Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moderator Forum szuka pracy

Witam, jak w temacie chciałbym zostać gm ale jakiegoś forum.Jak długo gram w metina ?Należało by się zapytać jak długo nie gram .Jest to gra która kocham i z której nigdy nie zrezygnuję.

Jestem osoba pełnoletnią, zdyscyplinowana uczciwa i co ważne sumienna.Niema dla mnie już tajemnic w metku.

Dlaczego chciałbym zostać Głównym Moderatorem Forum? A dla czego nie? Interesuje mnie metin, kocham pisać i pomagać , a czegoż by tu więcej pragnąć?Uważam że to ważna i odpowiedzialna posada a skoro mam już pewna wiedzę to warto się nią dzielić aby pomóc innym.

Czas jaki mogę poświecić to 3-5h dziennie (jeżeli pokocham serva to z pewnością więcej.

proszę pisać na PW lub na [email protected]

Opublikowano

Zostane sponsorem serwera dedykowanego wzamian za czesc zyskow.

Na stworzenie serwera daje 3 miesiace i oczywiscie dedyka na ten czas.

Aby dostac konkretniejsze info trzeba juz do mnie napisac NIE NA PW , KONTAKT TYLKO PRZEZ STRONKE W SYGNATURCE , prosze wejsc oraz napisac tam ; )

02758850976702993171.png
Opublikowano

Witam nazywam się Bartek.

Poszukuję serwera na którym mógł bym pełnić funkcję GM.

Teraz się Troszeczkę opiszę.

Swoją przygodę z Metin'em zacząłem 3,5 roku temu. Od początku mojej gry szukałem odp. na wszystkie pytania.

Miałem kilka postaci, które nie były zbyt mocne gdyż były to pierwsze postacie

Miałem 61 lvl Wojo Mental 2 Skile G1 i zakończyłem Gre na metin2.pl zacząłem grac na Priv serwerach i sam zacząłem je tworzyć

Dlaczego ja był bym odpowiednim "GM" na twój serwer?

Ponieważ :

*Jestem kulturalną osobą, która potrafi zachować powagę w najtrudniejszych momentach.

*Doskonale znam zasady ortografii

*Mam duże doświadczenie w pracy jako "GM''. Tzn. Znam wszystkie potrzebne komendy

*Jestem typem osoby, którą bardzo trudno zdenerwować.

*Mam odpowiednie podejście do graczy.

*Posiadam ogromną wiedzę o grze jak i o pracy "GM".

*Nie poszukuję pracy "GM'a'' dla rozrywki, lecz aby pomagać graczom. Tym słabszym i mocniejszym, młodszym lub starszym. Sam wiem jak to jest i chce pomagać

Czas przebywania na komputerze - od 3 do 8 godzin.

Kontakt :

Forum Mpcforum.pl PW odpiszę na 100% i czekam

Jeszcze chciałem dodać iż sam miałem Serwery Hamachi znam się na FTP i Bazie Mysql zawszę pomogę czekam

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

Pomoge przy serwerze prywatnym

Znam sie praktycznie na wszystkim

-Edycja klienta

-mysql

-ftp

- i wszystko co zwiazane z serwerem

Kontakt gg 11195610 Pisac odrazu o co chodzi!

Opublikowano

Siemano, chciałbym zostać GM.

Opis: Macie przed sobą miłego, ułożonego i kultularnego 16 latka, który z chęcią pomoże na serwerze Metin2. Jeżeli nie masz jeszcze Team'u a potrzebujesz kogoś rozsądnego, z chęcią pomoge. Mam spore doświadczenie z Metin2. 2 lata na globalu, level 49 i 57. Później około 2 lata na prywatnych serwerach. GM miałem na CBMT2 (Hamachi), miałem parę swoich serwerów wszystkie hamachi, ale mam dość dobrą wiedzę o Navcacie i tym podobnym. Znam większość komend na pamięc, i jestem gotów przeszczegać regulaminu jaki panuje na danym serwerze. W dodatku jestem miły dla ludzi, i napewno wprowadzę na serwer miłą atmosferę i porządek.

