Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby nie było wiruska to bym już smigał ze statami 50/0

wirusa to masz w gębie. Jeśłi według Ciebie dzięki L# będziesz wygrywał 100% gier to się grubo mylisz.

Opublikowano

aktualizacja sie robi, dalje enabled i nic. widze droge skillshota ale  og nieomija(zadnego)

bo masz wyłączone evade. Wciśnij w grze 'k'. A jak nie działa to masz lagi może.

Opublikowano

jak tristana gralem na marksman adc i staty to najlepsze chyba 7/10 kurde ..... to ja juz lepiej gram bez L# jak na adc ;C

to widocznie brain.exe nie ma :)

nie uwierzę, że grasz lepiej bez... skoro na #L to jedynie spacja. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

to widocznie brain.exe nie ma :)

nie uwierzę, że grasz lepiej bez... skoro na #L to jedynie spacja. 

Mylisz sie :)

Bez umiejetnosci kontroli mapy, pozycjonowania, logicznego myślenia i przewidywania, l# nie pomoze Ci wyjsc z brązu.

Jesli grajac tristaną, wskoczysz na poczatku tf w srodek jakbys była bruiserem no to nie wypali.

rYD9JSA.png

Opublikowano

tristana + marksman + evade + tracker = win. Zastanawiam się jakie skrypty właczyc xinowi na jugnli. Moze ktos doradzi ? (evade,tracker, winxin. jungle timer ?)

Opublikowano

ej pomocy , mi ten program nie wiem czemu nie działa , odpalam go w ekranie ładowania czy już w grze i tak mi wyskakuje że "program przestał działać" jak to naprawić ? prosze pomocy ;/ 

Opublikowano

Podeślij ktoś swoją działająca paczke bo mi wgl nieodpala l# , naprawiłem pliki z clienta i od tej pory l# przestal dzialac, nie injectuje programu nawet zileony napis podczas ladowanie nie wyskakuje :) licze na pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...