Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% na wejście KD?

Dungeony idzie usolować?

60% na kd. 

Dungeony po zrobieniu eq kompletnego do exp/dropu możliwe że dasz radę ogarnąć ;D

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

60% na kd. 

Dungeony po zrobieniu eq kompletnego do exp/dropu możliwe że dasz radę ogarnąć ;D

60% na KD to trochę mało, skoro ulepki zdobywa się z dungów, a przypomnę że kd są +9 max.

No chyba, że za jeden dung wypada Ci sporo tych ulepek

Opublikowano

szkoda że bony maxymalne nie wchodzą odrazu ale tak czy siak zagram i polecam server przypominają mi się dobre stare czasy z gladora

(Server bardzo podobny )  :p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Czy bronie na 75 jakoś się ulepsza? Czy bronie 65 na większych lvlach będą mieć śr/um? 

Postacie są zbalansowane? 

Bronie 75 ulepszasz dalej. Bronie do pvp nie mają średnich ani UM

Kiedy dacie root'y?

Rooty równo o 18 ;) 

Opublikowano

Ciekawie wygląda ale nie zagram, bo reklamowaliście się bardzo brzydko na Ravii s2 w dodatku jeden dzień przed rozpoczęciem ;) Pozdrawiam człowieka który ma mózg w.... A zresztą sami wiecie -,-

Opublikowano

Ciekawie wygląda ale nie zagram, bo reklamowaliście się bardzo brzydko na Ravii s2 w dodatku jeden dzień przed rozpoczęciem ;) Pozdrawiam człowieka który ma mózg w.... A zresztą sami wiecie -,-

Nie mam wpływu na to co robią gracze. Zapewniam Cię że żaden członek administracji by nawet czegoś takiego nie zrobił. Mamy inne sposoby reklamy a wchodzić i reklamowac na inny serwer to dziecinada ;)

Opublikowano

Nie mam wpływu na to co robią gracze. Zapewniam Cię że żaden członek administracji by nawet czegoś takiego nie zrobił. Mamy inne sposoby reklamy a wchodzić i reklamowac na inny serwer to dziecinada ;)

Możesz wypisać u jakich YT macie reklamę? :)

@Edit

Ceny w IS ulegną zmianie? Dosyć drogo jak na easy ;x

Opublikowano

Możesz wypisać u jakich YT macie reklamę? :)

@Edit

Ceny w IS ulegną zmianie? Dosyć drogo jak na easy ;x

Co do cen w IS. Ustalając ceny rozmawiałem z graczami na TS3 i każdy z nich mówił że ceny są spoko. ;P Zobaczymy po starcie. Jeżeli naprawdę bd za wysokie to zmienimy. 

Za jakieś 30 min na forum rozpocznie się konkursik. Do zgarnięcia ranga VIP na forum i darmowe SM :P Także zapraszam ;D

Opublikowano

teraz pytanko :) nwm nie czytalem komentarzy BS dozwolony? czy wgrany bo info nie widze ;)
Serwer sie zapowiada ladnie ;)
I troche widze  erurisa :)
Hacki pewnie zablokowane jak na silves2? bo bs`a tam zadnego nie wgrasz... chyba ze pliki usuniesz tak jak ja to zrobilem; P

Nie podoba mi sie te kd jak na Gladorze :) kd wita +9 np....
I usuncie te zbroje bo ja np nie mam zamiaru grac na samym is ^^ :P do reszty nie mam zastrzezen :)

Opublikowano

teraz pytanko :) nwm nie czytalem komentarzy BS dozwolony? czy wgrany bo info nie widze ;)

Serwer sie zapowiada ladnie ;)

I troche widze  erurisa :)

Hacki pewnie zablokowane jak na silves2? bo bs`a tam zadnego nie wgrasz... chyba ze pliki usuniesz tak jak ja to zrobilem; P

Nie podoba mi sie te kd jak na Gladorze :) kd wita +9 np....

BS dowzolony ale większość nie działa odrazu mówie ;P

Opublikowano

BS dowzolony ale większość nie działa odrazu mówie ;P

Wszystko da sie przekodowac :) nie mam zamiaru sie bawic tak jak na silvesie ale dobry hacker (jesli tak to mozna nazwac) przekoduje te pliki :P

Troche serwer pod IS jest :)

Opublikowano

Wszystko da sie przekodowac :) nie mam zamiaru sie bawic tak jak na silvesie ale dobry hacker (jesli tak to mozna nazwac) przekoduje te pliki :P

Troche serwer pod IS jest :)

da się spokojnie wszystko mieć bez IS :)

co do BSa kilka ogolnie dostępnych BS na mpc działa ;)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

da się spokojnie wszystko mieć bez IS :)

co do BSa kilka ogolnie dostępnych BS na mpc działa ;)

zalezy mi na unpublished switchbot ;)

A bez is zobaczymy o 20 jak juz wbije z 80lvl :P

easy to easy :P switchbot musi byc ;f 

Opublikowano

Mam pytanie, czy wierzchowiec Dino Chaosu który jest w is ma podane prawidłowe wartości?

Ma on dodawać aż 500% na potwory co jest chyba za dużo oraz czy jest on do zdobycia w grze.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Radzilbym wlaczyc wczesniej reje, nie wiem, z 2h przed startem, bo najczesciej dochodzi do przeciazenia strony.. A potem to wiadome, placz i krzyk, ze polowa graczy juz cisnie, a polowa nie ;p

ZR_o79.gif

Opublikowano

Radzilbym wlaczyc wczesniej reje, nie wiem, z 2h przed startem, bo najczesciej dochodzi do przeciazenia strony.. A potem to wiadome, placz i krzyk, ze polowa graczy juz cisnie, a polowa nie ;p

Reje ON jest.

Opublikowano

Reje [ON] od 3:00

Opublikowano

No, no prezentacja sama w sobie już na starcie zachęca do zagrania ;) Liczę tylko na to, że Administracja nie porzuci tak wspaniałego projektu i będziemy się świetnie bawić ;3

Pozdro wielkie i do usłyszenia na TS3

Ximxoo

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Wszystko ładnie wygląda z prezentacji . Jedynie moge i przyczepiam się do swiecenia zbroi. Za dużo tej powłoki? (Że tak to nazwę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...