Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiono od 0 :> Cyniczny jesteś.

Nowe ? Czy znasz pojęcie tego słowa ?

Zabezpieczenia słabe macie. Zapewne pół hacków z mpcforum na nim działa a jak nie to dzień max 2 po starcie już będą. Zresztą żaden serwer nie ma najlepszych zabezpieczeń gdyż nie macie w teamie żadnego hackera który się na tym porządnie zna :)

Odpowiem na twoje pytanie ...

Sciagnij klienta silves2 zachecam i sprobuj wgrac hack.. jesli wgrasz czlowieku masz u mnie 200sm... nie chodzi o walhacka tylko switchbota jakiesgos ;)

A co do serwera nastepny mi sie zdaje nie wypal iż ponieważ DUZO w is trzb ladowac

Swieca zbroje, na konarach juz trzb 15minut(magja kurdyy) xD

Zobaczymy exp... Agrhm chyba nie wbije skoro zmianki 5kk a z kasa slabo ^^

Bony wchodza 100%?

Opublikowano

Odpowiem na twoje pytanie ...

Sciagnij klienta silves2 zachecam i sprobuj wgrac hack.. jesli wgrasz czlowieku masz u mnie 200sm... nie chodzi o walhacka tylko switchbota jakiesgos ;)

A co do serwera nastepny mi sie zdaje nie wypal iż ponieważ DUZO w is trzb ladowac

Swieca zbroje, na konarach juz trzb 15minut(magja kurdyy) xD

Zobaczymy exp... Agrhm chyba nie wbije skoro zmianki 5kk a z kasa slabo ^^

Mogą mieć zabezpieczenia przeciw switchbotom lecz reszta hacków chodzi jak marzenie. Chyba nie grałem na nim :> Zapewne za odpowiednią sumę odpowiednia osoba złamała by to zabezpieczenie :)

Wbij na Ts do Adminów a nie tutaj się wymądrzasz ;3

Zabrakło argumentów ?:)  Tak chwalisz serwer a nic o nim nie wiesz. Gadasz o plikach o których nie masz pojęcia.

IDcncno.png

Opublikowano

choyowo ze kd LUDA jest, najgorszy syf jaki moze byc na Serwerze.

Jak ze zmiana profesji ?

Tak btw, zbroje oraz bronie po srodku powinny byc jako ostatni set, bo sa najladniejsze . Lub te przed ostatnie zbroje zamienic jako ostatnie.

Opublikowano

zkni51.jpg

Zabezpieczenia w chuuj

caa06a76f683.gif

Po coś chyba jest ta administracja, co nie? GM, i tak dalej chyba maja za zadanie tępić boty, czy ja się może myle, hmm? W tych czasach nie ma zabezpieczeń, wiec po co się trudzić? W tych czasach ludzie widze do wszystkiego się potrafią dopierdzielić, a najczesciej do tego co nie powinno wgl w ich interesie leżeć, bo zabezpieczenie i grywalność cheaterów to już pozostaw na głowie administracji.

up

Nie marudź, chociaż nie zrobisz szybko eq pod pvp, bo potrzebne bedzie kilka setów ;)

Opublikowano

STRONA JUŻ ONLINE :) MOŻNA SIĘ REJESTROWAĆ I POBIERAĆ CLIENTA :)

Po odpaleniu "Demilus" i uruchomieniu gry, nic sie nie dzieje, why ?

Opublikowano

caa06a76f683.gif

Po coś chyba jest ta administracja, co nie? GM, i tak dalej chyba maja za zadanie tępić boty, czy ja się może myle, hmm? W tych czasach nie ma zabezpieczeń, wiec po co się trudzić? W tych czasach ludzie widze do wszystkiego się potrafią dopierdzielić, a najczesciej do tego co nie powinno wgl w ich interesie leżeć, bo zabezpieczenie i grywalność cheaterów to już pozostaw na głowie administracji.

up

Nie marudź, chociaż nie zrobisz szybko eq pod pvp, bo potrzebne bedzie kilka setów ;)

Tak bo k***a wykryjesz hacka od Miśka, którego mi dał i go nigdzie nie udostępnił. Co takiego? mnożenie obrażeń z buta jak i konia.

Jak kupie tego mounta to z tym hackiem będę ciorał powiedzmy : 1 hit - 30k to z hackiem pizgnę 90-120k pozdro. Nieodpychanie z konia też nie wykryjesz bo równie dobrze moga to być lagi mobów czy po prostu sam dostałeś laga. 

Z bogiem hehehe.

