Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny są nieproporcjonalne do dropu yang.Skoro to easy/meidum, to po co te stalki i bronie na 75 u NPC? Przecież i tak nikt ich nie kupuje, bo są za drogie.Brak maksymalnych bonów, to po prostu nie żadna trudność tylko stanie o dodatkowe godziny dłużej na BS.Bony z programi mają sens jedynie na serwach gdzie trzeba dropić zmianki.W ogóle nie ma BS wbudowanego, nie ma anty pd na start.

Stalki każdy wywala, bo szybko dropią. Bronie na 75 robisz z miecza od 1wszego lvl ; ). A Anty PD jest tutaj nie potrzebne :)

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stalki każdy wywala, bo szybko dropią. Bronie na 75 robisz z miecza od 1wszego lvl ; ). A Anty PD jest tutaj nie potrzebne :)

Właśnie jest bardzo potrzebny, żeby zatrzymać się na początkowych levelach i trochę podropić kasy, żeby mieć na bony/eq/kd, więc go dodajcie do handlarki za jakąś niską cenę.

Opublikowano

Właśnie jest bardzo potrzebny, żeby zatrzymać się na początkowych levelach i trochę podropić kasy, żeby mieć na bony/eq/kd, więc go dodajcie do handlarki za jakąś niską cenę.

Powiem Ci, że jak wbijesz 124lvl i będziesz dalej expił to hajsu będziesz mieć tyle, że będziesz do dozo musiał chować :P

Opublikowano

Nie polecam serwera 

Brak uzasadnienia ...

Miała być reklama a reklamy brak :> Graczy 350 to naprawdę mało do tego są to ostatnie dni wakacji a później zostanie te 50-100 :>

Reklama jest, tylko nie u Youtuberów. To i tak dużo ; )

Opublikowano

Brak uzasadnienia ...

Reklama jest, tylko nie u Youtuberów. To i tak dużo ; )

Tak dużo, że aż nic. 

Szkoda, bo serwer fajny.. ale za tydzień nie będzie z kim grać jeśli tak dalej pójdzie. 

Proponuję wykupić reklamę u różnych YT'berów.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Tak dużo, że aż nic. 

Szkoda, bo serwer fajny.. ale za tydzień nie będzie z kim grać jeśli tak dalej pójdzie. 

Proponuję wykupić reklamę u różnych YT'berów.

Z 3 porządnych youtuberów by wystarczyło ale chyba serwer biedny jest i go nie stać ^^

IDcncno.png

Opublikowano

Polecam gorąco mam 100+ i bardzo fajnie się gra :) Graczy również jest sporo, o ekwipunek nie jest trudno :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na niekompetentnego GM'a o nicku Mateusz.

Dziś sobie wydałem 30zł smsem ( niech strace) i poszedłem ekspić.

Wbiłem dopiero co 176 lvl a tu mi pieprzy GM "nie dało się normalnie" i ban za WH. Wiecie jaka jest beka? bo ja WH nie miałem a typy, które przychodziły i mi ksuły nic nie pisały "omg wh" i tak dalej.

Nie polecam tak jak piszę ze względu na tego debila. Pewnie zaraz tu wbije i będzie mi wmawiał, że miałem i nie musi mi dowodu dawać a prawda jest taka, że mnie zbanował bo napisałem negatywną opinie o serwerze i pewnie pamięta mnie z wczorajszej akcji na serwie [Vand]. 

Ja na tym serwie grę kończe pomimo tego, że mam drugie konto 150 lvl.

Tu screenik : 5r32gm.jpg

Ban za machanie mieczem ale GM tego nie widział :D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Mam 2 pytania  -.-

Czy kowal jest 100 % ?

Czy np tarcza na max lvl bedzie dawala abs na 2 klasy ? przykladowo sura i szaman 1 tarcza, a 2 tarcza woj i ninja.Czy trzeba robic kazda tarcze oddzielnie

00381637475378013724.png
Opublikowano

Wbiłem dopiero co 176 lvl a tu mi pieprzy GM "nie dało się normalnie" i ban za WH. Wiecie jaka jest beka? bo ja WH nie miałem a typy, które przychodziły i mi ksuły nic nie pisały "omg wh" i tak dalej.

