Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oferuję pomoc przy serwerze hamachi jak i przy dedyku

Ogarniam

1.Edycja Klienta

2.Pisanie Qusetów.

3. I wiele wiele innych.

GG:

36638144

KKrzrzaaKKuu

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Planuję postawić własnego dedyka i szukam do tego ludzi.

Jeżeli ktoś jest chętny niech pisze w tym temacie.

Wymagania:

- ukończone 15 lat

- mikrofon ze słuchawkami

- pojęcie na temat metin2

- znajomość programów

- umiejętność tworzenia własnych itemów clienta itd.

Co oferuję:

- dobrą grę na wysokim poziomie

- konto premium (GM)

- admina na forum (forum jeszcze nie ma do póki nie będzie wykupiony dedykt)

- gratisowe smocze monety co tydzień.

Czekam tylko na poważne oferty!!!

W razie dodatkowych pytań gg: 3134298

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Witam

Ogarniam

1.Edycja Klienta

2.Pisanie Qusetów.

3. I wiele wiele innych.

GG:

36638144

KKrzrzaaKKuu

Opublikowano

Witam Jeśli szukasz ogarniętego GM dobrze trafiłes

Nie rozdaje itemów

Nie dodaje expa

Nie lituje się

Znam się na stawianiu serverów i mam pojecie w Gm-owaniu

Pomogę ogarnąć serva i pomagać graczom itp

Jeśli myślisz ze się nadam na GM na twoim hamachi no-hamachi Dedyku to pisz GG: 26073925

MAM 15 LAT

Opublikowano

Witam szukam zajęcia a mianowicie chciałbym zostać GM na serwerze dedykowanym moje doświadczenie :

-2 lata praktyki w Metin2

-Poprawna polszczyzna(Jak każdy Polak ..)

-Byłem 4 razy SGM na Serwerach dedykowanych

-Znam komendy prawie wszystkie , również takie aby zaspokoić team

-Mogę poświęcić 4-6 h dziennie na Twój server

Moje Cechy :

Jestem miłym i opanowanym człowiekiem nie łatwo mnie zdenerwować i wyłudzić rzecz w grze .Jeżeli chodzi o wiek mam lat 21 więcej potrzebnych Info dostępne będą pod num gg 11444695 lub pw tutaj

To właśnie ty możesz mieć takiego GM , SGM ,TGM na swoim serwerze Dedykowanym

Oferta Aktualna

Football Team.

-Serwer 5

-# P Messi #

-Napastnik

-1.000 UM (rośnie)

Skoro większość chce - to ja chce + i 5 ........ :* :* :* :*

Opublikowano

Zasponsoruje Serwer Dedykowany.

Kontakt GG: 4861365

Szukam osób z gotowymi plikami serwerowymi osoby które tworzą jeszcze pliki lub mają zamiar to zrobić nie są mile widziane.!!!!

Opublikowano

Witam.

Szukam sponsora na serwer dedykowany, (ewentualnie jeżeli chce ktoś zakupić i zrobić serwer służę pomocą ). Chcem założyć własny priv dla tego szukam sponsora na serwer. Ktoś może popatszeć że mam mało postów i nie udzielam się na mpcforum, to dlatego że kilka dni temu założyłem tu konto. Jeśli chodzi o moje doświadczenie :

-W metina gram od 3 lat.

-Miałem swój serwer hamachi (Emog2) w zeszłym roku był ok. 2 tygodni ale niestety spalił mi się komp.

-Byłem GM na 2 serwerach (oprucz mojego) moich kolegów.

-Bardzo dobrze znam większość komend.

Kontakt :

GG - 33153829

Wiadomoś prywatna na forum

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chcilbym zostać GM. Chciałbym zostać GM. Nieważne czy hamachi, no-hamachi czy dedyk. Coś o mnie: Mam 14 lat, znam ortografię, umiem się dogadać z ludźmi, nie przeklinam - nie wyzywam. Jestem ogarnięty, znam 95% komend. Byłem GM na 2 serwerach, które niestety popadały po 3-4 miesiącach. ;x I dlaczego ty powinieneś [GM]’em: Jestem opanowany, trudno mnie wyprowadzić z równowagi, a nieraz w ogóle się nie da! Jestem bardzo pomocny i kulturalny (Czyli wszystko co napisałem wyżej).Mogę zagwarantować pomysły na eventy oraz organizację eventów. Oferta Aktualna

GG 21552857

Opublikowano

Jestem w stanie zasponsorować serwer dedykowany . Szukam konkretnej ekipy . Czekam na oferty do końca lipca . Później wybiorę najatrakcyjniejszą propozycję ze wszystkich zaoferowanych . Oczekuję małej prezentacji serwera jak będzie wyglądał . Mile widziane przetestowanie serwera na hamachi . Duży plus na początek dla ludzi z Częstochowy i okolic . Wiek najlepiej 18+ ale 16+ nie przeszkadza zbytnio . Kontakt ze mną : Póki co podam sam nr gg : 5555707. Pozdro

2h3a8zk.png
Opublikowano

Jestem administratorem systemu operacyjnego FreeBSD oraz Linux Debian

Oferuję wsparcie i zdalną pomoc dla systemu FreeBSD oraz Linux Debian na zlecenie.

