Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję 4 porządne osoby, które będą testować nasz serwer dedykowany, który niedługo wychodzi...

Co mam na myśli "porządne" osoba, która przetestuje serwer w miarę dokładnie...i nie wyjdzie z serwera po 5min

Kontakt: 4465510

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Chciałbym zaoferować pomoc przy postawianiu serwera. Mogę zrobić clienta pod serwer.

-Miałem już kilkanaście serwerów (w tym jeden właśnie jest w fazie przygotowań)

-Mogę pomóc w robieniu serwerów typu Hard, Medium, 4Fun.

-Znam się na praktycznie wszystkim czego oczekujesz. (Lecz bez przesady)

-Częściowo mogę wykonać grafikę (ale w tej dziedzinie nie oczekujcie dużo)

Kontakt:

gg: 13171756

PW MPCForum

Nie aktualne

KONIEC NA TYM KONCIE

Opublikowano

mam na nick CraftWojo jak cos...

mam 15 lat, ja sie zajmuje oprogramowaniami np metin2 ale mi sie zbutnio nie chce robic servera bo to jest za duzo powalajaco-rozdupconej pracy, jestem bardzo robotny i mam duze doswiadczenie – nie mow do mnie idiota!....

jestem smieszny znam na pamiec wszystkie komendy np. Bronie zbroje potworki itp...

jestem bardzo zainteresowany aby zostac GM'em w metin 2.

i jeszcze sie zajmuje innymi grami i tez posiadam na nich admonow

jestem bardzo odpowiedzialny i nie jestem bardzo takim rozpuszczonym bachorem jak np. Ten kolo co z nami gadal niby 24latka male dzieciatko od dzieci NEO.

Gram na metin2 PL na kronosie i mialem 64 lvl ale mnie zbanowali bo zabilem 2 kolesi naraz jak byli ze mna na pvp i mialem banana-bana.

Wiec wtedy zaczolem sie wkurzac o tego banana i chcialem wlasnie poszukac priv server metin 2

np znalazlem te forumj i sobie tak pomyslalem ze sie do kgos przylacze i chcialem tez zostac GM'em bo przeciez 1 GA to za malo do pilnowanie jakies 300 osub na privie ale cuz tam ja chce zostac GM'em aby sprawdzac na czyjims serverze czy ktos nie wierci sie albo nie ma exp bota – boty itp. mialem przez 3 lata wlasnego serwera dedykowanego.

I tez chcialem byc GM'em aby pilnowac wszystkiego i 'trzymac reke' nad graczami aby sie nie lamali regulaminu i o co mi chodzi aby robic i pilnowac wszystkiego na tym servere...

jak cos to mam skype z mikrofonkiem, z gg ja nie mam bo to stare male urzodzonko ktore ma lagi jak TIBIA, . jak sa jakies pytania to napisac mi na skype a ja zawsze na nie odp jak cos

to natyle mam nadzieje ze sie sprawuje sorka za ort ale ja w holandi mieszkam od 4 lat

email@: [email protected]

Opublikowano

mam na nick CraftWojo jak cos...

mam 15 lat, ja sie zajmuje oprogramowaniami np metin2 ale mi sie zbutnio nie chce robic servera bo to jest za duzo powalajaco-rozdupconej pracy, jestem bardzo robotny i mam duze doswiadczenie – nie mow do mnie idiota!....

jestem smieszny znam na pamiec wszystkie komendy np. Bronie zbroje potworki itp...

jestem bardzo zainteresowany aby zostac GM'em w metin 2.

i jeszcze sie zajmuje innymi grami i tez posiadam na nich admonow

jestem bardzo odpowiedzialny i nie jestem bardzo takim rozpuszczonym bachorem jak np. Ten kolo co z nami gadal niby 24latka male dzieciatko od dzieci NEO.

Gram na metin2 PL na kronosie i mialem 64 lvl ale mnie zbanowali bo zabilem 2 kolesi naraz jak byli ze mna na pvp i mialem banana-bana.

