Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start na 100% w środe o 18? bo w temacie jest czwartek:P A co do drop to mam nadzieje ze nie dropi jakis syf tak jak na pl'u :D

UP Co z tego ze przerobiony glador, wazne aby wszystko dzialalo jak nalezy i serwer postal ja nie chce sie rozczarowac po raz 2 wiec czekam i zagram bo prezentacja wyglada ładnie a jak bedzie wygladał serwer to się okaże  np ja wole zaczac od 0 a nie grac na serwie easy ktory stoi z miesiac.

x

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic ciekawego....przerobiony glador i znajome pliki, zero kreatywności. Nie zagram, powodzenia.

Znajome pliki ?;) Pliki mamy własne od początku robiliśmy je sami. 

No i dziękuje. ;)

Start na 100% w środe o 18? bo w temacie jest czwartek:P 

UP Co z tego ze przerobiony glador, wazne aby wszystko dzialalo jak nalezy i serwer postal ja nie chce sie rozczarowac po raz 2 wiec czekam i zagram bo prezentacja wyglada ładnie a jak bedzie wygladał serwer to się okaże  np ja wole zaczac od 0 a nie grac na serwie easy ktory stoi z miesiac.

Tak na 100%. W tytule po prostu błąd ;P Już raport napisany o zmianę ;p

A jeżeli chodzi o maszynę to spokojnie pociągnie 2k graczy. Firewall jeden z lepszych + dodatkowo zabezpieczyliśmy clienta przed kamer modem, WH i innymi tego typu rzeczami. Oczywiście nie mówię że nie da się obejść zabezpieczeń clienta ale ktoś musi się trochę postarać i znać na tym ;P

Opublikowano

Mam nadzieje ze bs inny niz w cliencie zadziala ;p bo na 1 slocie bonowanie troche schodzi a i ostatnie pytanie nie da rady ustawic standardowe swiecenie zbrojek?

Z maszyna to chodzi tylko aby nie bylo tak ze 18 start i ddos logowanie pada/lagi i takie bedzie granie ;p

x

Opublikowano

Mam nadzieje ze bs inny niz w cliencie zadziala ;p bo na 1 slocie bonowanie troche schodzi a i ostatnie pytanie nie da rady ustawic standardowe swiecenie zbrojek?

Z maszyna to chodzi tylko aby nie bylo tak ze 18 start i ddos logowanie pada/lagi i takie bedzie granie ;p

W cliencie nie ma BS'a. Ale na becie, która niedawno się zakończyła mieli BS'y jakieś to powinny działać ;D 

Co do świecenia da radę to zrobić. Ale po starcie jeżeli graczą będzie przeszkadzało zmienimy. Na ten moment zostaje takie jak jest ;P

Opublikowano

Przygotowaliśmy dla Was mase rozrywki na serwerze typu ox / zuo / drop futrzaków / raty itd....

Serwer Polecam Z Calego Serca

To Nie Jest Serwer Na Miesiąc Tylko Na Lata  ;) 

Czekamy Na Start Pozdrawiam GM Nico :)

Opublikowano

Dacie max bony?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Może uznacie mnie za hejterkę, aczkolwiek, każdemu człowiekowi przysługuje prawo wypowiedzi.

Zaczynając od zapowiedzi, to jest bardzo uboga, a grafika na stadium osoby początkującej.

Nic specjalnego się nie dowiedziałam, oprócz oklepanych wiadomości. .

Sety są dość fajne i bardzo mi odpowiadają, gdyż uwielbiam hwangi, ale niestety tylko tyle.

Nie zauważyłam nic specjalnego, co by mogło mnie zachęcić, serwer jest postawiony na oklepanych plikach, a większość dodatków jest udostępnionych na mpcforum. Niestety nie wyróżniacie się niczym specjalnym, nie posiadacie nic autorskiego, a dodatkowo dwa dungeony na serwer medium-easy, bo tak powinno być w nazwie tematu, to za mało, gdyż po osiągnięciu max lvl ludzie będą się nudzić i grzać pixele w m1.

Prawda jest taka, że istnieje bardzo duża ilość serwerów i ciężko jest się wybić. Tylko perełki posiadają kwestię bytu, a Wam tego brakuje.

Pozdrawiam..

c8f7.png

Opublikowano

Może uznacie mnie za hejterkę, aczkolwiek, każdemu człowiekowi przysługuje prawo wypowiedzi.

Zaczynając od zapowiedzi, to jest bardzo uboga, a grafika na stadium osoby początkującej.

Sety są dość fajne i bardzo mi odpowiadają, gdyż uwielbiam hwangi, ale niestety tylko tyle.

