Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję pomocy! W Robieniu Serwera Dokładnie

Opis: umiem all to sam zrobic i to ma byc dedyk ale samemu nie chce mi sie wole z kims ogarnietym ;] klient serwer itp; ] mikro wymagane i skype; ]

Kontakt:

- GG:17863919 ale czesto mnie nie ma ;]

- Prywatna wiadomość na forum.

44044453.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Szukam osoby która podejmie się skonfigurowania serwera i klienta odpłatnie, mniej więcej tak jak jest na polskim serwerze z małymi modyfikacjami. Konfiguracja na być na plikach2010 a modyfikacje clientowe w formie patcha(zainteresowanym wyjaśnię o co chodzi). Robota przy tym to jakieś 3-4 dni, (miałem już w 80% zrobione ale brat z formatował dyska na wiedźmina i szlak trafił cały dobytek metinowy a od nowa nie mam tyle czasu).Lista podana w spoilerze

-level 150, staty do 125(najlepiej przeroboine game od NISMO)

-dif na dmg i launcher z dll na bicie wierzchowców

-sprawne wszystkie mapy(podzielone na game i game99)

-sklepy jak z pl

-zmienić exp x2 względem pl na stałem przez zapytanie do navi

-zwiększyć drop 2x

-poprawienie/dodanie dropu w mob_drop_item względem pl (wikimt2)

-dodanie do quest teleportera wszystkich map expowiskowych:atl1/2,las1/2

-dodać questy jak najwięcej z jak pl(dodane od nowa przez locale/hongkong_list), bez ox,tanaka event

-dodanie nowych ulepszczy typu: kość palca, kwarcowy piasek i dodanie ich do refine i do dropu

-dodanie nowych butów,hełmów, ulepszaczy do nich, dropu(wikimt2)

-dodanie nowych zbroji na 80lvl(niebieska stal, płytowa aury),ulepszaczy

-dodanie Seon-Pyeong do do każdego m1, quest na bronie i zbroje 80lvl

-zaktualizowanie dmg broni na 80lvl do bazy z clientowego item proto

-dodanie możliwości wyrzucania wszystkich itemów przez zapytanie do navi

-dodanie pieczęci sciąanych i zwykłych z bonami bez bugu(wikimetin2)

-dodanie nowych metinów wielkanocnych, ustawienie dropu, i rozrzut po mapach, góra jeden na mapkę(wikimetin2)

-dodanie zająca wielkanocnego w każdym m1,dodanie drop jajek i pustego koszyczka,quest na oddawanie jajek i napełnionego koszyka

+nagrody z jajek fioletowe poty,złote sztabki,fryzy, ku, kasa,

+nagrody za koszyki duchowe, zakładane pierscienie dropu i exp(30min 3h),bodzie,magiczne metale,dowawanie bonów,mieszanie,5 bon,szkaty fioletowa, ebonitowa, heksanlne

-dodanie atlantydy v1,v2, razem ze smokiem, poprawny drop z tej lokalizacji (wikimetn2)

-dodanie ducha sury v2 z questem na wejście do smoka(wikimetin2)

-dodanie spróchniałej,tajemniczej,rubinowej z kluczem,jajek,koszyka i ustawienie dropu na all potwory(niski drop)

-quest na wejście do atlanydy i wyjście

-wywalenie dwóch npc koło handlarki na plikach 2010

-działające itemy:cukier,transferkrólestw,zwój um i ststusu

-zniesienie czasu kolejnego oddawanaia/misji w questach biologa/na konia

-mapa handlowa (http://www.mpcforum.pl/topic/268464-downloadnowa-mapa/)+ pierśceiń na teleportację na nią

-zmiane bonu co 1s

-dif na pomyślność ku 75%

-dif punkty wędki za każdym razem

-dodana zbroja toga(def 50,speed 50,a atak 50) dodane jako nagroda za oddanie pełnego koszyka u zająca(szansa szansa 1%)

Pisać oferty na PW

@P.S ewentualnie szukam osoby która chętnie przyłączyła by się do tego projektu(max 4h dzinnie gdyż chodzę do roboty i tylko tyle mogę poświęcić, mam spore doświadczenie) ale to wyżej ma większy piorytet

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Strona Pod Serwer .