Kontakt:

GG: 3145248

E-mail: [email protected]

PW na forum

Opublikowano

Opis:Witam wszystkich forumowiczów i od razu do rzeczy a więc: Szukam osoby rozeznanej w tworzeniu stron internetowych pod serwa hamachi. Strona nie musi być jakoś wyjątkowo zrobiona wystarczy Reje Download Główna strona oraz info o hamachi Ew. Zakładki News, Event , Regulamin itd.... W zamian oferuję oczywiście +/- oraz 5*. Jak bd brak teamu to oferuje posadę GM'a. Odbyło by to sie na zasadzie skype, gg lub najlepiej Team Viewer

Kontakt:

gg;2895164

Ewentualnie pw ale nie obiecuje że szybko odpisze

Opublikowano

cooltext509792051.png

Hostera:

Pod serwer:

4fun:

-Minimalne wymagania:

Procesor 2 rdzeniowy 2x2.6Ghz
2GB Ram
Internet od 2MB

Czego wymagam od hostera serwera 4fun(KogekiMT2-FunServer):

-Umiejętności:

Stawiania serwerów Hamachi,nie będe "prowadził za rączke".
Podstawy obsługi serwera opartego na Hamachi.(dodawanie GM itp.)

-Wymagam także kultury wobec innych(wybaczę jakieś tam małe przewinienia typu.przekleństwa w MAŁEJ ilości)

Medium:

-Minimalne wymagania:

Procesor 2 rdzeniowy 2x2.6Ghz
2GB Ram
Internet od 2MB
[i]Zewnętrzne i stałe IP[/i] !!!

Czego wymagam od hostera serwera Medium(KogekiMT2-Medium):

-Umiejętności:

Stawiania serwerów No-Hamachi,nie będe "prowadził za rączke".
Podstawy obsługi serwera opartego na No-Hamachi.(dodawanie GM itp.)

-Wymagam także kultury wobec innych(wybaczę jakieś tam małe przewinienia typu.przekleństwa w MAŁEJ ilości)

Teraz o mnie:

Mam na imię Szymon i mam 12 lat.Interesuję się historią,judo,grą Metin2 i muzyką rockową/metalową.Chce stworzyć mini-sieć serwerów Metin2,ale niestety mój komputer nie pozwala mi na to...

Co chcę wprowadzić na swoich serwerach?

-Kilka nowych broni które pomimo że są udostępnione to nie widzałem ich na żadnym serwerze
-Dużo nowych Questów mojej roboty ; )
-I dużo nowych rzeczy które sam wymyślam

Póki co to tylko tyle ^^

Kontakt ze mną:

GG:5542533

PW na forum

Preferuje GG albo PW na forum ; )

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Twoje doświadczenie w Metin2:

Staż: 2 lata na PL'u, znam się na każdej profesji. 0,5 przebywam roku na privach.

Kontakt:

GG: 26701705

PW na forum.

Chcę zostać GM

Opublikowano

Witam. Poszukuje osoby odpowiedzialnej za serwis www prywatnego serwera. Obecnie trwaja testy na hamachi i mile byla, by widziana strona z rejestracja. W przyszlosci oferue % zyskow z dedyka :)Moje gg 797158

Na zawsze trzymam luz i żyje z tym na zawsze!

Opublikowano

Witam:) Szukam posady Gm na jakimś prywatnym serverze metin2. Posiadam Spisy Komend GM'A Grałem 4 lata na pl'u i innych privachMoja znajomość komend to 8/10 Pomagam w serverze pomagam zwalczać hakerów.

Oczywiście Przeznaczam na server ok. 5-7 Godzin dziennie Szanuje graczy tych co szanuja GM'A Oraz Server

Kontak do mnie tylko przez gg Nr. 4739715 piszcie nawet jak mnie nie bedzie odezwie sie!!

Opublikowano

Poszukuje:

-2 Ludzi którzy zajmą się stawianiem forum i strone dla serwera.

Wymagania:

-Musisz byc doświadczony

-Mieć powyżej 15lat

-Kontakt skype

- 1 do pomocy w stawianiu serwera

Serwer:

-Hamachi (ale bedzie najlepszy z hamachi wszystkich)

-wystartuje w wakacje

Kontakt:

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Poszukuje Sponsora.

Oferuje pomoc w psotawieniu dedyka, robie wszystko od poczatku do konca + serwis. Jesli chcialbys poprowadzic wlasny serwer a nie dajesz sobie rady sam? pisz do mnie. Udziele szczegolowych informacji na ts3/vt/gg

Czekam na pw.

Opublikowano

Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Kontakt:

- Prywatna wiadomość na forum.

Prosze napiszcie lub zadzwoncie jak najszybciej

Opublikowano

Witam nazywam się Bartek.

Poszukuję serwera na którym mógł bym pełnić funkcję GM.

Teraz się Troszeczkę opiszę.

Swoją przygodę z Metin'em zacząłem 3,5 roku temu. Od początku mojej gry szukałem odp. na wszystkie pytania.