Nie zauważyłam nic specjalnego, co by mogło mnie zachęcić, serwer jest postawiony na oklepanych plikach, a większość dodatków jest udostępnionych na mpcforum. Niestety nie wyróżniacie się niczym specjalnym, nie posiadacie nic autorskiego, a dodatkowo dwa dungeony na serwer medium-easy, bo tak powinno być w nazwie tematu, to za mało, gdyż po osiągnięciu max lvl ludzie będą się nudzić i grzać pixele w m1.

Prawda jest taka, że istnieje bardzo duża ilość serwerów i ciężko jest się wybić. Tylko perełki posiadają kwestię bytu, a Wam tego brakuje.

Pozdrawiam..

Na serwerze będą dodawane  nowości o to się już nie musisz martwić i z czasem zawitasz na serwerze ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam..

Oczywiście szanuje Twoje zdanie. Dungeony na serwerze są cztery. I moim zdaniem te całe nowe serwery easy, które zapchane są gui nie stoją za  długo a dawno nie było takiego serwera jakie startowały kiedyś. Pliki edytowaliśmy od początku. Może większość wydaje się znajoma ale zmienialiśmy jak tylko się dało. Planujemy też updaty i sporo eventów i innych konkursów aby graczą na naszym serwerze się nie nudziło. I racja co do ilości serwerów i że ciężko się wybić ale próbując nic nie tracisz. Tracisz wtedy gdy nie spróbujesz ;) 

Również Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie mam nic do was, ale nie ma cię co ruszać, Ra*ia dziś startowała i liczyła prawie 6k graczy, więc może te 300 będziecie mieli, Wiem, wiem zaraz wpadnie Mafia cysiaka i zaczną mnie hejtować :P. Pozdro

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Jesli na dniach nie bedzie nic lepszego to zawitam u was  :P.Mam nadzieje ze wszystko w grze bedzie tak jak piszecie, oczywiscie czas to wszystko zweryfikuje  :D.
Z tego co widze troche gladora tu jest no ale coz ...

Klasy w pvp beda zbalansowane ?

Jak bedzie ogolnie z ulepami ? trudno / srednio / latwo ?

@Edit

"Nie mam nic do was, ale nie ma cię co ruszać, Ra*ia dziś startowała i liczyła prawie 6k graczy, więc może te 300 będziecie mieli, Wiem, wiem zaraz wpadnie Mafia cysiaka i zaczną mnie hejtować  :P. Pozdro"

A co ma piernik do wiatraka ?  ^_^ dlaczego porownujesz serwer easy z serwerem hard ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Jesli na dniach nie bedzie nic lepszego to zawitam u was  :P.Mam nadzieje ze wszystko w grze bedzie tak jak piszecie, oczywiscie czas to wszystko zweryfikuje  :D.

Z ulepkami nie będzie żadnego problemu :)

Pozdrawiam

Opublikowano

ehh daliscie zajeb*ste bronie oraz zbrojki lecz powkladaliscie je w w srodek setów .... szkoda ze nie ostatnie..

Opublikowano

Fajnie to wyglada ,na start wbije na 100%

Ale mam pytanie ,pliki przypominaja glado*a wiec czy tez beda kd na ludzi itd? (mam nadzieje ze nie..)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie mam nic do was, ale nie ma cię co ruszać, Ra*ia dziś startowała i liczyła prawie 6k graczy, więc może te 300 będziecie mieli, Wiem, wiem zaraz wpadnie Mafia cysiaka i zaczną mnie hejtować :P. Pozdro

Nie mam zamiaru Cię hejtować. Już nie raz Ci pisałem na gadu, w grze, na forum. Ravia to Hard a nie Easy. Nawet jeżeli będzie 300 graczy to i tak będę zadowolony i będzie trzeba im pomagać w razie problemów. Każdy gracz jest na wagę złota. A jeżeli dalej masz do mnie jakieś ale bo dostałeś warna na forum i nie zostałeś beta testerem to zapraszam na TS i mi o tym opowiesz ;)

@Edit

A co ma piernik do wiatraka ?  ^_^ dlaczego porownujesz serwer easy z serwerem hard ...

Klasy w pvp są wszystkie zbalansowane. Naprawiliśmy Healera bo za mało bił ze skili a leczenie było bezużytecznym skilem, zmniejszyliśmy dmg chmurki daggera, poprawiliśmy skille archerowi, zmniejszylismy sfere BM także u nas każda klasa jest w miarę równa. Oczywiście całkowicie nie da się wyrównać klas bo wiadomo że są lepsze i gorsze klasy i większość też zależy od umiejętności graczy i jak sobie radzą daną klasą. ;)

Opublikowano

Fajnie to wyglada ,na start wbije na 100%

Ale mam pytanie ,pliki przypominaja glado*a wiec czy tez beda kd na ludzi itd? (mam nadzieje ze nie..)

Kd na ludzi nie ma?

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...