Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich potrzebuje pomocy przy stawianiu serwera pier chce serwer na hamachi takie testy zoabczyc i jak bendzie wszystko okej to na dedykowany wrzucic i z związku z tym szukam pomocników. Bo chce aby ten serwer wyjątkowy i wystartował. Aby to była perła wśród serwerów mam strasznie dużo pomysłów co do serwera lecz umjejętności troche tzn. ogarniam.

Jeśli chcesz pomóc zastanów się czy możesz i czy masz coś do zaoferowania

tzn...

masz pomysły na serwer masz umjejętności by je wykonac

masz jakieś zdolności tzn. do pracy z plikami z clientem lub z questami lub z web

wiec jeśli ktos zna sie na czym dobrze pisac ja odpisze na 100% jestem 24h prawe ;p na kompie wiec warunki do pracy mam

zapraszam do zkontaktowania sie zemna nr.gg 17388539

dedyk będzie jak tylko będzie gotowy serwer

jeśli ktoś ma jakieś pytania pisac GG ! --- 17388539

proszę was nie piszcie mi takiego czegos:

<spoiler>

witam mam questy kilka wysłac ale dostane admina ok ? wspópracy

lub

siema pomogę coś ale dasz adma</spoiler>

(sorrki za błedy chaotycznie pisałem zamotanie mam i nie działa mi litera "ć" ;/ )

Może kiedyś :D:D robię privka na razie

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę GM

1. Imię

2. Wiek

3. Coś o sobie

4. Dlaczego Ty

5. Co wniesiesz jako GM

6. Doświadczenie

7. W skali od 1 na 10 jaką masz wiedzę o Metin2 ?

8. Kontakt

1/2.Nazywam się Marcin, mam 17 lat.

3.Uczę się na zawód informatyka kończę pierwszy rok technika. Hehe zdałem ;P. Na "czarno" pracuje po różnych budowach teraz budujemy budki do płacenia za autostradę ;D. Jestem ze śląska więc czasem "gadam" zamiast mówić. ^^ No i nieco za dużo używam emotikonów, kiedyś się tego od uczę. Czasem się powtarzam.

3,5.I trochę z historii mojej z metka:

Gram od początku metka z przerwą dwu letnią, nigdy nie nabiłem postaci z lvl-em większym niż 69, z powodu, że nie lubiłem nigdy expić zawsze wolałem pogadać se w m1. Na PL-u zakończyłem grać po 2 latach przeniosłem się na priv. servery chińskie. Po roku przebywania z żółtymi kolegami postanowiłem że zrobię server hamachi, robilem ich z 6(może ktos znał MWMmt2, wiktormt2, WiktoriaMt2, WyryMT2, reszty nazw nie pamiętam ale podobne były), po pewnym czasie zrozumiałem jednak że te servery są i tak krótkotrwałe przestało mi się chcieć je ciągle od nowa stawiać. ;D

4.Od pewnego czasu gram na dedykach i tu się uczyłem co i jak z plikami do servera dedykowanego, mniej więcej wiem jakie są główne błędy i najczęstsze na serwerach, ostatni raz byłem GM na prywatnym serverze dedyku xxxxxx(dla chcących wiedzieć podam), hehe nie polecam ciągle były tam jakieś błędy oraz główny admin zmieniał ciągle wartości bonów, czego od razu temu serverowi odradzam! Jako GM rzadko co dostawałem opinie gorszego GM(były 3 z powodu że itemów nie dawałem i byłem w WC ). Dałem pare poprawek do servera, nowe mapki moby itd.. Siedzę na kompie praktycznie ponad 6h dziennie czasem cały dzień (oprócz godzin spędzonych w szkole i w pracy) Znam praktycznie komendy włącznie z nowym eq i zombi, śmiercią, nagą, nowymi metkami, NPC(tymi potrzebnymi) . Posiadam skeyp-a TS-a GG i ventrillo (mogę nagrać jak bedzie potrzebne) mikrofon mam sprawny. Mogę podpowiedzieć jakie są bugi na serverach:). Na byciu GM/GA bardzo dobrze się znam.

5. Jak bym został wybrany dał bym pare rad co do serverka i mniej więcej pomógłbym w usunięciu all błędów. Teraz nie mam głowy do wypisywania co bym wniósł na server najczęściej to wychodzi w trakcie.

6. Hmm.. Tak jak napisałem wyżej. Potrafię robić qesty, itp... !!

7 chyba 9 ale nie wiem do końca w jakich granicach.