A dałem tego SS'a bo ktoś chwalił zabezpieczenia.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Tak bo k***a wykryjesz hacka od Miśka, którego mi dał i go nigdzie nie udostępnił. Co takiego? mnożenie obrażeń z buta jak i konia.

Jak kupie tego mounta to z tym hackiem będę ciorał powiedzmy : 1 hit - 30k to z hackiem pizgnę 90-120k pozdro. Nieodpychanie z konia też nie wykryjesz bo równie dobrze moga to być lagi mobów czy po prostu sam dostałeś laga. 

Z bogiem hehehe.

Nie ma czegoś takiego, koleś.  Wszystko jest poza tym wykrywalne, bo zeby zwiekszyć jednorazowy hit, trzeba już ingerować w serwer, żadne cheaty Ci nie pomogą.

Do pana wyzej co sie pytal o klienta

O Godzinie 17:55 należy zaktualizować klienta, by móc zagrać na serwerze!

TEAM Demilus.pl

@down

Fajna zawartość, na pewno łamiesz wszystkie zabezpieczenia :))))))))))))))

Opublikowano

Z bogiem hehehe.

W 100% się z Tobą zgadzam :> Serwer jak każdy inny niczym się nie wyróżnia ^^ Wszystko da się złamać :D

IDcncno.png

Opublikowano

Piszecie bzdury wasze teorie spiskowe nie wiem czy się śmiać czy płakać. Zamiast pisać 3 po 3 przekonacie się o 18:00 kto ma racje z czitami itd..

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

To tylko fake Harnaśku, co nie? Ja na tym shicie dojechałem do topki na Cradosie i bana dotąd nie mam bo skończyłem grę i tak. Metki robiłem w red lesie 35 lvlem szybciej od leszczy 65+  pozdrawiam.

Nie wiem czy tutaj ten hack pyknie ale na każdym sprawdzałem i minimum 2 razy mnożyło - na Tayenie pyka u mnie 2-3 razy.

Opublikowano

30 Minut Panowie do startu a wtedy Próbujcie czego chcecie i ile chcecie ;3

90% hacków tu działa na bank ;]  Nagrałbym tego od Miśka czyli mnożenie hitów ale pewnie film potrwałby z pół minuty a filmy nagrane Frapsem dużo ważą a z uploadem 75kb/s to trochę potrwa.

Zresztą kwestia czasu jak w dziale download ktoś powrzuca jakieś NOK itp. Ja osobiście wole NOK i tego dmg hacka na miecze/dwuręki.

Opublikowano

[Konkurs] Pierwsze Losowanie V.I.P na Forum.Demilus.pl !

Witajcie zaczynamy event zwany losowaniem V.I.P na forum. Event będzie powtarzany regularnie co tydzień.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy napisać post w temacie "Biorę udział w 1 losowaniu VIP."

Losowanie odbędzie się dzisiaj (27.08.2014) o godzinie 22:30

V5jIm2H.png

HPFjdyZ.png

• 1500 SMOCZYCH MONET!
  • Ranga V.I.P na Tydzień!
  • 15 punktów reputacji!

ZsHGWKW.png

• 10 punktów reputacji!

pd9jBTS.png

• 5punktów reputacji!

Powodzenia!

ADMINISTRACJA FORUM I SERWERA NIE MOŻE BRAĆ UDZIAŁU W LOSOWANIU!

ELITA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W LOSOWANIU

RANGA V.I.P ZOSTANIE PRZYDZIELONA NA TYDZIEŃ!

Opublikowano

Każdy z graczy będzie bacznie obserwowany przez Administrację ;)

Jak ktoś podpadnie oczywiście Perm bez możliwości odwołania mam tu na myśli oczywiście jakiekolwiek boty itp...... :)

Zapraszam do gry

Opublikowano

Jak ktoś podpadnie oczywiście Perm bez możliwości odwołania mam tu na myśli oczywiście jakiekolwiek boty itp...... :)

Zapraszam do gry

''Zapraszam do gry'' ???? A co serwer juz online ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Zapraszam do gry

Przez cale 4 lata jakie gram na privach dostałem bana na  : Avalonie [oszustwa], Ravia [mod], PandoraMT2 [oszustwa] i reszta jakieś gówniane serwy 200 osób na wh jechałem więc wiadomo, że łatwo wykryć.

No nie wiem czy tak łatwo pobanujesz osoby na NOK. Na Wh owszem easy ban czy kamer mod jeżeli używają jego funkcji typu pisanie na kolorowo - no chyba, że tu działa patent jak na innych serwach czyli kod skopiować i wkleić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...