Wiec wtedy zaczolem sie wkurzac o tego banana i chcialem wlasnie poszukac priv server metin 2

np znalazlem te forumj i sobie tak pomyslalem ze sie do kgos przylacze i chcialem tez zostac GM'em bo przeciez 1 GA to za malo do pilnowanie jakies 300 osub na privie ale cuz tam ja chce zostac GM'em aby sprawdzac na czyjims serverze czy ktos nie wierci sie albo nie ma exp bota – boty itp. mialem przez 3 lata wlasnego serwera dedykowanego.

I tez chcialem byc GM'em aby pilnowac wszystkiego i 'trzymac reke' nad graczami aby sie nie lamali regulaminu i o co mi chodzi aby robic i pilnowac wszystkiego na tym servere...

jak cos to mam skype z mikrofonkiem, z gg ja nie mam bo to stare male urzodzonko ktore ma lagi jak TIBIA, . jak sa jakies pytania to napisac mi na skype a ja zawsze na nie odp jak cos

to natyle mam nadzieje ze sie sprawuje sorka za ort ale ja w holandi mieszkam od 4 lat

Opublikowano

Szukam osoby, która postawi dedyka, mam już wykupiony.

Szukam również osoby od klienta.

-Osoba która zrobi serwer. - Wynagrodzenie Game Masterem oraz specjalną rangą na forum.

-Osoba od klienta, dostanie [KGM] - Parę komend, zmiana w polimorfie, przywolywanie gracza, omdlenie, specjalna ranga na forum.

GG - 33380480

Banner4.png

Opublikowano

Zostanę GM

1. Imię

2. Wiek

3. Coś o sobie

4. Dlaczego Ty

5. Co wniesiesz jako GM

6. Doświadczenie

7. W skali od 1 na 10 jaką masz wiedzę o Metin2 ?

8. Kontakt

1/2.Nazywam się Marcin, mam 17 lat.

3.Uczę się na zawód informatyka kończę pierwszy rok technika. Hehe zdałem ;P. Na "czarno" pracuje po różnych budowach teraz budujemy budki do płacenia za autostradę ;D. Jestem ze śląska więc czasem "gadam" zamiast mówić. ^^ No i nieco za dużo używam emotikonów, kiedyś się tego od uczę. Czasem się powtarzam.

3,5.I trochę z historii mojej z metka:

Gram od początku metka z przerwą dwu letnią, nigdy nie nabiłem postaci z lvl-em większym niż 69, z powodu, że nie lubiłem nigdy expić zawsze wolałem pogadać se w m1. Na PL-u zakończyłem grać po 2 latach przeniosłem się na priv. servery chińskie. Po roku przebywania z żółtymi kolegami postanowiłem że zrobię server hamachi, robilem ich z 6(może ktos znał MWMmt2, wiktormt2, WiktoriaMt2, WyryMT2, reszty nazw nie pamiętam ale podobne były), po pewnym czasie zrozumiałem jednak że te servery są i tak krótkotrwałe przestało mi się chcieć je ciągle od nowa stawiać. ;D

4.Od pewnego czasu gram na dedykach i tu się uczyłem co i jak z plikami do servera dedykowanego, mniej więcej wiem jakie są główne błędy i najczęstsze na serwerach, ostatni raz byłem GM na prywatnym serverze dedyku xxxxxx(dla chcących wiedzieć podam), hehe nie polecam ciągle były tam jakieś błędy oraz główny admin zmieniał ciągle wartości bonów, czego od razu temu serverowi odradzam! Jako GM rzadko co dostawałem opinie gorszego GM(były 3 z powodu że itemów nie dawałem i byłem w WC ). Dałem pare poprawek do servera, nowe mapki moby itd.. Siedzę na kompie praktycznie ponad 6h dziennie czasem cały dzień (oprócz godzin spędzonych w szkole i w pracy) Znam praktycznie komendy włącznie z nowym eq i zombi, śmiercią, nagą, nowymi metkami, NPC(tymi potrzebnymi) . Posiadam skeyp-a TS-a GG i ventrillo (mogę nagrać jak bedzie potrzebne) mikrofon mam sprawny. Mogę podpowiedzieć jakie są bugi na serverach:). Na byciu GM/GA bardzo dobrze się znam.

5. Jak bym został wybrany dał bym pare rad co do serverka i mniej więcej pomógłbym w usunięciu all błędów. Teraz nie mam głowy do wypisywania co bym wniósł na server najczęściej to wychodzi w trakcie.