Miałem kilka postaci, które nie były zbyt mocne gdyż były to pierwsze postacie

Miałem 61 lvl Wojo Mental 2 Skile G1 i zakończyłem Gre na metin2.pl zacząłem grac na Priv serwerach i sam zacząłem je tworzyć

Dlaczego ja był bym odpowiednim "GM" na twój serwer?

Ponieważ :

*Jestem kulturalną osobą, która potrafi zachować powagę w najtrudniejszych momentach.

*Doskonale znam zasady ortografii

*Mam duże doświadczenie w pracy jako "GM''. Tzn. Znam wszystkie potrzebne komendy

*Jestem typem osoby, którą bardzo trudno zdenerwować.

*Mam odpowiednie podejście do graczy.

*Posiadam ogromną wiedzę o grze jak i o pracy "GM".

*Nie poszukuję pracy "GM'a'' dla rozrywki, lecz aby pomagać graczom. Tym słabszym i mocniejszym, młodszym lub starszym. Sam wiem jak to jest i chce pomagać

Czas przebywania na komputerze - od 3 do 8 godzin.

Kontakt :

Forum Mpcforum.pl PW odpiszę na 100% i czekam

Jeszcze chciałem dodać iż sam miałem Serwery Hamachi znam się na FTP i Bazie Mysql zawszę pomogę czekam

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

Proszę o pomoc przy tworzeniu prywatnego serwera :

Postawiłem już go na plikach serwerowych chyba od JahuPL w wirtualnej maszynie... wszystko jest ok. Dałem ./start i co dalej? Jak go odpalić i jak zrobić by grali na nim inni?

Przeglądałem wiele filmów jednak każdy kończył się na tym co zrobiłem...

Dodam, że serwer stawiam na karcie lopback.

Opublikowano

Poszukuje Sponsora.

Oferuje pomoc w psotawieniu dedyka, robie wszystko od poczatku do konca + serwis. Jesli chcialbys poprowadzic wlasny serwer a nie dajesz sobie rady sam? pisz do mnie. Udziele szczegolowych informacji na ts3/vt/gg

Czekam na pw.

Opublikowano

SZUKAM HOSTERA

Szukam Kogoś Kto Zachostuje Serwer

Opis:szukam kogoś kto będzie hostował Serwer na Komputerze o minimalnych wymaganiach

Ram :4gb

Procesor: 3 rdzeniowy lub Więcej (ewentualnie intel i3)

Internet: 8mb/s

Oferuje Postawienie Serwera Na Moich Plikach Zabezpieczone FTP, MYSQL itp. Umiem Zrobić Serwer pod wszystko 4fun pvp exp

Serwer Może być Hamachi lub dedyk. Jeżeli masz Zew Ip i stałe moge zrobić serwer no-Hamachi + is płatny

Kontakt: [email protected]

GG: 5770016

PW na forum

Oferta Aktualna

8 LAT Z MPC

Opublikowano

Witam,

Mam 16 lat,

Chcialbym zostac GM-em Na privie Hamachi/no-hamachi/dedyk (bez roznicy) Bylem juz pare razy Gm-em na hamachi serwach. Dzisiaj stwierdzilem ze znowu chce pomagac ludzią. Moge zajmowac sie serwem 24/7

Znam najpotrzebniejsze komendy na pamiec.

Gram w metina PL 2 lata, reszta to priv, napoczatku sleczalem na dedykach, a potem przenioslem sie na hamachi.

Kontakt ze mna to:

GG: 28363190

YouTube: TheHuboo

Posiadam :

-Vt

-Tp

No to mysle ze na tyle.

Pozdrawiam HuboO.

Opublikowano

Witam, szukam pomocy przy serwie hamachi.

Mój problem polega na.. Właśnie, nie wiem na czym..

Wszystko zrobiłem, spolszczyłem misję, npc. Serwer gotowy do gry, tylko problem..

Gdy ktoś chcę wejść, to ma błąd podczas łączenia..

W zamian za pomoc oferuję posadę GA/dostęp do ftp.

33380480 gg. ;] jestem cały dzień.

Banner4.png

Opublikowano

Oferuję pomoc przy stawianiu serwera !

Potrafię :

Zrobić lvl obok nicku,dodawać questy oraz nowe zbroje i bronie,EDYTOWAĆ SAM KLIENTA!,zabezpieczyć przed gm mode,zmieniać exp,wgrywać pliki do ftp oraz navicat,edytować lvl itemów,edytwować ulepszenia na epiki,edytować handlarzy oraz wiele więcej!

Oczekuje dostęp do navicat i FTP

gg: 34206956

Oczywiście pomagam osobą które chcą zrobić serwer Dedykowany lub NO-Hamachi (minimum wymagam od was postawienia serwa... z jakimś doświadczeniem ).

x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...