8. GG: 10571881(pisać nawet gdy mnie n ie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)

Skyp: xMarcinxNOx (rzadko siedzę)

E-mail: [email protected]

Nk: ;P mam

Facebook: też mam

PW: Na forum też odpisuje ;p

Chętnie pomogę odpłatnie zrobić server hamchi z IS i innymi duperelkami mogę podać dane do mojego servera jak by to wyglądało

Tworzę obrazki do sygnaturek praktycznie co chcecie powinienem umieć a jak co to się douczę ;P

Pare przykładowych obrazków do sygnaturek, qest, stronkę dałem na mój profil: http://www.mpcforum.pl/user/360774-xmarcinxnox/

AKTUALNE

Chętnie pomogę w Qestach do serwera dedykowanego.

beznazwy2wx.pngrsr38w.gifbeznazwy2wx.png

(Tylko do Metin2)

-Robię qesty na zamówienie!!!

-pomage w tworzeniu servera hamachi jak i dedykowanego

(w dedykowanych jestem nowy ale to bardzo podobnie się robi jak hamachi)!!!

Szukam pracy jako GM/GA/SGM/SGA/TGM/TGA!!!

(Tylko do Metin2)

GG: 37175114 (pisać nawet gdy mnie nie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)

http://www.mpcforum.pl/user/360774-xmarcinxnox/

Przyjmuję +

Opublikowano

Witam, poszukuję Testerów do serwera Hamachi mianowicie:

Chodzi o to żeby kilka osób zalogowało się na serwer i testowało np. sprawdzanie bugów , próbowanie włamania się na serwer,

Kontakt:

Gadu - Gadu: 36980126

Opublikowano

Podanko o stanowisko GM'a na jakimś private serwie.

Twoje doświadczenie w metin2: 3,5 roku gry na globalu

Kontakt:

GG: 535768

PW na forum.

Wiek 17 lat i kształcenie w zawodzie tech.informatyk 2 rok!

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Witam was wszystkich potrzebuje pomocy przy stawianiu serwera pier chce serwer na hamachi takie testy zoabczyc i jak bendzie wszystko okej to na dedykowany wrzucic i z związku z tym szukam pomocników. Bo chce aby ten serwer wyjątkowy i wystartował. Aby to była perła wśród serwerów mam strasznie dużo pomysłów co do serwera lecz umjejętności troche tzn. ogarniam.

tzn...

masz jakieś zdolności tzn. do pracy z plikami z clientem lub z questami lub z web

wiec jeśli ktos zna sie na czym dobrze pisac ja odpisze na 100% jestem 24h prawe ;p na kompie wiec warunki do pracy mam

<spoiler>

lub

(sorrki za błedy chaotycznie pisałem zamotanie mam i nie działa mi litera "ć" ;/ )

Opublikowano

Zostanę GM na Dedyku!!!

Witam nazywam się Mateusz mam 15lat , jestem ogarniętym chłopakiem , zdaję do 3 klasy gim z dobrą śr. jaka wynosi 3,8.Jestem miły, myślący , odpowiedzialny , lubiący pomagać innym , z humorem , posiadam wysoką kulturę oraz jestem stanowczy w swoich działaniach.Interesuje się na ogół siatkówką , piłką nożną i gorącymi paniami.Lubię z kolegami czasem wyskoczyć na piwko.

Moja przygoda z Metinem zaczęła się w młodym wieku jakim jest 12lat.

Jestem w miarę doświadczonym GM , ponieważ byłem GM na 2serwerach hamachi i na 3 no hamachi(nie mylić z dedykiem) , i sądzę , że na dedku też bym dał radę (nawet jestem przekonany).

Również znam komendy GM.

Kontakt tylko pw

Zbieram +

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Potrzebuję pomocy w postawieniu serwera Dedykowanego. A dokładniej to:

Sponsor ktory zasponsoruje nam server oraz drugiego ktory zasponsoruje forum oraz strone. 70% zyskow z is i gm

Za to wszystko bedzie Gm na serverze dedykowanym.

Kontakt:

- GG: 36635728

Z czasem bedzie tez ts3.

Dziekuje za uwage.

Oferta Aktualna

Opublikowano

Prosze o pomoc w postawieniu privka serwer metin2 no hamachi moje gg to

ogulnie to w wrzuceniu gotowcow dodaniu nowych zeczy na serwer

7405823

DZIEKUJ OFERTA NIEAKTUALNA

minecraft-creeper-wallpaper-1.jpg
Opublikowano

sorry za spama ale PILNE

tzn...

<spoiler>

lub

Opublikowano

Witam

Poszukuje sponsora na serwer dedykowany.Serwer ukończony w 100% ,strona internetowa z IS gotowa w 100%.Wszystko przygotowane pod dedyka więcej info o serwie mogę pokazać na ss,hamachi lub opisac gg 12029971.Serwer medium.

OFERTA AKTUALNA

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Poszukiwania

Szukam następującej osoby :

Gość od klienta - wymagania ( znajomość edycji plików w kliencie , umiejętność zrobienia klienta od podstaw , umiejętność zrobienia pachera i lanchera )

Wynagrodzenie - ( Ranga GM na serwerze i ranga GameMaster na forum )

Oferta Aktualna !!