6. Hmm.. Tak jak napisałem wyżej. Potrafię robić qesty, itp... !!

7 chyba 9 ale nie wiem do końca w jakich granicach.

8. GG: 10571881(pisać nawet gdy mnie n ie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)

Skyp: xMarcinxNOx (rzadko siedzę)

E-mail: [email protected]

Nk: ;P mam

Facebook: też mam

PW: Na forum też odpisuje ;p

Chętnie pomogę odpłatnie zrobić server hamchi z IS i innymi duperelkami mogę podać dane do mojego servera jak by to wyglądalo (ale to dopiero od za 25.06.2011)

Tworzę obrazki do sygnaturek praktycznie co chcecie powinienem umieć a jak co to się douczę ;P

Chętnie pomogę w Qestach do serwera dedykowanego.

beznazwy2wx.pngrsr38w.gifbeznazwy2wx.png

(Tylko do Metin2)

-Robię qesty na zamówienie!!!

-pomage w tworzeniu servera hamachi jak i dedykowanego

(w dedykowanych jestem nowy ale to bardzo podobnie się robi jak hamachi)!!!

Szukam pracy jako GM/GA/SGM/SGA/TGM/TGA!!!

(Tylko do Metin2)

GG: 37175114 (pisać nawet gdy mnie nie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)

http://www.mpcforum.pl/user/360774-xmarcinxnox/

Przyjmuję +

Opublikowano

Szukam Sponsora !

Witam, poszukuję sponsora pod serwer dedykowany.

Więcej informacji na :

35896527

Pozdrawiam NISMO

Opublikowano

Witam nazywam się Mateusz mam 15lat , jestem ogarniętym chłopakiem , zdaję do 3 klasy gim z dobrą śr. jaka wynosi 3,8.Jestem miły, myślący , odpowiedzialny , lubiący pomagać innym , z humorem , posiadam wysoką kulturę oraz jestem stanowczy w swoich działaniach.Interesuje się na ogół siatkówką , piłką nożną i gorącymi paniami.Lubię z kolegami czasem wyskoczyć na piwko.

Myślący , nieletni który lubi z kolegami czasami wyskoczyć na piwko.... Tutaj widać że rozumu 0 ( nie obrażając ale tak myślę o tego typu ludziach... )

Opublikowano

Szukam webmastera oraz kogoś kto zrobi serwer dedykowany, klient

-Osoba która zrobi serwer ostanie wizzarda.

-Osoba która zrobi stronę, dostanie specjalną rangę na forum, moda.

-Osoba która zrobi klienta, dostanie również specjalną range na forum, moda.

-Serwer jest kupione na ovh.

33380480 GG

Banner4.png

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Opis: Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2. A konkretniej potrzebuje pomocy od osoby która najlepiej już stawiała serwery na różnych hostingach i która orientuje się jaki hosting wybrać i jak wgrać pliki na niego, pliki serwerowe już posiadam prawie gotowe do wgrania (serwer dedykowany). Prosze o pilną pomoc

Kontakt:

- GG: podam na pw

- Prywatna wiadomość na forum.

Opublikowano

SZUKAMY POMOCY NA DEDYKU!!!!

Poszukujemy:

1.1xkogoś kto umie robić pliki serwerowe i wgrywac pliki 2010 i instalacja dedyka

2.4x Webmasterzy którzy potrafią zrobić strony internetowe pod dedyka

PISZ NA GG/PW

GG: 9224435

Opublikowano

Witam.

Szukam kogoś kto pomoże postawić mi serwer na plikach serwerowych 2010r.

i kogoś kto pomoże zrobić clienta na ten serwer.

Oferuję GM na moim serwerze, proszę pisać na gg: 28887559

Pozdrawiam Wszystkich.

!! AKTUALNE !!

Opublikowano

Witam.Poszukuje kogoś komu mogę zaufać.Poszukuję kogoś kto zrobi mi stronę internetową do moje prywatnego serwera metin2.

