Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można prośić o SS ostatniego dzwonu jakie wartosci daje :P??

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie trawię takich serwerów ale z nudy pobrałem clienta i czekam na start a oceniać serwera nie będę Bo nie ocenia się "Książki po okładce" :) Mogę jedynie polecić serwer . Mam najdzieję że nie spier... Startu jak 75% serwerów w dniu otwracia :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Na czym tu sie bedzie zarabiac skoro bronie 75 u npc.... a wiadomo ze z nich najwieksza kasa

Od kiedy an broni 75 sie zarabia? tym bardziej na easy... moze medium hard ale nie easy

z Kąd wziaść rooty bo w cliencie niema...

Przy aktualizacji beda pewnie ;)

Opublikowano

Na czym tu sie bedzie zarabiac skoro bronie 75 u npc.... a wiadomo ze z nich najwieksza kasa

Pomyślałeś może o tym że możesz sprzedawać Ulepszacze albo wymixowane perfekt eq pvp oraz w broniach  75 lvl +50 sr  :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na Serwer ! :)

Administracja jest naprawde ogarnięta, prawie cały czas dostępna i bez problemu mozna z nimi na lajcie pogadać :D

12644412937457625986.png

Start  27.08.2014 o  18:00

Opublikowano

Wbije sobie bo dobrze się zapowiada. Mam nadzieje, że po wbiciu tego 20-30lvla będę miał spokojnie na wybonowanie EQ typu hp, omdlenie, kryt skoro serw easy. Bo już wiele serwów easy widziałem i na 25 lvlu miewałem 2kk yang gdzie 100 zmianek 5kk :)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Serio ? Biolog co 15 min juz na konarach ?  A no i zbroje to faktycznie nie potrzebnie się tak świecą

Na Gladorze tak było i nikomu to nie przeszkadzało ;3

12644412937457625986.png

Opublikowano

Pytanko !   Czy jeśli kupie 4x 4000sm to Dni Vip dodadza mi sie do siebie ?  i będe miał 160 ?

Nie. VIPy beda sie na siebie nakladać.

Opublikowano

Mam nadzieję że start macie opanowany ? Zero lagów ? Zero Out postaci? :) Bo przy tym już traci się 25% graczy a konkretny niewypał startu serwera jakieś 50-75% :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Pytanko !   Czy jeśli kupie 4x 4000sm to Dni Vip dodadza mi sie do siebie ?  i będe miał 160 ?

Tak jak napisał Harnaś vip nakłada się na siebie.

Opublikowano

Fabuła to jakiś inny poziom abstrakcji :D świecenie zbroi obrzydliwe ale to moje osobiste zdanie . Podajcie mi parametry maszyny, bo nie wiem czy warto to w ogóle ściągać i tracić czas na testy ?

Opublikowano

Czyli zacznijmy od tego że serwer to gotowiec + dodane 2-3 sety eq. Zapewne bugi jak byli tak są nie ruszone :) Ddosów zapewne nie przeżyją i start będzie przesunięty. 3 techników aż tak niski poziom macie ?

IDcncno.png

Opublikowano

Czyli zacznijmy od tego że serwer to gotowiec + dodane 2-3 sety eq. Zapewne bugi jak byli tak są nie ruszone :) Ddosów zapewne nie przeżyją i start będzie przesunięty. 3 techników aż tak niski poziom macie ?

Ty chyba śmieszny jesteś ?   Pliki są robione  od 0.

Wszystkie bugi zostały weliminowane, dodane nowe doungi, nowy system eq do expa, nowe misje, i najlepsze zabezpieczenia.

12644412937457625986.png

Opublikowano

Ty chyba śmieszny jesteś ?   Pliki są robione  od 0.

Wszystkie bugi zostały weliminowane, dodane nowe doungi, nowy system eq do expa, nowe misje, i najlepsze zabezpieczenia.

Robione od 0 :> Cyniczny jesteś.

Nowe ? Czy znasz pojęcie tego słowa ?

Zabezpieczenia słabe macie. Zapewne pół hacków z mpcforum na nim działa a jak nie to dzień max 2 po starcie już będą. Zresztą żaden serwer nie ma najlepszych zabezpieczeń gdyż nie macie w teamie żadnego hackera który się na tym porządnie zna :)

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...