Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duże przepuszczenia, żeby nazwać Cię dzieckiem. Jeżeli mając 15 lat uważasz się za dorosłego to się mylisz :)

Exp jest dobry, ale od 100lvl. 3 dni i będą mieli 250 lvl, ale z eq będzie się trochę trzeba pobawić

HAHA XDD w prezce napisane ze w max 15h 250lvl ;)

Wiec nie oszukuj sam siebie ;P

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie zauważyłem że moby w M2 mają zbugowane nieco DMG, Gdy zbierze się całego spota.

Aktualnie 93lvl, Smok, Shinsoo i ciągle rośnie :) Zobaczymy co dalej.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

No musze przyznac ze po 30 min gry jednak warto pograc, wiadomo ze nie na dlugo ale mozna posiedziec... lvl-e za szybko leca

Spokojnie. To nie jest serwer na kilka dni :). Jeszcze się bedziesz dłuuuugo bawił

Serwerek niezły. Przynajmniej jakaś odmiana od tego całego syfu. ;)

No i świetnie ; P

Na początku dużo śmiechu o to, że większość serwera nie posiadali na niego bsa, ale teraz udostępniłem poradnik i niech się nie męczą we wbijaniu ręcznie :D

Opublikowano

O 0:30 będzie przerwa techniczna. Będziemy zwiększać resp mobów na mapie 99 oraz zmniejszymy ceny w sklepach. Przerwa potrwa ok. 30min :). Zapraszamy do gry i na naszego team speaka :)

Opublikowano

O 0:30 będzie przerwa techniczna. Będziemy zwiększać resp mobów na mapie 99 oraz zmniejszymy ceny w sklepach. Przerwa potrwa ok. 30min :). Zapraszamy do gry i na naszego team speaka :)

Wszystkie ceny zmieniacie czy tylko jak mowiles metale? -,-

Opublikowano

Serwer mega. Jak Glador/Divine z 2011, tyle że z pozmienianymi niektorymi rzeczami, które są jak najbardziej na +. Na taki serwer czekałem, polecam każdemu! :)

Mam pytanie, jakie bony typu "silny przeciwko.." robic w eq do expa? Tzn. jakie bony działają na mapy na wyższy lvl i dungeony?

Opublikowano

Dobra wbiłem 109-112 lvl (kwestie bezpieczeństwa bym bana nie dostał bo MOŻE tu zostanę).

1.GM mnie opluł. Zgłosiłem mu perfidnego hackera na Ninja hacku. On "niby" poszedł go obejrzeć i stwierdził, że nic nie ma mimo, że wybijał spota zombi w 2 sekundy ARCHEREM gdzie WPek bez 6/7 się męczy minimum 10 sekund.

Potem zaprosił GM Nico by też sprawdził. Ten mi napisał, że też nic nie widzi i bedzie go obserwował. No ja p*******. Nick typa to : Vand. Jest to gildia jakichś frajerów "SeksFactory" czy jakoś tam.

Jak do jutra bana nie będzie miał i go spotkam na zombi a potem go nagram i przyjde tu z filmem zepsujecie sobie reputacje a nie chcecie tego.

2.IS

Wszystko w porządku. IS=łatwiej. Ale czemu my, szarzy gracze mamy zapierdalać po milion ulepszaczy by mieć minimum kd+6 a ISowiec ma w sekunde kd+9?^^ Do innych itemów nie mam spiny. No może do zbrojki na 225lvl.

3.Szybkość ekspienia.

Eksp leci z*********e szybko do 99. Potem musimy iść na zombi gdzie eksp leci mozolnie bo jest dużo osób a spoty są "przeogromne" bo 10-15 grupek na największym spocie? Niby to tylko męczarnie do 124 i da się to wbić w 2h z PDkiem myślę jak masz spota ale to i tak wkurwiające jak Ci przyjdzie frajer na ninja hacku.

4.Yangi? Słabo lecą w stosunku do cen 6/7 bonów. Wbiłem ten 109-112 i razem bym miał może 700kk gdzie musiałem wydać hajsy na te 6/7 a gdzie tu zamieszać? Bez 6/7 bijemy w c**j mało.

PS zabezpieczeń nie ma i mam pełno hacków do tego serwa ale ich nie używam więc mnie to wkurwia jak nie banujecie hackerów.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Wbijam na serwer, ale widze że cienko z reklamą u żadnego metinowca nie ma, taki serwer przyszlosci nie ma jeśli u nikogo nie zakupicie reklamy

Opublikowano

Wbijam na serwer, ale widze że cienko z reklamą u żadnego metinowca nie ma, taki serwer przyszlosci nie ma jeśli u nikogo nie zakupicie reklamy

O reklamę się nie martw :) mamy swoich youtuberów ;)

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończyła się pomyślnie! Od 124 exp leci szybciutko, ale na początku trzeba się troszkę namęczyć ;]. Rezultaty widać w TOPce :).

Serdecznie zapraszamy do gry i życzymy wysokich lvli

Administracja Demilus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...