Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ch*j wam chodzi z tym expem? Czasy dlugiego i nudnego expa sie skonczyly, bo komu sie chce siedziec godzinami na 1 spocie, zeby wbic kilka lvli, jak mozna kilkadziesiat? :D Zeby tylko nie bylo bugow i zeby zadabali o jakas reklame i bedzie git ;>

ZR_o79.gif

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

system ulepszeń jak na glador? :) jezeli tak to nie polecam i nie zagram.

Jesli nie zagrasz to po co sie tutaj wypowiadasz ? zostaw komentarz dla siebie ;)

Opublikowano

@Lewus

nope

Planowany start - Środa 27.08.2014r. około godziny 18.

@top

zagram bo dawno nie było dobrego serva :/ tylko nie spierdzielcie startu byczki

@down

spoko ja też sie na początku przestraszyłem że start przegapiłem :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@Lewus

nope

Planowany start - Środa 27.08.2014r. około godziny 18.

@top

zagram bo dawno nie było dobrego serva :/ tylko nie spierdzielcie startu byczki

Pomyliłem dni >.<

Opublikowano

Na serwerze będzie bs? Lepiej żeby był, bo inaczej będzie łatwiej cheaterom.

Nie będzie BS'a ;P Ogólnie działają BS'y i nie są nielegalne także szukajcie do woli działających. A Cheterów na wh i innym syfie nagrodzimy ładnie permanentnie ;)

Opublikowano

czemu client wgl się nie włącza ?? autopacher niby pobrał all ale client się nie włącz,a ;/;/;/ wiem,że jeszcze serv nie działa 

Nie włącza się aż do godziny startu ;) Musisz poczekać ;D

nie moge sie jakos zarejestrować ;c

Jeżeli chodzi o rejestracje to właśnie myślimy nad tym czy nie odpalić jej już teraz.

Opublikowano

Client 2.3GB chyba was cos gnie ,ze bd to pobieral co wy tam najebaliscie ?

Opublikowano

ulepszacze do kd gdzie dropio ? nie lepiej zmiejszyć do + 5 ,6 ? tarcze  61 i eq z łez  ? stalki i bronie 65 gdzie dropio ? jak kasa leci ?  zmianki tanie  ? 

Opublikowano

dungeony solo czy pt,jak tak to w ile osob ? i lepiej odrazu na solo zmienic :)

Da rade wyciagnac 100% bloku z eq,czy trzeba odrazu buffa robic?

kd jakies specjalne beda?Statusowe?

mala rada...wlaczcie teraz reje,bo jak was zaleje 500 osob godzine przed startem to zdosuja wam przypadkowo strone (20-30% ludzi odrazu odpusci bo reje bedzie off )

no i przygotujcie sie ze konkurencja bedzie was chciala lac po d***e,nie groze,poprostu widze jak jest z kazdym nowym serwerem.

Opublikowano

Client 2.3GB chyba was cos gnie ,ze bd to pobieral co wy tam najebaliscie ?

Client waży 980mb. Prawdopodobnie zeskanował wypakowany i niewypakowany.

Opublikowano

Widze tutaj istne odwzorowanie, albo pliki EruriSa, Gladora itp. ciekawie się to może zapowiadać, chętnie wpadne, tylko mam nadzieje, ze nie bedzie wiać pustką :)

Opublikowano

Widze tutaj istne odwzorowanie, albo pliki EruriSa, Gladora itp. ciekawie się to może zapowiadać, chętnie wpadne, tylko mam nadzieje, ze nie bedzie wiać pustką :)

pustki nie będzie , szykuje się sporo dobrych gildii :)

wiec wojny i inne tego typu zabawy zapowiadają się bardzo ciekawie :^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

ulepszacze do kd gdzie dropio ? nie lepiej zmiejszyć do + 5 ,6 ? tarcze  61 i eq z łez  ? stalki i bronie 65 gdzie dropio ? jak kasa leci ?  zmianki tanie  ? 

Dropią na dungach z bosów, i mapkach 200+ Tarcze 61 dropią z metków od 80 do 120, stalki bronie tak samo jak tarcze bądź kupisz u NPC, eq z łez  u NPC, Kasa leci w porządku. Na 70 lv miałem jakieś 200kk, Zmianki po 1kk

dungeony solo czy pt,jak tak to w ile osob ? i lepiej odrazu na solo zmienic :)

Da rade wyciagnac 100% bloku z eq,czy trzeba odrazu buffa robic?

kd jakies specjalne beda?Statusowe?

mala rada...wlaczcie teraz reje,bo jak was zaleje 500 osob godzine przed startem to zdosuja wam przypadkowo strone (20-30% ludzi odrazu odpusci bo reje bedzie off )

no i przygotujcie sie ze konkurencja bedzie was chciala lac po d***e,nie groze,poprostu widze jak jest z kazdym nowym serwerem.

100% bloku nie wyciągniesz. Ale bufa robić też nie trzeba. Dungeony są tak podzielone. 3 są solo, jeden w 2 osobowym i jeden w 3 osobowym PT. 

DODAM ŻE REJESTRACJA ON JUŻ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...