Nie polecam tak jak piszę ze względu na tego debila. Pewnie zaraz tu wbije i będzie mi wmawiał, że miałem i nie musi mi dowodu dawać a prawda jest taka, że mnie zbanował bo napisałem negatywną opinie o serwerze i pewnie pamięta mnie z wczorajszej akcji na serwie [Vand]. 

wcale mnie to nie dziwi, pewnie nawet nie sprawdzili tylko odrazu ban :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mam 2 pytania  -.-

Czy kowal jest 100 % ?

Czy np tarcza na max lvl bedzie dawala abs na 2 klasy ? przykladowo sura i szaman 1 tarcza, a 2 tarcza woj i ninja.Czy trzeba robic kazda tarcze oddzielnie

Każdą tarczę robisz osobno, a co do kowala to sam nie wiem.. ;p

Opublikowano

Każdą tarczę robisz osobno, a co do kowala to sam nie wiem.. ;p

mi np trute ulep[szyl do +9 bo jest 100% ale jak dalej z ulepami to nie wiem, ale jest metal to na co kowal?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

mi np trute ulep[szyl do +9 bo jest 100% ale jak dalej z ulepami to nie wiem, ale jest metal to na co kowal?

No niby metal jest, ale jak kowal jest 100 % to metal jest zbedny ( a wszystko wskazuje na to ze  jest 100 % )  :P

00381637475378013724.png
Opublikowano

Haha zbanowali cię za negatywną ocenę . Ciekawe. Ja jakoś wczoraj nabluzgałem do Ha że postawił c*****y serwer itp i nic mi nie zrobił powiedział tylko że nie muszę grać na nim ^^

IDcncno.png

Opublikowano

Warto grać na tym servie? Nie chce marnować czasu aby czytać 15 stron forum... Ktoś mi opisze itp? Widzę że ogólnie słabo bo jeden dzień i max lvl, czyli server chyba na tydzień...

O lvl jest łatwo :) Gorzej z eq bo to już medium :> Na serwerze gra ok 400 osób :> Brak reklamy robi swoje. Ja akurat polecam :)

IDcncno.png

Opublikowano

Było na Ciebie 5 zgłoszeń od graczy. Pozatym Mateusz stał obok Ciebie 5 min i widział co robisz... A co do tej oceny to mało mnie interesuje co sądzisz. Nie musi Ci się podobać serwer i nikt nie zmusza Cię do grania tutaj ;>

Opublikowano

Z opinii innych i mojej własnej widać, że serwer godny uwagi, ale mała liczba graczy zniechęca. Radziłbym dać reklamę yt, to na prawdę zapewnia dobry start serwera.

Opublikowano

Było na Ciebie 5 zgłoszeń od graczy. Pozatym Mateusz stał obok Ciebie 5 min i widział co robisz... A co do tej oceny to mało mnie interesuje co sądzisz. Nie musi Ci się podobać serwer i nikt nie zmusza Cię do grania tutaj ;>

Zgłoszenia? :D :D :D :D Szkoda, że biłem z 20 minut metki a potem ekspiłem z godzinę i widziałem JEDYNIE 3 osoby. W tym jedna osoba, z którą pisałem jak z kolegą a reszta mnie chciała zgłosić za ksucie w tym jakiś 150-160 bodziak.

A w d***e mam wasz mierny serwer. Dopilnuje by nie postał tygodnia. I nie są to grozby atakami DDoS ale zobaczysz o czym piszę. Jak tak dalej będziecie banować uczciwych  graczy, którzy ładują w dodatku IS to nie wróżę by ustał tydzień.

Bez odbioru. 

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ja skończyłem grać na serwerze bo serio, w d***e macie swoich graczy. Wczoraj pisałem do Was wieczorem pare razy i nawet odpowiedzi nie uzyskałem, a co robilem? Zgłaszałem Cheaterów. Jest Was tylu w teamie, a żaden nie łaska odczytać pw i bujnąc dupy na tego spota. Nie mam zamiaru grać z osobami, które sobie stoją i na legalu expią.

Opublikowano

Ja skończyłem grać na serwerze bo serio, w d***e macie swoich graczy. Wczoraj pisałem do Was wieczorem pare razy i nawet odpowiedzi nie uzyskałem, a co robilem? Zgłaszałem Cheaterów. Jest Was tylu w teamie, a żaden nie łaska odczytać pw i bujnąc dupy na tego spota. Nie mam zamiaru grać z osobami, które sobie stoją i na legalu expią.

Podpinam się.. zaczniecie banować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...