Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podeślij ktoś swoją działająca paczke bo mi wgl nieodpala l# , naprawiłem pliki z clienta i od tej pory l# przestal dzialac, nie injectuje programu nawet zileony napis podczas ladowanie nie wyskakuje :) licze na pomoc

mam to samo , też prosze o działającą paczke 

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wam znow nie dziala?

no mi pokazuje że program przestał działać ;/ a robiłem formata instalowałem lola na nowo , net coś tam ... i cały czas to samo 

Opublikowano

Anty AFK. 
Ciekawe jak szybko będą to blokowali.
Dzięki za informację, łap like.

Opublikowano

Jak ktoś nie wie czym wygrywać polecam ryza na solo topa napierdala jak dziffka xD rozpierdol ze hoho wygrywasz praktyczne każdą grę sam chyba że masz aż tak lipny team..

post-663495-0-61350100-1411386834_thumb.png

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś podpowiedzieć jakie najlepsze skrypty Na summoner a jakie na "WYNIESIENIE" dla Jinx. 
Które łączyć by się nie gryzły i jak poustawiać? :)
Wielkie dzięki z góry i zostawię like+

Opublikowano

Mylisz sie :)

Bez umiejetnosci kontroli mapy, pozycjonowania, logicznego myślenia i przewidywania, l# nie pomoze Ci wyjsc z brązu.

Jesli grajac tristaną, wskoczysz na poczatku tf w srodek jakbys była bruiserem no to nie wypali.

nie myle sie. powiedzialam, ze nie mozliwe ze bez tego gra lepiej, skoro z tym sobie nie radzi. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Dlaczego wyskakuje mi "couldn"t find league sharp.core.dll ? tydzień temu działało

twoj antywirus albo usuną albo dał to do przechowywalni, ponieważ wykrywa to jako wirus
Opublikowano

Nie raczej to nie to chyba ma ktoś jakąś paczkę ?

tak to antywirus, wszystkie biorą to za wirusa, ponieważ to działa na zasadzie wirusa i antywirek moze to usunąć lub dać do kwarantanny

Wystarczy tylko że dodasz to do listy wyjątków

Opublikowano

Jak ktoś nie wie czym wygrywać polecam ryza na solo topa napierdala jak dziffka xD rozpierdol ze hoho wygrywasz praktyczne każdą grę sam chyba że masz aż tak lipny team..

a na jakich skryptach grasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...