Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mi nic nie cofło, a eq perfect robie  w 30 min :#

Poczekaj, wczoraj wylogowałem się w stalce, zalogowałem w mnisiej bez bonów. Wczoraj miałem całe 54 perf pvp, zalogowałem a tam bony z przed mixowania, tak to już jest jak osoby niemające zielonego pojęcia o zajmowaniu się serwerem, próbują go prowadzić. Event futrzaków miał trwać 24h, od 20 wczorajszego dnia, dzisiaj już nie lecą.

A Melossos udaje, że wszystko jest w porządku.

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekaj, wczoraj wylogowałem się w stalce, zalogowałem w mnisiej bez bonów. Wczoraj miałem całe 54 perf pvp, zalogowałem a tam bony z przed mixowania, tak to już jest jak osoby niemające zielonego pojęcia o zajmowaniu się serwerem, próbują go prowadzić. Event futrzaków miał trwać 24h, od 20 wczorajszego dnia, dzisiaj już nie lecą.

Dobra, zrobil kurde 3rundki jeszcze w niedziele 5 rundek... ktore byly jedyne w swoim ropdzaju :) bo co pytanie nagroda..

teraz jest event na ktorym latwo sie wybic z ulepkami

Byla cofka wzamian beda eventy zwiekszyl drop yang, exp

I co masz do niego sapy.. skad ma wiedziec gdzie i kiedy zddydosuja mu serwer kuyrde..

A z tego co usluszalem jest spóźnienie miedzy baza danych 15 minut ... dlatego straciliscie i hugo

Starczy tego bo sie meczy z serwerem,

wy tylko sapiecie zrobcie sami serwer droga wolna 

(Nie chcialo mi sie bledow poprawiac :))

Opublikowano

Serwer z prezentacji ciekawy, ale czy tylko wg. mnie zajechało gladorem? ;d

Tak Serwer jest podobny do Gladora, lecz sam w sobie myślę, że jest lepszy. Można powiedzieć, że wzorowany na gladorze lub stawiany w inny sposób na tych samych plikach.

Nie obchodzą mnie opinie graczy, którzy nie pograli tam chociaż godziny. Na starcie było bardzo dużo osób i nadal jest bardzo dużo osób. 

Raty serwera mogę przedstawić tak:

Exp (przedstawiony mapami)

- od 1 do 99 easy (max 1h)

- od 99 do 124 medium (około 3h)

- od 124 do 180 medium

- od 180 do 200 medium

- od 200 do 230 medium

- od 230 do 250 medium

Drop i drop yang to sprawa bardzo bardzo prosta i przyjemna.

Z Administracją kontakt jest codziennie, praktycznie o tej samej porze. Eventy w miarę możliwości są (OX, Futrzaki etc). 

Ogólnie nie zawiodłem się na serwerze i naprawdę gorąco polecam. 

Pozdrowienia 

Ximxoo

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

serwer fajny tylko

cofka byla ale teraz juz zadnej nie ma, a to, ze futrzaki zaczely sie wczesniej to chyba nic zlego, a leciec leca tylko trzeba troche pograc a nie posiedziec minute i leciec na forum hejtowac x)

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Dwa dni pod rząd cofło mi perfect eq do pvp, miksowałem przez 3h po czym wyszedłem do znajomych, wracam a tutaj jakis syf.

Drogi Melossosie, zamiast reklamować serwer, napraw ten j****y błąd bo reklama Ci nie pomoże przy stracie graczy.

Pozdrawiam

Druga cofka była nie możliwa a jakby i nawet była to trudno było wbić na team speaka i nam to powiedzieć my nie gryziemy cała nasza administracja spędza bardzo dużo czasu aby pomóc wam. Hmm ciekawe czy w czasie rozmowy ze mna byś był w stanie powiedzieć mi to w twarz ale nie po co lepiej pisać głupoty i nie dać nam szansy zrehabilitowac się twoja reakcja na to jest na prawdę żałosna. Pozdrawiam te osoby które są na poziomie i nie zachowują się w ten sposób.

Opublikowano

Dziś O Godz 19.00 Zapraszam Na Konkurs Ox

Ch1 Uriel

Odbędzie Się 5 Rund

Ox Oczywiście Z Nagrodami Pocieszenia

Event Futrzaki Trwa Do Poniedziałku Do Godz 18.00

Opublikowano

Przed sekundą widziałem jak pewny gracz w ciągu 0.5sek. Wbił 245-250 lvl :) Odechciało aż mi się grać.

Naprawcie ten bug, I banujcie odrazu osoby, które nabiły na nim lvl :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Przed sekundą widziałem jak pewny gracz w ciągu 0.5sek. Wbił 245-250 lvl :) Odechciało aż mi się grać.

Takie co nie ma prawa jest nie mozliwe... 0,5s cos cie walło? XDDD (napisane specjalnie -,-)

Opublikowano

Z tego co wiem jest jakis bug i ja tez widzialem kilka osob jak np z 240 na 250 lvl wbili w pare sekund  -.-... 

00381637475378013724.png
Opublikowano

No no flołrajn dobry prawilny serwerek.

Wkońcu wyrwałeś laske czy tam chwasta.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

W dniu 01.09.2014 r o godz 23.00 nastąpi restart serwera

Dla osób mylących reset z restartem informuje Was że restart serwera

polega na wyłączeniu i wlączeniu serwera w celu kilku zmian na serwerze

Opublikowano

jest na tym serwerze 6/7 bon? nowe kd czyli jakies na inteligencje itp?

jest 6/7 ale bez bonów na klasy postaci  kd są max + 9 jak i również kd legendy który daje 25% na ludzi oraz kamienie smoka które dają 10% na ludzi

Naprawicie biologa, czy nie bardzo? :)

Biolog zostanie naprawiony

http://youtu.be/HhU79FnYQVQ

Opublikowano

A dodaliście bsa do klienta? No i przydałby się ten anty exp, o którego prosiłem.

Opublikowano

jest 6/7 ale bez bonów na klasy postaci  kd są max + 9 jak i również kd legendy który daje 25% na ludzi oraz kamienie smoka które dają 10% na ludzi

Biolog zostanie naprawiony

http://youtu.be/HhU79FnYQVQ

Biolog.. ok, a eliksir poszukiwacza z is? bo kupiłem niby 5, a dostałem 1.. podobno działa też na surę, ale jednak nie :( będzie jakiś zwrot, naprawicie to dziś?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...