Oferuję pomoc przy aktualizacji systemu i oprogramowania, kompilowaniu niestandardowego jądra, uruchomieniu firewalla, tworzeniu jaili (jeden serwer + 3 dodatkowe adresy ip = 4 serwery ), ratowanie systemu w trybie rescue, zabezpieczanie systemu, firewall ipfw lub pf, Linux Debian w jailu FreeBSD, pomoc z konfiguracją i zabezpieczeniem plików serwerowych metin2, stworzenie systemu mailowego, stworzenie serwera www, zabezpieczenie bazy danych mysql, itd...

Zajmuję się tworzeniem jaili zarówno 64bit jak i 32bit. W jailu 32bit uruchamiam wszystkie niezbędne narzędzia, aby działały prawidłowo m.in. komendy netstat, top, ps, kill, killall, ifconfig... Jail umożliwia stworzenie odizolowanego środowiska usługi np. gry od systemu głównego. Jeśli gra się zawiesi nie zawiesi nam całego serwera. Restart jaila ok 5 sekund - restart serwera np. ovh - ok 3 min. Jail 32bit uruchomiony w systemie 64bit (amd64) wykorzystuje w pełni całe zasoby sprzętowe serwera - pamięć RAM powyżej 4GB bez konieczności używania jądra PAE.

Jeśli ktoś jest chętny zapraszam na gg 5005024 (niewidoczny) lub kontakt mailowy na adres serwery(małpa)tobnet.pl.

Opublikowano

Witam

Chciałbym zaoferować pomoc przy postawianiu serwera. Mogę zrobić clienta pod serwer.

-Miałem już kilkanaście serwerów (w tym jeden właśnie jest w fazie przygotowań)

-Mogę pomóc w robieniu serwerów typu Hard, Medium, 4Fun.

-Częściowo mogę wykonać grafikę (ale w tej dziedzinie nie oczekujcie dużo)

Kontakt:

gg: 13171756

PW MPCForum

OFERTA NIEAKTUANA

KONIEC NA TYM KONCIE

Opublikowano

Witam

Ogarniam

1.Edycja Klienta

2.Pisanie Qusetów.

3. I wiele wiele innych.

GG:

36638144

KKrzrzaaKKuu

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

- GG: 3649319

Bardzo Bardzo prosze o pomoc ! Po kontakcie ze mna dam wiecej info na temat serwera !

AKTUALNE

Opublikowano

Witam mianowicie mam problem z postwieniem serwera hamahi szukam osoby ktory objasnila by mi kilka spraw dotychocych w tej sprawie zainteresowana odobe ktora by mi pomogla prosze o kontakt na gg 36983709

Opublikowano

Szukamy osoby która pomoże ogarnac server(wymagane podstawowe znajomosci z obsluga bazy i freebsd) !!!!

Za pomoc mozesz zostać GM na dedyku!!

GG:9224435

Opublikowano

69296454665734294796.png

1; GM-Q - Osoba do pisania i tworzenia questów i misji

2; GM-E - Osoba od ewent ów (zadanie takiej osoby to pomysłowość na ewent i umiejętność przygotowania i prowadzenia ewentów itp.

3; MOD - Moderator forum ( pilnowanie porządku na forum)

4; GM-S - Osoba ze znajomością jęz.angielskiego (odpisywanie na zgłoszenia "SUPORT" czytanie i pisanie w jęz.angielskim )

5: GM-P - Pomocnik gracza ( to co do GM -a należy w grze)

00357631679188430564.png

Godziny pracy do ustalenia;

Profesjonalizm i dobra zabawę

Rozmowy z członkami TEAM ;

Miłą atmosferę

83570767803386087893.png

- stały adres IP

- wiek min. 17 lat

- doświadczenie na podobnym stanowisku (wymienione w zgłoszeniu)

85940099241320426094.png

ma zawierać

- imię

- doświadczenie

- na które stanowisko się ubiegasz

67148756627186760675.png

Podania nadsyłać na PW

Podania nadsyłać do dnia 5 sierpnia.