Witam Poszukuje Hostera i doświadczonego grafika przy pomocy tworzenia strony pod serwer dedykowany !

Chodzi o serwer Dedykowany metin2 Serwer będzie startował na początku sierpnia

Chodzi mi o stworzenie strony pod serwer która będzie zawiera tak jak inne serwery

Item Shop , Ranking , Download , Panel Logowania , itp..

Co Oferuje w zamian ?

W Zamian oferuje miejsce w Teamie Serwera Zyski z IS .

Jeżeli oczekujesz czegoś innego napisz dogadamy się .

Kontakt ze mną

Gadu Gadu : 36879989

E-mail : [email protected]

Czekam .

Na początek miesiąca wykupie serwer.

Cena którą przeznaczę 300-500zł

OFERTA cooltext539078661.png

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

@Re Fresh

Siema!

Ja napiszę coś od Siebie!

Chcę zostać GM, nie ważne czy to Dedyk, czy może Hamachi. Ważne jest to, że chcę pomagać ludziom!

•  

• 1.Jak masz na imię?: Dawid
  • 2.Ile masz lat?: 15
  • 3.Czym się zajmujesz?: Metin2, Informatyka
  • 4.Masz doswiadczenie o komendach GM?: Tak!, Komendy nie wystarczą do bycia GM!
  • 5.Masz gg?: Tia(18335725)
  • 6.Masz mikro?: Mam, mam

Coś od Siebie, jeszcze dodam:Polecam Siebie, jako dobrego GM'a, który pomaga ludziom, który nie daje itemów za free. Jestem spokojny, staram się bawić ludzi!

Częste Eventy, można się ze mną dogadać, ze mną tak nie jest, jak na innych serwerach, że albo GM nie odpisuje, albo coś!

Z kąt moje zainteresowanie GM? Otóż miałem przypadki i to na własnej skórze, że GM'i na różnych serwerach byli przykrzy. Nie dało im się nic powiedzieć, nic wytłumaczyć.

Nikomu nie pomagali. Z tond moje zainteresowanie GM, chcę być inni niż tamci, chcę pomagać!

Więc proszę o rozpatrzenie, mojego "Podanka"~!

Pozdrawiam, Pikuś

GG: 18335725

AKTUALNE!

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

Oferuję wsparcie i zdalną pomoc dla systemu FreeBSD na zlecenie.

Oferuję pomoc przy aktualizacji systemu i oprogramowania, kompilowaniu niestandardowego jądra, uruchomieniu firewalla, tworzeniu jaili (jeden serwer + np 3 adresy ip = 3 serwery - host + 2x jail), ratowanie systemu w trybie rescue, zabezpieczanie systemu itd...

Zajmuję się tworzeniem jaili zarówno 64bit jak i 32bit. W jailu 32bit uruchamiam wszystkie niezbędne narzędzia aby działały prawidłowo m.in. komendy netstat, top, ps, kill, killall, ifconfig... Jail umożliwia stworzenie odizolowanego środowiska usługi np. gry od systemu głównego. Jeśli gra się zawiesi nie zawiesi nam całego serwera. Restart jaila ok 5 sekund - restart serwera np. ovh - ok 3 min. Jail 32bit uruchomiony w systemie 64bit (amd64) wykorzystuje w pełni całe zasoby sprzętowe - pamięć RAM powyżej 4GB bez konieczności używania PAE.

Jeśli ktoś jest chętny zapraszam na gg 5005024 (niewidoczny) lub kontakt mailowy na adres serwery(małpa)tobnet.pl.

Opublikowano

1.Jak masz na imię?: Mateusz

2.Ile masz lat?: 14

3.Czym się zajmujesz?: Wszystkim po trochu!

4.Masz doswiadczenie o komendach GM?: Odrobinę.

