Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WTF... 600kk za 200metali 3kk za 1 5bon
3kk za zmianki? DEFUG...
Czlowieku chce miec graczy to zrob serwer pod easy anie pod medium...
i exp jest slabiutki...

Ceny sa z kosmosu.. na hardzie latwiej zdobede itemy :)
Zachecam graczy do wbicia jak cos gm zrobi z cenami z kosmosu ;)

Opublikowano

3kk za zmianki? DEFUG...

i exp jest slabiutki...

Ceny można zmienić za chwilkę, więc nie ma się co spinać, ale hajsu od 100lvl leci w bród. :)

Opublikowano

3kk za zmianki? DEFUG...

i exp jest slabiutki...

Dokladnie wlasnie mialem teraz to samo pisac ale mnie wyprzedziles i truty do tego jeszzce 450kk a te metalem 600kk to juz wgl przesada

Opublikowano

Dokladnie wlasnie mialem teraz to samo pisac ale mnie wyprzedziles i truty do tego jeszzce 450kk a te metalem 600kk to juz wgl przesada

Masz eq na pierwszy lvl to ulepszaj je :) Jest to jedyny taki serwer, gdzie z miecza 1lvl możesz robić fmsa, trutę i wiele więcej ;]

Opublikowano

Masz eq na pierwszy lvl to ulepszaj je :) Jest to jedyny taki serwer, gdzie z miecza 1lvl możesz robić fmsa, trutę i wiele więcej ;]

Co mi po tym jak ich nie wybonuje?

Gm :P zmniejsz ceny w nocy zeby teraz graczy nie stracic i zwieksz exp o 50% :)

Opublikowano

W dodatku bs nie dzialczy a recznie mnie sie nie chce mixowac

"działczy", "mnie" aha.

Bs by unpublished nie działa, ale działa inny. Poszukaj sobie, jakoś inni nie narzekają

Opublikowano

"działczy", "mnie" aha.

Bs by unpublished nie działa, ale działa inny. Poszukaj sobie, jakoś inni nie narzekają

Jestes pewnie gm`em c`nie?

Wiem dlaczego tak bronisz serwer ale nie oszukujmy sie medium jak ciul... 30lvl wbijal 30minut to a ravi wbilem w 1h...

Opublikowano

Jestes pewnie gm`em c`nie?

Wiem dlaczego tak bronisz serwer ale nie oszukujmy sie medium jak ciul... 30lvl wbijal 30minut to a ravi wbilem w 1h...

Nie jestem gm'em, ale wkurza mnie to jak jakieś dziecko pisze głupoty.

Po drugie, to dlaczego już mają po +100lvl, a serwer stoi 1h...

Opublikowano

Nie jestem gm'em, ale wkurza mnie to jak jakieś dziecko pisze głupoty.

Agrhm dziecko?

Wyrazam swoja opinie ;) ale dobra ustapie pierfszenstwa(Specjalnie napisane dla geniuszow :) )

Nie wyzywaj od dzieci jak kogos nie znasz a pprawde o serwerze pisze bo exp jest jak na medium slaby i tak :f

Opublikowano

Agrhm dziecko?

Wyrazam swoja opinie ;) ale dobra ustapie pierfszenstwa(Specjalnie napisane dla geniuszow :) )

Nie wyzywaj od dzieci jak kogos nie znasz a pprawde o serwerze pisze bo exp jest jak na medium slaby i tak :f

Mam duże przepuszczenia, żeby nazwać Cię dzieckiem. Jeżeli mając 15 lat uważasz się za dorosłego to się mylisz :)

Exp jest dobry, ale od 100lvl. 3 dni i będą mieli 250 lvl, ale z eq będzie się trochę trzeba pobawić

Opublikowano

Prezentacja troszkę uboga. Brak informacji na temat wymagań, które obowiązują na danym dungeonie. ( przykładowo, lvl, wielkość PT, przepustki, drop z dunga )

Mogły by się też znajdować przykładowe dropy z bossów oraz metków. Ale to tylko moje małe spostrzeżenia. Wejdę zawitam. I ocenię raz jeszcze :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...