Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnieta soraka Cie pojedzie..

Jezeli ktos bedzie skillowo lepszy od Ciebie to Cie pojedzie nawet jak bedziesz gral na tym syfie. 

Nigdy ale to nigdy nie przegrałem linii Zerathem na tym skrypcie. Grę przegrać przegrywałem kilka bo tego nie da się uniknąć ale Zerathem przegrać linię? Ma największy range w grze pod względem skilli, CC'ki i na 6 lvlu już powinieneś zabić typa z ulta a potem snowball..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widocznie nie jest dobra <3  Jej ult>Twoj ult - Dostaniesz taunta  i juz mozesz rozmyślać jakie kupić itemki.

Jak dostaniesz tego taunta bo evade dziala bardzo dobrze  :D

Opublikowano

nie wydaje mi sie ;)

A mi tak, wiekszosc osob korzystajacych z tego bota, siegnelo po niego bo nie moga wyjsc z x dywizji ( najczesciej braz lub silver, ale to nie wazne )

Wiekszosc tych osob nie ma mozgu.

Chociazby juz jakas nie wyboostowana platyna i Cie zniszczy, bo i tak wiekszosc na tym siedzi w silverze.

Btw ktos napisal ze xerath slaby w tf? lolz, z ulta mozesz adc nawet zabic, a jak nie zabierzesz mu cale hp praktycznie i ktos dobije. 

W late jego poke jest niesamowity. 

4zzt3n.png

Opublikowano

A mi tak, wiekszosc osob korzystajacych z tego bota, siegnelo po niego bo nie moga wyjsc z x dywizji ( najczesciej braz lub silver, ale to nie wazne )

Wiekszosc tych osob nie ma mozgu.

Chociazby juz jakas nie wyboostowana platyna i Cie zniszczy, bo i tak wiekszosc na tym siedzi w silverze.

Btw ktos napisal ze xerath slaby w tf? lolz, z ulta mozesz adc nawet zabic, a jak nie zabierzesz mu cale hp praktycznie i ktos dobije. 

W late jego poke jest niesamowity. 

wiekszosc na tym siedzi w silverze? coooo?? :) slucham?? :)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Skrypt nie działa - teraz testowałem na customie. Niby menu wszystko pięknie jest ale skilli nie castuje.

userbarwb.png

Opublikowano

Widocznie nie jest dobra <3  Jej ult>Twoj ult - Dostaniesz taunta  i juz mozesz rozmyślać jakie kupić itemki.

Evede nie dopusci do tego zebym dostal taunta ;) no i przy okazji Q tez.

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Evade niestety czasem ma słabość. U mnie świetnie omija skillshoty ale czasem złapie najgłupszego graba;/

userbarwb.png

Opublikowano

Zapewne support.exe

Gralem na nim i faktycznie całkiem dobry skrypt :D

Skrypt Blitz, czy support.exe?

Skrypt blitzcrank.exe jutro przetestuje support.exe zobaczymy co lepsze  :D

Opublikowano

Evade niestety czasem ma słabość. U mnie świetnie omija skillshoty ale czasem złapie najgłupszego graba;/

U mnie jak narazie dal sie zlapac raz blitzowi i kilka razy oberwal od Q cassiopei ale tak to wyflashowal z ulti cassio, malphite i gnara i wiele innych

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Mi ostatnio wyflashowało z ulta malphite. Niby nic specjalnego ale wyglądało to strasznie naturalnie.

PS.Dlaczego Chooca dostał ostrzeżenie za pierwszy post?

Tak tylko pisze jest napisane. Pewnie zdjęli mu % za tutorial.

userbarwb.png

Opublikowano

Skrypt do Xeratha to Xerath.exe?

btw. co kupować jako 1 na nim?

Tak.

Kielich. :v

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Sranie w banie, podejdzie do Ciebie i rzuci, to dostaniesz bo nie ma innej opcji, xerath nie ma dasha, chyba ze ustawisz pod to flesha ale to idiotyzm.

@StudzeKisiel Nadal mam ten sam błąd ;c

jak jestes pewien ze dobrze pobrales uzyj innego programu do wypakowania np 7zip

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Kielich jak grasz na AP. Polecam do niego dodać też łezkę to z many się nie wysrasz biorąc turrety (siege).

A pod AD np Zed to Morello i łezka. Potem to Zhonya i tam jak wolisz.

userbarwb.png

Opublikowano

ja już pierdziele te nowe paczki, mam jakąś starszą, żadnych problemów, ważne że Evadee mistrzowskie i marksman ;) 

Nie pierdziel nowych paczek, bo z kilku paczek zbiera się całkiem spora aktualizacja ^^

Skrypt nie działa - teraz testowałem na customie. Niby menu wszystko pięknie jest ale skilli nie castuje.

Zaraz weźmiesz paczkę ode mnie, gotowa od 1h, ale testowałem, no i jak skończyłem teraz customa patrzeć, to patrzę a tam kolejny update Common.dll, więc znów sprawdzę czy działa i dam paczkę jak będzie działać.

Teemo.exe -.-

Kieliszek ^^

da ktoś linka do najnowszej paczki ?

15-20min plz.

Take it easy my friend

Opublikowano

Kielich jak grasz na AP. Polecam do niego dodać też łezkę to z many się nie wysrasz biorąc turrety (siege).

A pod AD np Zed to Morello i łezka. Potem to Zhonya i tam jak wolisz.

Na c**j ci łezka jak masz morello? Szkoda slotu na item i golda.

Vayne używa Q, E i R na marksmanie? 

R nie. QE można sobie ustawić ale Q lepiej samemu bo czasami używa ci w złą strone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...