Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,

Jakiś czas temu poleciał banwave za exploit do Ashe. Osoby te zostały zbanowane permanentnie i najprawdopodobniej chcą stworzyć sobie nowe konto i szybko je wylevelować do 30 poziomu. Jak to zrobić? Jest to bardzo proste - VoliBot + iARAM.lua.

1. Zalety i wady tej metody

+ Nie wymaga otwartego klienta

+ Nie wymaga wirtualnych maszyn

+ Dobry na słabe komputery

+ Może też służyć jako bot do refów

- Wymaga BoLa i skryptu iARAM.lua

- Wymaga uprzedniego wbicia 6 lvl'a

2. Pobieranie wymaganych programów

Zatem zaczynamy. Pobieramy następujące programy:

VoliBot - najnowszą wersję zawsze pobierzecie z http://volibot.com/

BoL - http://www.botoflegends.com/download.php

iARAM.lua - http://pastebin.com/qEDszSBi

3. Konfiguracja

VoliBota rozpakowujemy do jakiegoś pustego folderu. Nie uruchamiamy go jeszcze!

Teraz rozpakowujemy BoLa. Uruchamiamy go, rejestrujemy/logujemy się, wchodzimy w zakładkę Custom Scripts i dodajemy skrypt iARAM.lua (New Script -> wklejamy -> Save Script). Zaznaczamy go.
Teraz konfigurujemy VoliBota w następujący sposób:

Plik config.ini:

150111414315193358546.png

Plik accounts.txt:

909521414315193358546.png

Oczywiście chcemy, by grało nam ARAMy, więc w TRYB_GRY dajemy ARAM.

W tym momencie możemy zamknąć LoLa (jeżeli mamy otwartego) i uruchamiamy VoliBota.

Uwaga! Jeżeli pojawi nam się w konsoli 'Failed to join Queue Type ARAM', jak tutaj:

167921414315241358546.png

Nie przejmujemy się tym. Tak naprawdę program dołączył do kolejki i czeka na znalezienie gry.

4. Screenshoty z programu

848041414315193358546.png <- tak wygląda okienko gry

659541414315193358546.png <- program w działaniu

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, zatem za chwilkę to przetestuję, bo zawsze włączałem sobie niestandardową by przetestować i nic nie poruszało.

EDIT: Z Twoim iARAMem wszystko śmiga, ten który posiadałem był widocznie do starszych wersji. Dziękuję.

EDIT2. Mam jeszcze pytanie. Czy jak wpiszę np poziom 31 to na poziome 30stym nadal będzie mi grać Aramy? Pytam o to ze względu na to, że IP zawsze się przydadzą dla nowej postaci [runy, postacie].

Opublikowano

Wszystko pieknie tylko mogles powiedziec, ze tam "gdzie nas nic nie interesuje" on moze xp boosty kupic bo na koncie mam z 6k rp :v

Napisane jest tam "BuyBoost=" wiec idzie sie domyslic co zrobic

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Musisz mieć 6lvl, żeby grał ARAMY!

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Czy powinien używać mi umiejętności? Co zrobić, żeby przywrócić wszystkie opcje po wyłączeniu bota żebym mógł normalnie grać z normalnymi ustawieniami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...