Po tym terminie osoby najbardziej interesujące zostaną zaproszone na rozmowę która odbędzie się na TS-3.

Zapraszam do składania swoich kandydatur tylko poważne oferty!.

bez YT

Opublikowano

Zostanę GM na Dedyku!!!

Witam nazywam się Mateusz mam 15lat , jestem ogarniętym chłopakiem , zdaję do 3 klasy gim z dobrą śr. jaka wynosi 3,8.Jestem miły, myślący , odpowiedzialny , lubiący pomagać innym , z humorem , posiadam wysoką kulturę oraz jestem stanowczy w swoich działaniach.Interesuje się na ogół siatkówką , piłką nożną i gorącymi paniami.Lubię z kolegami czasem wyskoczyć na piwko.

Moja przygoda z Metinem zaczęła się w młodym wieku jakim jest 12lat.

Jestem w miarę doświadczonym GM , ponieważ byłem GM na 2serwerach hamachi i na 3 no hamachi(nie mylić z dedykiem) , i sądzę , że na dedku też bym dał radę (nawet jestem przekonany).

Również znam komendy GM.

Kontakt tylko pw

Zbieram +

Opublikowano

Witam

Oferuję pomoc przy serwerze dedykowanym

Ogarniam

1.Edycja Klienta

2.Pisanie Qusetów.

3. I wiele wiele innych.

GG:

36638144

KKrzrzaaKKuu

Opublikowano

Zostanę sponsorem!

Witam wszystkich serdecznie, nie chce się stosować do tego wzoru, bo jest bez sensu.

Chętnie zostanę sponsorem serwera Metin2, który ma dobrą i zgraną ekipę oraz gotowe pliki, które będzie można lada dzień odpalić na serwerze dedykowanym. Sponsoring jest na zasadach % z IS, które jest do ugadania.

Parametry serwerów dedykowanych:

Intel i5 4x 2.66+ GHz

Pamięć operacyjna (ram): 16 GB

Łącze: 100 Mbps

System: FreeBSD 8.2 64bit

MASZYNY DOSTĘPNE OD ZARAZ!

Kontakt GG: 36425221

Opublikowano

Witam

Mam 15 lat i chciałem załozyc swój prywatny serwer dedykowany znam sie nieco na edycji serwera potrafie dodac rozne itemki jak i je edytoac mam rownież sponsora,lecz potrzebuje osoby do zrobienia clienta zabezpieczen oraz Strony Serwera Z Item Shopem i wrazie czego pomocy przy serwie.Nagroda do uzgodnienia wiecej info pod nr gg 12029971

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Zostanę sponsorem!

Witam wszystkich serdecznie, nie chce się stosować do tego wzoru, bo jest bez sensu.

Chętnie zostanę sponsorem serwera Metin2, który ma dobrą i zgraną ekipę oraz gotowe pliki, które będzie można lada dzień odpalić na serwerze dedykowanym. Sponsoring jest na zasadach % z IS, które jest do ugadania.

Parametry serwerów dedykowanych:

Intel i5 4x 2.66+ GHz

Pamięć operacyjna (ram): 16 GB

Łącze: 100 Mbps

System: FreeBSD 8.2 64bit

MASZYNY DOSTĘPNE OD ZARAZ!

Kontakt GG: 36425221

Opublikowano

69296454665734294796.png

1; GM-Q - Osoba do pisania i tworzenia questów i misji

2; GM-E - Osoba od ewent ów (zadanie takiej osoby to pomysłowość na ewent i umiejętność przygotowania i prowadzenia ewentów itp.

3; MOD - Moderator forum ( pilnowanie porządku na forum)

4; GM-S - Osoba ze znajomością jęz.angielskiego (odpisywanie na zgłoszenia "SUPORT" czytanie i pisanie w jęz.angielskim )

5: GM-P - Pomocnik gracza ( to co do GM -a należy w grze)

00357631679188430564.png

Godziny pracy do ustalenia;

Profesjonalizm i dobra zabawę

Rozmowy z członkami TEAM ;

Miłą atmosferę

83570767803386087893.png

- stały adres IP

- wiek min. 17lat

- doświadczenie na podobnym stanowisku (wymienione w zgłoszeniu)

85940099241320426094.png

ma zawierać

- imię

- doświadczenie

- na które stanowisko się ubiegasz

67148756627186760675.png

Podania nadsyłać na PW

Podania nadsyłać do dnia 5 sierpnia.

Po tym terminie osoby najbardziej interesujące zostaną zaproszone na rozmowę która odbędzie się na TS-3.

Zapraszam do składania swoich kandydatur tylko poważne oferty!.

bez YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...