5.Masz gg?: Tak - 9588545 ( pisać jestem często na niewidoku)

6.Masz mikro?: Mam, mam

Witam! Od jakiegoś miesiąca zacząłem interesować się grą na różnych privk'ach w Metinie 2'a. Chciałbym zostać GM'em i po prostu pomagać graczom ponieważ duża ilość GM'ów nie pomaga , tworzy sobie itemki itp. Ja nie będę tak robił najważniejsze to przyjemność z gry. Nie faworyzuje lepszych graczy , nie daje itemków za free. Częste eventy ! Naprawdę polecam się mam dużo czasu więc chętnie będę nadzorował serwer. Najlepiej jak byłby to dedyk. Komend szybko się nauczę więc to nie jest problem! Polecam się i zapraszam na gg: 9588545

Opublikowano

POSZUKUJE OSOBY KTORA UMIE ZROBIC NO-HAMACHI. PILNE!!!!!!!!!!!!!!

Pomogłem? Kliknij Lubie To :)

Opublikowano

Witam ; )

Szukasz Grafika na serwer ?! Dobrze trafiłeś !

Robie grafiki na serwery no hamachi , dedykowane , na hamachi nie ponieważ uważam to za strate kilku dobrych godzinek na zrobienie grafiki i po kilku dniach serwer padnie ; )

jeżeli interesuje cie jakie robie grafiki niżej możesz sobie zobaczyć ; )

sygnaturkazmniejszaczpl.jpg

tapetkak.jpg

paela.jpg

w Ostatnim obrazku jest napis Paela juz wyjasnniam dlaczego a dlatego ze ten obrazek robiłem koleżance ; ) (ale jest w pełni wykonany przeze mnie ; ) )

Więc jesli spodobało ci sie i chciał bys mnie jako grafika na serwer pisz/dzwon na

GG : 13259013

😅

Opublikowano

Witam chętnie zostanę moderatorem na jakimś privie . Imię : Kamil Wiek :21 Lat . Więcej info pod nr gg : 5555707 . Pozdro

2h3a8zk.png
Opublikowano

cooltext539479263.png

Szukam Bardzo Dobrego Grafika ! Który będzie tworzył grafikę potrzebną do strony serwera .

Mam już osobę która stworzy stronę teraz szukam dobrego grafika. Który pomoże przy tworzeniu strony

Co w Zamian oferuje w zamian oferuje miejsce w Teamie na Dedykowanym Serwerze Metin 2

Kontakt Pod Numerem Gadu Gadu

36879989

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

Szukam Hostera

Opis:

Szukam osoby ogarniętej która będzie się trzymała godzin otwarcia i będzie umiała Postawić serwer.

Wymagania:

Komputer 4gb Ram/2 gb Na Serwer

Internet:10mb/s lub więcej

Kontakt:

GG: 22962373

PW na forum

PS.Projekt jest nowy nie ma jeszcze plików serwerowych.Zostaną zrobione na komputerze hostera

Pomogłem daj +

Opublikowano

Witam.

Pragnę zostać GM'em na jakimś Dedyku ew. No-Hamachi ale warunek jest taki, że serwer No-Hamachi stoi już ponad 2 miesiące. Zapytacie pewnie dlaczego mam takie wymagania, więc odpowiem z góry.

Szukam czegoś na dłuższą metę, nie chcę aby moje staranie i pomoc włożona w serwer zniknęła po 2 tygodniach.

Może teraz coś o mnie.

Mam 16 lat.

Z serwerami prywatnymi mam styczność od ponad roku.

Byłem Administratorem tylko na swoim serwerze, lecz we względu na brak warunków na hostowanie serwera został on wyłączony.

Jednak moja kariera nie zakończyła się na tym. Nadal posiadam pliki serwerowe (obecnie 2010), staram się rozwijać wiedzę na ich temat.

Komendy znam o 70%, nie oszukujmy się. Nikt nie będzie uczył się wszystkich gdy dostęp do spisu ma się pod ręką.

Znam się też na edycji plików serwerowych oraz modyfikacji klienta na poziomie ~50-70%

Pisanie oraz edycja questów 40-60%, dopiero się uczę. Potrafię wyłapać drobne błędy i to właśnie na nich uczę pisać poprawie.

