Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIX MINIPATCH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięk Bardz. Wszystko działa, tylko mam pewno zastrzeżenie, wrzucisz na np. MEGA? Bo ten SpeedyShare ma strasznie ograniczony transfer...

Pasjonat
Opublikowano

Nie gracie teraz na żadnych fixach, bo mogli coś przeoczyć i nie zrobić obejścia. Mi dziś dwa razy wyskakiwalo okienko z akceptowaniem regulaminu, raczej riot nie naprawia niczego ani nie buffuje/nerfi nikogo. Ostatnio zrobiło się znowu głośniej o cheatach i imo riot teraz znowu próbuje wyłapać ludzi. Nie polecam grać teraz na czitach.

.

Opublikowano

Nie gracie teraz na żadnych fixach, bo mogli coś przeoczyć i nie zrobić obejścia. Mi dziś dwa razy wyskakiwalo okienko z akceptowaniem regulaminu, raczej riot nie naprawia niczego ani nie buffuje/nerfi nikogo. Ostatnio zrobiło się znowu głośniej o cheatach i imo riot teraz znowu próbuje wyłapać ludzi. Nie polecam grać teraz na czitach.

Widzę kolego, że nie ogarniasz. 100 razy było wałkowane, że na fixie można na luzie grać lolz btw. ja grałem nockę i mnie nie złapali cassiopeia on exploit gg wp

Pasjonat
Opublikowano

Widzę kolego, że nie ogarniasz. 100 razy było wałkowane, że na fixie można na luzie grać lolz btw. ja grałem nockę i mnie nie złapali cassiopeia on exploit gg wp

Ta na pewno, hotfixy mogą nie być do końca bezpieczne.

Reduce the chance of getting reported

Don't talk about L# in the champion selection, game or post-game chat.

Don't tell your friends about L#, they may become jealous and report you.

Don't discuss with people who call you out ingame, ignore them.

Don't use hotfixes, there's always the chance that Riot added something and joduskame had no time to check it.

Turn off all kind of exploits, for example the no face direction one.

Turn off the circular evading and fow evading option in Evade#, it's just ways too obvious.

It's fine to miss some skillshots, there's no need to go crazy with champions like Syndra or Xerath (especially the ultimate).

Info z tematu na joduskame o zmniejszeniu szansy na reporta, szczególnie linijka: "Don't use hotfixes, there's always the chance that Riot added something and joduskame had no time to check it." GG

.

Opublikowano

Działa ! :) 

Podmieniłem oba pliki i nadal not supported:/ No nic trzeba czekać na update L#

Not Supported, to nie ten temat, poszukaj sobie gdzieś ! :P

Pomogłem ? DAJ PLUSIKA :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...