Przepraszam że się nie rozwinąłem,lecz wszelkie potrzebne informacje podam na skeyp'ie

Wynagrodzenie: [GM] na moim serwerze.

kontakt skeyp:gyros.gyrosik lub normalnie ze spacją i bez kropki

E-mail:Niepotrzebny

GaduGadu:Uszkodzone

Pozdrawiam.I dziękuje za pomoc

Opublikowano

Proszę o pomoc w postawieniu serwa. Ja się na tym w ogóle nie znam. Mam dobry sprzęt i5 2500k 3,3-3,7 /8gb ramu / neta ponad 25mb. Serwer miałby być na początek na hamachi potem jakby się dało to no-hamachi. Chciałbym aby osoba która się zgłosi potrafiła:

-zabezpieczyć serwa (OBOWIĄZKOWE)

-dodać nowe eq,mapy,moby (OBOWIĄZKOWE)

-edytować systemy ulepszeń (OBOWIĄZKOWE)

-znaleźć/zrobić dobrego klienta do serwa. (Mile widziane)

-Dodać lvl przy nicku (OBOWIĄZKOWE)

-Robić ciekawe eventy (Mile widziane)

-Tłumaczyć/usuwać/tworzyć questy (Mile widziane)

-zrobić www i reje (OBOWIĄZKOWE)

inne umiejętności mile widziane !! ;D

Poprostu chcę być hosterem, ale serwer musi być dosyć ciekawy, abym go trzymał.

Kontakt:

- GG: 7147527

- e-mail [email protected]

Gdy napiszecie do mnie proszę na wstępie pisać że jesteście z MPC FORUM

OSOBA, KTÓRA UDZIELI MI POMOCY DOSTANIE GM-a oraz rangę HONOROWY GRACZ.

Opublikowano

Chętnie zostanę gm na twoim serwerze, nie chcę żadnego wynagrodzenia, po prostu metin to moje hobby i pomogę ci utrzymać porządek na serwerze.

Doświadczenie Metin2: W metina gram już około 3 lata, grałem na polskim serwerze i miałem tam wysoki lv (86). O metinie wiem praktycznie wszystko, nie raz byłem już gm'em na innych serwerach. Miałem nawet swój własny, wiem co to znaczy mieć swój serwer i szanuję każdego GA za chęć utrzymywania serwera i zajmowania się nim. Jeśli chodzi o komendy to znam większość na pamięć. Nie jestem botem który nie odzywa się do nikogo tylko człowiekiem który porozmawia i szanuje innych. Odpisuję każdemu kto ma do mnie jakieś pytania. Nie rozdaje nikomu doświadczenia, przedmiotów, yang. Potrafię robić ciekawe eventy. Jestem ogarnięty i moja ortografia jest bardzo dobra. Nie respie tylu mobów że serwer nie daje rady tylko dobieram ilość bossów, metinów tak aby serwer nie lagował i żeby wszystko było ok. Dziennie poświęcam na tę grę około 5-10h. Mam wiele ciekawych pomysłów, jestem miły, zabawny i przede wszystkim odpowiedzialny. Nie raz byłem już moderatorem strony internetowej co oznacza że mam doświadczenie w utrzymywaniu porządku. Nie chcę być gm po to żeby szpanować albo bawić się komendami. Chcę po prostu pomóc ci w pilnowaniu porządku na serwerze, zawsze grałem na serwerach i nawet nie myślałem że ktoś musi panować nad porządkiem, ktoś musi postawić tego serwa itd. Zawsze myślałem że to łatwizna, do czasu aż postawiłem swojego pierwszego serwa. Teraz wiem ile to wysiłku i po prostu chcę komuś pomóc. Mam 16 lat i sądzę że nadaję się na posadę gm.

Zainteresowałem cię? Napisz na gg, skype, pw.

gg: 9258040

Edit:

sry za double posta, lag

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chętnie zostanę gm na twoim serwerze, nie chcę żadnego wynagrodzenia, po prostu metin to moje hobby i pomogę ci utrzymać porządek na serwerze.