Pomoc na forum - wymagania ( znajomość zasad gry forum , nienaganna ortografia itp. na Moderatora też będzie trzeba napisać podanie ( wszystko powiem na gg ) ) .

Wynagrodzenie - Ranga Moderator na forum

Oferta Aktualna !!

Kontakt GG 35653407

Oferta będzie aktualizowana co 2-3 dni do czasu zamknięcia rekrutacji .

Opublikowano

Witam. Nazywam się Michał i mam 15 lat Chciałbym zostać GM'em na serwerze dedykowanym(TYLKO).Teraz troche o mojim doświadczeniu w grze i także w jej tworzeniu

Doświadczenie:

-Czas grania (3 lata)

-Największe osiągnięcie (65 body skile P i mental 59 skile g)

-Na komputerze siedze dosyć często gdyż mam dużo wolnego

-Jestem bardzo dobrze obaczojny w grze więc jeżeli ktoś nie będzie sie stosować do regulamiunu serwerowego to odrazu leci ban a za hacki to perm ban (ZALEŻY OD HA)

-Znam 70% komend .Dlaczego tak mało ? Gdyż teraz jest wiele nowych serwerów które mają nowe id itemów których nie znam. Znam te najważniejsze (najbardziej eventowe)

Co bym robił na serwie ?

A co może robić dobry GM? Pilnować porządku

Pomagał nowym graczom

Starał sie odpowiadać na każde pytanie graczy więc spamu na twoim serwie nie będzie.

Czego nie bede robił na serwie ?

-Napewno nie będe faworyzował top 1 gracza GM nie daje itemów ani lvl , a także yangów Jaką masz pewność ? Logi z navi wszystko Ci pokażą

-Spamił itd

Chcesz ze mną pogadać?

Kontakt:

gg:37031267

Oraz posiadam mikrofon dzięki czemu możemy porozmawiać na vt lub TS3 Pozdrawiam

Dark

Opublikowano

Witam.

Poszukuję do serwera kogoś, kto potrafi zrobić clienta pod wymagania adminów serwera.

Co do wynagrodzenia, na pewno się dogadamy.

Kontakt:

GG: 18174226

Pozdrawiam, Shift96.

Oferta Aktualna!

Opublikowano

Witam,

Sam nie mam czasu więc pisze tutaj posta w sprawie o poszukiwanie osoby która może zrobić clienta:

Oczekiwania:

- Musi umieć wszystko

- Musi się znać

- Musi być ogarnięta

- Musi zrobić clienta do soboty (30)

Nagroda dla ogarniętej osoby to TGM na serwerze dedykowanym.

Nie pogardzę też WEBMASTEREM.

Kontakt:

PW

GG:24479075

Opublikowano

Poszukuję osoby która zrobiła by mi serwer no hamachi mam juz wszystko potrzebne pobrana miedzy innymi za postawienie ga na serwerze laczymy sie przez teamviver

moje gg to :7405823

Gotowce

Pliki serwerowe

navicat

FilleZilla

VirtualPC

port map

Kliijent

OFERTA AKTUALNA

minecraft-creeper-wallpaper-1.jpg
Opublikowano

Poszukiwania

Gość od klienta - wymagania ( znajomość edycji plików w kliencie , umiejętność zrobienia klienta od podstaw , umiejętność zrobienia pachera i lanchera )

Oferta Aktualna !!

Pomoc na forum - wymagania ( znajomość zasad gry forum , nienaganna ortografia itp. na Moderatora też będzie trzeba napisać podanie ( wszystko powiem na gg ) ) .

Oferta Aktualna !!

Kontakt GG 35653407

Opublikowano

Szukam sponsora, na serwer dedykowany, szukam takiego sponsora, który nie będzie mi narzucał tempa oraz który będzie w niektórych wypadkach wyrozumiały, resztą zajmę się, znam porządnych ludzi, którzy nam pomogą, oferuję team speak 3 dla serwera, dużo nowości, serwer 50/50.

Co na nim chcę zrobić?

-Max lv 255/Oczywiście nie od razu, bo ludzie będą narzekać, że nie wprowadzamy nowości.

-Staty 125

-12 Nowych metinów.

-Nowy mount dla Admina.

-Zbroja Zombie dla admina.

-Ciekawy dobrze rozbudowany system ulepszeń.

-12 Nowych map.

-Turnieje pvp, ox. - Mam specjalne karty do pvp. - Zapiski, dzięki których będzie wszystko ładnie szło.

-Raty myślę, 500%x500x250x + drop sztabek 2/5/10kk - Automatycznie zbieranie, łączenie.

