xHTML, css i PHP (biegle)

- osoby znającej się na edycji klienta Metin2 (grafika, modele, zabezpieczenia)

Oferujemy:

- duże wynagrodzenie finansowe (kwestia dogadania się - jesteśmy elastyczni)

- pracę w małym, zgranym zespole (bez dzieci)

Informacje o projekcie:

Projekt profesjonalnego serwera Metin2, bez dzieci w teamie, bez zabaw typu serwer na miesiąc - poważny projekt.

Oczywiście nie będę tu pisał, że chcemy zwojować Internet tym serwerem, jednak mamy duże możliwości (serwer dedykowany, możliwość bardzo dużej reklamy serwera)

Kontakt:

GG: 6393909

Opublikowano

Poszukuje osob ktore pomoga w privie

zaczne prace gdzy ktos sie glosi

kompa mam dobrego

internet 6mb/s

potrzebuje glownie plikow serwerowych i rąk do pomocy

gg to 32358482

Opublikowano

Pomagam przy tworzeniu Prywatnych serwerów oraz pomagam w istniejących.

Coś o mnie:

Mam na imie Piotr, data urodzenia 31.12.1997 ^^. Umiem edytować klienta, edytować i pisać strony w językach PHP i HTML. Znam sie też troche na grafice, pomagam w reklamie serwera. W metina gram od 2 lat. Od stycznia 2010 na Prywatnych Serwerach. Pierwszy priv to... nie zabardzo pamiętam nazwe ale było to coś z nazwą Angel, dobiłem tam 81lvl latajac w eq od +0 do +4, dlaczego? Wtedy nie wiedzialem co to bodzio i magiczny metal a wiedzialem ze kowal pali ^^. Mój najwyższy level to 99. Miałem GM na wielu prywatnych serwerach np. HeavenWorld i Undermoonshine. Pomagam też w wymyślaniu nazw. Zainsteresowanych prosze o kontakt 6609325, moge napisać coś więcej o sobie.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Witam!!!

Poszukuje Questera Który Musi potrafić napisać wiele questów na mój serwer jeżeli bedzie bardzo dobry dogadamy Sie co do ceny Jego Pracy:) Zapraszam na

GG:9480197

email:[email protected]

Zapraszam!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...