Doświadczenie Metin2: W metina gram już około 3 lata, grałem na polskim serwerze i miałem tam wysoki lv (86). O metinie wiem praktycznie wszystko, nie raz byłem już gm'em na innych serwerach. Miałem nawet swój własny, wiem co to znaczy mieć swój serwer i szanuję każdego GA za chęć utrzymywania serwera i zajmowania się nim. Jeśli chodzi o komendy to znam większość na pamięć. Nie jestem botem który nie odzywa się do nikogo tylko człowiekiem który porozmawia i szanuje innych. Odpisuję każdemu kto ma do mnie jakieś pytania. Nie rozdaje nikomu doświadczenia, przedmiotów, yang. Potrafię robić ciekawe eventy. Jestem ogarnięty i moja ortografia jest bardzo dobra. Nie respie tylu mobów że serwer nie daje rady tylko dobieram ilość bossów, metinów tak aby serwer nie lagował i żeby wszystko było ok. Dziennie poświęcam na tę grę około 5-10h. Mam wiele ciekawych pomysłów, jestem miły, zabawny i przede wszystkim odpowiedzialny. Nie raz byłem już moderatorem strony internetowej co oznacza że mam doświadczenie w utrzymywaniu porządku. Nie chcę być gm po to żeby szpanować albo bawić się komendami. Chcę po prostu pomóc ci w pilnowaniu porządku na serwerze, zawsze grałem na serwerach i nawet nie myślałem że ktoś musi panować nad porządkiem, ktoś musi postawić tego serwa itd. Zawsze myślałem że to łatwizna, do czasu aż postawiłem swojego pierwszego serwa. Teraz wiem ile to wysiłku i po prostu chcę komuś pomóc. Mam 16 lat i sądzę że nadaję się na posadę gm.

Zainteresowałem cię? Napisz na gg, skype, pw.

gg: 9258040

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zostanę GM

1. Imię

2. Wiek

3. Coś o sobie

4. Dlaczego Ty

5. Co wniesiesz jako GM

6. Doświadczenie

7. W skali od 1 na 10 jaką masz wiedzę o Metin2 ?

8. Kontakt

1/2.Nazywam się Marcin, mam 17 lat.

3.Uczę się na zawód informatyka kończę pierwszy rok technika. Hehe zdałem ;P. Na "czarno" pracuje po różnych budowach teraz budujemy budki do płacenia za autostradę ;D. Jestem ze śląska więc czasem "gadam" zamiast mówić. ^^ No i nieco za dużo używam emotikonów, kiedyś się tego od uczę. Czasem się powtarzam.

3,5.I trochę z historii mojej z metka:

Gram od początku metka z przerwą dwu letnią, nigdy nie nabiłem postaci z lvl-em większym niż 69, z powodu, że nie lubiłem nigdy expić zawsze wolałem pogadać se w m1. Na PL-u zakończyłem grać po 2 latach przeniosłem się na priv. servery chińskie. Po roku przebywania z żółtymi kolegami postanowiłem że zrobię server hamachi, robilem ich z 6(może ktos znał MWMmt2, wiktormt2, WiktoriaMt2, WyryMT2, reszty nazw nie pamiętam ale podobne były), po pewnym czasie zrozumiałem jednak że te servery są i tak krótkotrwałe przestało mi się chcieć je ciągle od nowa stawiać. ;D

4.Od pewnego czasu gram na dedykach i tu się uczyłem co i jak z plikami do servera dedykowanego, mniej więcej wiem jakie są główne błędy i najczęstsze na serwerach, ostatni raz byłem GM na prywatnym serverze dedyku xxxxxx(dla chcących wiedzieć podam), hehe nie polecam ciągle były tam jakieś błędy oraz główny admin zmieniał ciągle wartości bonów, czego od razu temu serverowi odradzam! Jako GM rzadko co dostawałem opinie gorszego GM(były 3 z powodu że itemów nie dawałem i byłem w WC ). Dałem pare poprawek do servera, nowe mapki moby itd.. Siedzę na kompie praktycznie ponad 6h dziennie czasem cały dzień (oprócz godzin spędzonych w szkole i w pracy) Znam praktycznie komendy włącznie z nowym eq i zombi, śmiercią, nagą, nowymi metkami, NPC(tymi potrzebnymi) . Posiadam skeyp-a TS-a GG i ventrillo (mogę nagrać jak bedzie potrzebne) mikrofon mam sprawny. Mogę podpowiedzieć jakie są bugi na serverach:). Na byciu GM/GA bardzo dobrze się znam.

