Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu w  nowym loaderze ciągle wyskakuje  bugsplat? Odznaczyłem nawet wszystkie skrypty i dalej się nie daje odpalić.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czemu nie moge sciagnac skryptu marksman ? klikam updata and complite i nie sciaga tylko blad . patrzylem w google ale nic nie pomoglo ;x 

again dam like za szybka odpowiedz 

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Mam pewne pytania odnośnie samych skryptów do L#

A więc jaki skrypt w połączeniu z L# daje coś, co może wycarrować każdy mecz w plat / diament ?

Nie chodzi mi tu o Evade czy coś....o tym już wiem. Prosiłbym o podanie mi nazw skryptów do postaci na :

Top (może ryze, nidale)

Jungle (ammumu, lee, rengar, smite)

Mid (nie chce xeratha. Lepsza jest syndra, cassio czy orianna?)

ADC (Tris jeszcze wycarruje? Kog ogarnie poziom diamentu? Lucian w uc daje rade? Vayne nie chcę, mam nią 94% W/L i chciałbym zacząć grać czymś innym)

Za odp dam like :) oraz nagrodzę 5 w profilu :)

--

Opublikowano

A więc jaki skrypt w połączeniu z L# daje coś, co może wycarrować każdy mecz w plat / diament ?

Nie chodzi mi tu o Evade czy coś....o tym już wiem. Prosiłbym o podanie mi nazw skryptów do postaci na :

Top (może ryze, nidale)

ADC (Tris jeszcze wycarruje? Kog ogarnie poziom diamentu? Lucian w uc daje rade? Vayne nie chcę, mam nią 94% W/L i chciałbym zacząć grać czymś innym)

Grasz tą vayne na leaguesharp? Jakie skrypty?

Opublikowano

Dobra Pany, to teraz  zagadka dla Was. Podczas uruchamiania L# za kazdym razem skrypty na nowo sie komplikuja...Wszystko ladnie pieknie, wchodze do app>roaming>leaguesharp>assemblies, mam tam wszystkie skrypty .exe. I teraz uwaga! W momencie, kiedy zamkne L# wszystkie pliki .exe znikaja. Nie mam zadnych skryptow po zamknieciu LSharpa. WTedy odpalajac na nowo LSharpa, wszystkie skrypty na nowo sie complikuja i tak w kolko....Jakies porady, podpowiedzi? Cokolwiek? :) Myslale, ze moze to wina Antywirusa, ale po usunieciu, dalej znikaja skrypty.

Opublikowano

Po 1 dniu od rejestracji nadal sie przyszedl meil potwierdzajacy = nie moge sie zalogowac, moglby ktos cos podpowiedziec?

zarejestroj sie na mailu z gmail :)
Opublikowano

Dobra Pany, to teraz  zagadka dla Was. Podczas uruchamiania L# za kazdym razem skrypty na nowo sie komplikuja...Wszystko ladnie pieknie, wchodze do app>roaming>leaguesharp>assemblies, mam tam wszystkie skrypty .exe. I teraz uwaga! W momencie, kiedy zamkne L# wszystkie pliki .exe znikaja. Nie mam zadnych skryptow po zamknieciu LSharpa. WTedy odpalajac na nowo LSharpa, wszystkie skrypty na nowo sie complikuja i tak w kolko....Jakies porady, podpowiedzi? Cokolwiek? :) Myslale, ze moze to wina Antywirusa, ale po usunieciu, dalej znikaja skrypty.

zaznacz wszystkie skrypty (ctrl+a) prawy przycisk myszy i zaznacz ptaszkiem "tylko do odczytu".

Opublikowano

Trzeba czekać na jakiegoś dobrodzieja :)

Obawiam się że dobrodziej z MPCForum tu nic nie da xD Trzeba czekać az Ci "programisci z joduski" to ogarna.

Podobno prace już trwaja ponad 4h ! 

KYhRd.png

Opublikowano

Obawiam się że dobrodziej z MPCForum tu nic nie da xD Trzeba czekać az Ci "programisci z joduski" to ogarna.

Podobno prace już trwaja ponad 4h ! 

4h ? :O zarzuć linkiem

Opublikowano

Proszę o odpowiedź :) a co do ziggsa bo widziałem, że ktoś pytał ... tak, do cudowny skrypt. 5win 0 lose w platynie. bardzo mocny skrypt jak i bardzo mocna postać

Top (może ryze, nidale)

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...