Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze coś mało osób gra. Zamówiliście już u kogoś jakąś reklamę albo coś? BO 300 osób to troszkę mało.

Reklama jest na metin2list oraz na ich FP, u nas na FP, i wymieniliśmy się banerami :)

Przerwa techniczna - Potrwa 5 min :)

Opublikowano

przerwa techniczna dla zielonych jak cos ;D pisali ze max 30min wiec przed 13 powinien byc

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

przerwa techniczna dla zielonych jak cos ;D pisali ze max 30min wiec przed 13 powinien byc

Jednak nie potrwa 30 min. Za chwilę włączymy serwer :)

Serwer włączony. Zapraszamy do gry :)

Przypominam, że dziś odbędzie się idol o godz. 20:00 . IP team speaka podany na stronie głównej.

Opublikowano

Jednak nie potrwa 30 min. Za chwilę włączymy serwer :)

Serwer włączony. Zapraszamy do gry :)

Przypominam, że dziś odbędzie się idol o godz. 20:00 . IP team speaka podany na stronie głównej.

Jak wylaczacie serwer ostrzezcie graczy bo tak ich tracicie :)

Opublikowano

Zapisalem sobie pozycje w pierscieniu tp i wczoraj jeszcze dzialala ta opcja... dzis juz jak klikam w zapisane pozycje pierscien automatycznie sie wylacza

A gdzie zapisałeś pozycje ?

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Możliwe, że zostało to spowodowane przerwą i mogło się usunąć. Przepraszamy

Dobra skoro sie skasowalo, to teraz jest taka lipa ze nawet sie nie da zapisac nowej pozycji

Opublikowano

Jeżeli masz team speaka chętnie zapraszamy do rozmowy z naszym technikiem. Jeżeli nie, to spróbuje Ci pomóc tutaj, ale szybciej i bardziej komfortowo byłoby porozmawiać :)

Opublikowano

Zapraszamy dziś na Event idol o godz. 20:00.

W niedziele zapraszamy na OX. Pierwszy o 18:00 (2 rundy) , drugi o 20:00 (2rundy).

Serdecznie zapraszamy !

Opublikowano

dziwny serwer, niby easy, ale nawet nie ma max bonow, ceny w sklepach ogromne, wiele bugow... widze w nim troche gladora, no ale pozostawiam wam ten serwer do waszej oceny, kto lubi takie serwy, niehc gra

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

dziwny serwer, niby easy, ale nawet nie ma max bonow, ceny w sklepach ogromne, wiele bugow... widze w nim troche gladora, no ale pozostawiam wam ten serwer do waszej oceny, kto lubi takie serwy, niehc gra

Jest to serwer EASY/MEDIUM ;) A co do bugów to jak mamy je zwalczyć, jeżeli nie docierają do nas żadne informacje od graczy :).

Opublikowano

Ceny są nieproporcjonalne do dropu yang.Skoro to easy/meidum, to po co te stalki i bronie na 75 u NPC? Przecież i tak nikt ich nie kupuje, bo są za drogie.Brak maksymalnych bonów, to po prostu nie żadna trudność tylko stanie o dodatkowe godziny dłużej na BS.Bony z programi mają sens jedynie na serwach gdzie trzeba dropić zmianki.W ogóle nie ma BS wbudowanego, nie ma anty pd na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...