5. Jak bym został wybrany dał bym pare rad co do serverka i mniej więcej pomógłbym w usunięciu all błędów. Teraz nie mam głowy do wypisywania co bym wniósł na server najczęściej to wychodzi w trakcie.

6. Hmm.. Tak jak napisałem wyżej. Potrafię robić qesty, itp... !!

7 chyba 9 ale nie wiem do końca w jakich granicach.

8. GG: 10571881(pisać nawet gdy mnie n ie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)

Skyp: xMarcinxNOx (rzadko siedzę)

E-mail: [email protected]

Nk: ;P mam

Facebook: też mam

PW: Na forum też odpisuje ;p

Chętnie pomogę odpłatnie zrobić server hamchi z IS i innymi duperelkami mogę podać dane do mojego servera jak by to wyglądalo (ale to dopiero od za 25.06.2011)

Tworzę obrazki do sygnaturek praktycznie co chcecie powinienem umieć a jak co to się douczę ;P

Pare przykładowych obrazków do sygnaturek i qest dałem na mój profil w sygnaturze mam link.

Chętnie pomogę w Qestach do serwera dedykowanego.

beznazwy2wx.pngrsr38w.gifbeznazwy2wx.png

(Tylko do Metin2)

-Robię qesty na zamówienie!!!

-pomage w tworzeniu servera hamachi jak i dedykowanego

(w dedykowanych jestem nowy ale to bardzo podobnie się robi jak hamachi)!!!

Szukam pracy jako GM/GA/SGM/SGA/TGM/TGA!!!

(Tylko do Metin2)

GG: 37175114 (pisać nawet gdy mnie nie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)

http://www.mpcforum.pl/user/360774-xmarcinxnox/

Przyjmuję +

Opublikowano

Może ktoś zrobic str rej dla serwera hamachi np.

Login : ........................................

Hasło : ........................................

E-mail : .........................................

Kod usunięcia postaci : ......................................

Tam gdzie są te ................ (kropki) to tam ten biały pasek zeby napisac to .

I dodać do tej srt tło ja podam linka do tego tła .

http://img684.imageshack.us/img684/8355/avrillavigne1280x102440.jpg

Tak żeby nie zasłaniało to twarzy i wlosów .

Jeśli jest to zły dział to prosze o przeniesienie ^^ Do odpowiedniego działu

Pisać na pw albo dac ss jak to na necie wygląda ^^

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Witaj, jestem Łukasz mam 20lat, skończyłem technikum informatyczne z ocenami bardzo dobrymi, znam na poziomie zaawansowanym HTML oraz podstawy PhP. w Metina gram około 4 lat. W latach 2007-2010 byłem GM na ogólnym Metinie global świat "Agronas" moją rezygnacje złożyłem z powodu braku czasu i szkoły. znam wszystkie komendy jakimi posługują się GM. Chciał bym się ubiegać o stanowisko GM, umiem prowadzić eventy, potrafię pisać questy i uzupełnienia do questów, umiem na poziomie bardzo dobrym posługiwać się w języku angielskim oraz niemieckim, z gracją moderuje i kontaktywnie pracuje na panelu kontaktowym support. Tylko w tym wszystkim jest problem taki, iż korzystam z neostrady tp, i mam zmienne ip,co niektórym osobą przeszkadza, lecz nie wiem dlaczego. Można napisać dodatek, w którym odróżnia się ip zmienne i zachowanie stałego hostu. Jeśli ktoś potrzebuje kreatywnej osoby z dużym doświadczeniem i dobrego GM to proszę o kontakt PW, lub gg: 33043103 albo email: [email protected]

OFERTA AKTUALNA!

Opublikowano

Zatrudnie HA (Minimum 17 lat), osobe ogarniającą skrypty różnego rodzaju i zabezpieczenia, questera oraz osobe od edycji clienta. Zapłacę. Więcej informacji na gadu: 3200690.

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Potrzebuje pomocy przy stawianiu serwera No-Hamachi na zew ip

Kontakt: GG: 36108759

Lub pisać PW na forum

Za pomoc oferuje GM na moim serwie

Aktualne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...