-Drop pereł - Automatyczne zbieranie - Ulepszacze na bronie/zbroje 65 + na +7/8/9.

-Drop szkat blasku, z nich będą dropić kd +5, błogosławieństwa, życia, energii, p.expa, rękawica złodzieja itp.

-Trochę inne bony, będą wchodzić max np. Odp. Na miecze 20%, silny przeciwko ludziom 25%.

-Brak 6/7 - Ew. Drop z bossów, (5% na drop)

-IS dopasowany do utrzymania serwera, broń Boże na własne korzyści.

-Wszystko co będzie na Item shopie, będzie do zdobycia w grze.

-Turnieje pvp, czyli np. (5vs5) - Czy inna liczba, będzie można bić się o eq, po założeniu postu na forum, po zgodzie przeciwnika, oraz po screenie z dowodem. (Pokazany item który oferujemy)

-Nowy wygląd skilli, nowy połyski broni/zbroi .

-Każda tarcza (Sokola - będzie mieć odp. Na miecze 15% na 2 rękę 15% 20 odp. Na wojowników, silny przeciwko wojownikom +20) I tak dalej z każdą inna tarczą.

-Każdy epicki przedmiot (Hełm, buty, branża, tarcza, kolczyki będą mieć sr/um.)

-Często będę się bawił w logach, więc jeżeli myślicie, że ktoś z GM'a da sobie eq, do dozo, a potem na prywatną postać i, że tego nie rozpoznam, jesteście ostrooo w błędzie.

-Brak KD u handlarzy, będą dropić po 6/7 z każdego metina.

-Brak Kamienia duchowego, u npc, będą dropić po 2/3 sztuki, z metków od 45 lv (dolina) Z metinów 150+ będzie można dropnąć, szmaragda, szafira, z którego będzie się robić hwanga.

-Mało nowych broni, ponieważ jak są bronie które mają po 50 na ludzi, to jest rzeźnia, ja wiem że jak ktoś wypadnie na wojnę z pogromcą, to rzeźnia a nie wojna... Wiem, że nie każdy może grać na tyle aby uzyskać tak szybko nowe bronie czy eq, dlatego zostaną wprowadzone po 1 parze nowe bronie.

-A dokładnie Parta -> Pogromca nieb. Smoka. -> Bojowy -> Smiercio. Łuk olbrz. żółtego smoka -> Kusza. Dzwon burz. Ptaka - > Hibus. -> Wachlarz nie pamiętam jak się zwie -> 8 Tigranów.

-Kanał dla każdej gildii, na ts.

-Jeżeli by się coś z serwerem działo, gracze będą informowani, jeżeli będzie to tylko możliwe.

-I wiele wiele innych, ale nie mam czasu już się rozpisywać.

KONTAKT GG : 33380480

Banner4.png

Opublikowano

Witam,

Sam nie mam czasu więc pisze tutaj posta w sprawie o poszukiwanie osoby która może zrobić clienta:

Oczekiwania:

- Musi umieć wszystko

- Musi się znać

- Musi być ogarnięta

- Musi zrobić clienta do soboty (30)

Nagroda dla ogarniętej osoby to TGM na serwerze dedykowanym.

Nie pogardzę też WEBMASTEREM.

Kontakt:

PW

GG:24479075

Opublikowano

Szukam Teamu Pomocnych dłoni do tworzenia serwer Dedyka !

1) Otóż Mam już połowę pracy nad plikami skończoną .

Mam już zarezerwowanego Dedyka !

Co w Zamian Oferuje .

1) Zyski z IS

2) Miejsce w Teamie

3) Dalsza współpraca

Czego Oczekuję ?! :

1) Pomocy przy Tworzeniu serwera

2) Pomocy przy Tworzeniu Klienta

3) Pomocy przy Tworzeniu Strony

Jeżeli Jesteś Zainteresowany/ana napisz do mnie pod numerem

Gadu Gadu : 36879989

Czekam Wolne Miejsca | 4 |

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

Poszukiwania

Oferta nie Aktualna !!

Oferta Aktualna !!

Kontakt GG 35653407

Opublikowano

Szukam kogoś kto napisze kilka questów na mój serwer metin2.

Piszcie na PW lub na GG: 28887559

Proszę o jak najszybszy kontakt, za napisanie questów oferuję GM na moim serwerze.

Opublikowano

Poszukiwania

Oferta Aktualna !!

Oferta Aktualna !!

Kontakt GG 35653407

Poszukiwania

Oferta Nie aktualna !!

Oferta Aktualna !!

Kontakt GG 35653407

Opublikowano

Poszukuje Webmastera najlepiej jakiegos ktory zna sie na zeczy nagroda gm na servie juz mamy wykupione miejsce w serverowni przed nami testy beta i ruszamy nagroda gm prosze pisac na moje gg 36635728

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...