Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak, może jest mało skryptów ale Evadee działa pięknie a skrypt syndry śmiga jak szalony, działa wszystko idealnie polecam cebulaki.

Evadee jest okropne :x.

Opublikowano

Tak jest bo strona jest DDosowana a tam jest ich strona wbudowana ;]

btw. Odpalajcie bota przy okienku ładowania gry bo bedzie "Program przestał działać". Ja już 4 winy Zerathem ^^  Swoją drogą podobno mają dodać Viktora i pisali, że to nowa syndra na high elo. Ciekawe czy dobry skrypcik będzie. Bo sam Viktor to przechuj a co dopiero ze skryptem i po reworku.

skrypt do viktora już jest. wejdź na githuba hellsinga i tam jest ;)

Opublikowano

Rozmawiałem z supportem i podobno nie działa.

gram 20 rankeda wszystko śmiga jak pojebane gram z jakimś kebabem z irca

<3

Koza Gold

Opublikowano

Wcześniej (zanim projekt upadł na jakiś czas) dało się mieć oba programy naraz, z tym, że jeśli dobrze pamiętam to bola trzeba było odpalać jak już gra wystartuje.

Opublikowano

Jasne dodawaj ;)

Spoko ;)

SVN Compiler i do przodu, ale nie ma sensu, ja podałem ze wszystkimi aktualnymi skryptami i jest na 100% działający :)

http://scr.hu/1wmq/fo2x0 No właśnie tego...

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Posiada ktoś może skrypty na auto ignate i ward jump?

Są tam. To się nazywa GX Automation.exe

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Chłopaki mam jeszcze pytanko dla tych którzy testowali już skrypty po update mianowicie z platynki na diamencik jakimi postaciami będzie mi się przyjemnie carrowało z tym programem ?

Opublikowano

Po co wam ten auto ignite? Przecież to wasteowanie summon spella w 99% przypadkach.

Opublikowano

Chłopaki mam jeszcze pytanko dla tych którzy testowali już skrypty po update mianowicie z platynki na diamencik jakimi postaciami będzie mi się przyjemnie carrowało z tym programem ?

Xerath,Syndra,Viktor lub Vayne na marksman 

<3

Koza Gold

Opublikowano

Xerath,Syndra,Viktor lub Vayne na marksman

A jak to się ma do ryze właśnie sobie uruchamiam normala aby go przetestować bo na custom mi całkiem przyjemnie to combo płynnie działało, dzięki za odpowiedzieć zaraz sprawdzę wszystko,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...