To chyba tyle o mnie. Dodam jeszcze że jestem osobą spokojną, opanowaną. Potrafię się zawsze dogadać oraz pracować w grupie.

Przestrzegam reguł regulaminu/administratora. Na wykonywanie swoich obowiązków mogę poświęcić sporo czasu, lecz nie jestem jakiś tam No-Life'm.

Potrafię organizować Eventy i różnego rodzaju konkursy. Potrafię wymyślać też własne zabawy.

Czego oczekuje od teamu?

Przede wszystkim MIŁEJ ATMOSFERY. Wiek się nie liczy lecz charakter.

Jeśli masz w swoim składnie jakieś pyskate dzieci (przepraszam za wyrażenie), nie licz że dołączę do teamu.

Oczekuję też współpracy, oraz zaangażowania.

NIE CHCĘ ŻADNYCH OPŁAT. TO TYLKO GRA, A GRA MA BYĆ ZABAWĄ! <-- Moje motto.

Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć lub widzisz ze pasuje jako członek waszego teamu, pisz na GG: 3898555

(nawet jak niedostępny, zawsze mogę odpisać. Jeśli mnie nie ma to przedstaw się Nickiem z forum oraz opisz swój serwer oraz stanowisko które bym mógł przyjąć)

Moge wiedzieć dlaczego mnie minusujecie?

NIE AKTUALNE

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Opis:

Zrobiłem serwer hamachi na plikach z 2010 roku, na VirtualBOX, ram 1.5 GB .

VirtualBOX załączony, portmap załączony, hamachi załaczone, konto ok, gdy loguje się na postać, ładuje się gra, pod koniec ładowania, gra bez żadnego ostrzeżenia się wyłącza.

Kontakt:

- GG: 20640800

- e-mail: [email protected]

sygnanampc.jpg
Opublikowano

A wiec...^^ 2.5 lata granie na PL.... Potem na privach ;d Mam Duze doswiadczenie w "GM'owaniu". Bylem "GM" na DisorderMT2 / RudiMT2 / DargonMT2 i wiele wiele innych ^^... Czyli tak... podsumowanie, znam wiele komend, ^^. mam sposób na ogarniecie neo Kidów ; ] [reszta na GG 6156890 ] lub PW [ DEDYK ]

Opublikowano

Witam, mam problem, ponieważ chciał bym postawić/mieć swój własny serwer NO Hamachi ... lecz poradniki na YT są za stare i mi przynajniej nie działają

Chodzi mi o to aby ktoś zrobił osobiście dal mnie filmik z dołączonym głosem swoim i POWOLI wytłumaczył mi jak sie ten serwer stawia ( oczywiście podanie linków do potrzebnych programów,map,plików serwerowych)

Prosze pisać na PW lub tutaj

Za pomoc daje oczywiście GMa i 40 % z dochodów z Item Shopu, który by na owym serwerze istniał

Można równiesz dać mi linka do działającego VIDEO TUTa

Nadal AKTUALNE

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Poszukuję posady GM

Grałem na wielu serwerach, ogólnie znam się na grze...

Byłem na paru serwerach, co różni GM'owie nie traktowali graczy poważnie...

Wiem jak to jest...

Chcę zostać GM na obojętnie jakim serwerze (4Fun, Hard... Hamachi, Dedyk...)

więc oferuję wzamian:

- będę traktować serwer oraz graczy tak jak należy

- będę często w grze

- zawsze można na mnie liczyć (w razie potrzeby będę zawsze)

- potrafię zachować kulturę...

oraz mogę pomóc w tworzeniu stronki, clienta, edytowaniu serwera...

GG : 36447360

Opublikowano

Szukam serwera który :

Szuka ogarniętego Gm'a który będzie pilnował porządku

Będzie aktywny co najmniej miesiąc

Ja :

Nie rozdaje itemów

Nie dodaje expa

Nie lituje się ( jeżeli ktoś ma dostać bana to dostanie , u mnie nie ma próśb i litości )

Jestem spokojny, dosyć dobrze obeznany w metinie, nie przeklinam i nie robie z byle czego awantur Mam 15 lat

Kontakt GG : 6870103 bardzo często jestem na niewidoku.

PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...