Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kogo polecacie kupić do carrowania gierek prócz tristany i vayne ?

Syndra, xerath, nidale.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Wiec o co chodzi z tymi problemami bo nie wiem czy updatowac czy nie ?>

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

a podasz linka

?

#leaguesharp na kiwiirc :)

@ZiomalZfirmyHG

kiedy paczka:D

Jak uda się skompilować skrypty dla najnowszego Common ^^

Pomoze ktos?;d

Czemu jak wlacze marksmana to to w grze jest spam Marksman: Tristanna loaded, jeszcze wczoraj mi dzialalo, a wersji nie zmienialem. 

Poczekaj na nową paczkę. Próbowałeś odznaczać/zaznaczać skrypt? Może usuń stary plik konfiguracyjny (folder z nazwą Marksman.exe)

draven to marksman czy ultimate carry ?

Nie ma skryptu do Dravena, a szkoda bo ora bez skryptu równo :s

kogo polecacie kupić do carrowania gierek prócz tristany i vayne ?

Xerath, Syndra, Cassiopeia, Nidalee, Jayce, Jinx,

Wiec o co chodzi z tymi problemami bo nie wiem czy updatowac czy nie ?>

Poczekaj do jutra, jutro mam nadzieję, że będzie już paczka.

Take it easy my friend

Opublikowano

Co zrobić jeżeli najnowsza paczka vol4 mi nie chodzi wszystko zrobiłem tak jak w instrukcji a w grze nie pojawia się napis LeagueSharp

Opublikowano

Mam 4800ip. Warto kupić Xerata dla tego programiku ? Głównie chodzi mi o to żebym mógł carrować gry nawet z nieogarniętą drużyną. A bot mi się znudził :D

x

Opublikowano

Mam 4800ip. Warto kupić Xerata dla tego programiku ? Głównie chodzi mi o to żebym mógł carrować gry nawet z nieogarniętą drużyną. A bot mi się znudził :D

widziałeś tutaj SS'y ludzi grających xerathem na tym? 20/0, 15/0 etc., free win ggwp :D

sama nie grałam, dopiero może kupię, ale każdy trąbi, że na #L najlepiej marksman albo właśnie skrypt d Xeratha

ps. bot też mi sie powoli nudzi :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Xerath najlepszy na bolu/l#. IMO dobry na soloq nawet bez bota. Mocny late/dmg, wave clear, z ulta w late bierzesz 90% hp adc chyba ze ma banshee. 

Opublikowano

Niby jest dobry i w ogole wszystko ok, tylko jak trafisz przeciwko dobrej ahri czy zeda np to nie wiele juz zdzialasz wiec jesli grasz juz na ogarnietym poziomie to ja bym nie polecał, syndra mocniejsza i w tf i na linii.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wlasnie jestem po grze blitzem.

Jak macie juz isc na suppa to TYLKO blitz.

80% grabow trafionych, easy gra skonczyla sie w 18 minucie na mid game same trafione graby :D

Polecam !

Opublikowano

Działa ekstra, polecam :)

Opublikowano

Wlasnie jestem po grze blitzem.

Jak macie juz isc na suppa to TYLKO blitz.

80% grabow trafionych, easy gra skonczyla sie w 18 minucie na mid game same trafione graby :D

Polecam !

Skrypt Blitz, czy support.exe?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niby jest dobry i w ogole wszystko ok, tylko jak trafisz przeciwko dobrej ahri czy zeda np to nie wiele juz zdzialasz wiec jesli grasz juz na ogarnietym poziomie to ja bym nie polecał, syndra mocniejsza i w tf i na linii.

Sory ale nawet dobra ahri nie jest dla mnie problemem jezeli gram xerathem z L# gorzej jest z zedem bo ogarniety moze cie pojechac i to ladnie ale tez mozna jakos ugrac na zed tylko trzeba wiedziec jak

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Sory ale nawet dobra ahri nie jest dla mnie problemem jezeli gram xerathem z L# gorzej jest z zedem bo ogarniety moze cie pojechac i to ladnie ale tez mozna jakos ugrac na zed tylko trzeba wiedziec jak

Ogarnieta soraka Cie pojedzie..

Jezeli ktos bedzie skillowo lepszy od Ciebie to Cie pojedzie nawet jak bedziesz gral na tym syfie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Widocznie nie jest dobra <3  Jej ult>Twoj ult - Dostaniesz taunta  i juz mozesz rozmyślać jakie kupić itemki.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...