Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge pobrać żadnych assemblies, mam gityhuby. Po wybraniu gita nie wyświetla mi się lista skryptów. Odpalam jako admin i wszystko jest zainstalowane.

Opublikowano

ktoś mi powie o co chodzi? bo widzę wszyscy w temacie tylko ja nie wiem o co chodzi wgl jestem w szoku że do lola są czity przecież to się wydaje niemożliwe to jest multiplayer i ciągle uaktualniany, sprawdza poprawność plików przecież czy coś  i nic nie wykryje?

Co daje ten czit może ktoś powiedzieć normalnie?

Opublikowano

ktoś mi powie o co chodzi? bo widzę wszyscy w temacie tylko ja nie wiem o co chodzi wgl jestem w szoku że do lola są czity przecież to się wydaje niemożliwe to jest multiplayer i ciągle uaktualniany, sprawdza poprawność plików przecież czy coś  i nic nie wykryje?

Co daje ten czit może ktoś powiedzieć normalnie?

robi np. combo za Ciebie. Ty klikasz spację a np na leblanc (przykład, nie ma do niej skryptu) czit robi W Q R Q E W czy coś. nie wiem, nie gram na midzie. różnica jest taka, że ty robiłbyś to 2sec, komp robi to max 0,5sec

dodatkowo masz pakiety itd

rbd2t1.png

Opublikowano

poszukuje dobrej postaci na league sharp moze ktos cos polecic?

nie wiem,,, może to co jest na każdej stronie w tym temacie? Cassio, xerath, syndra, vayne, tristana......................................................

rbd2t1.png

Opublikowano

A który z nich używa odpowiednio pasywki?

nie testowałem żadnego z nich na lucku, bo go nie mam, jedynie co wiem to to że mają takie samo combo i chyba się w jego przypadku niczym nienróżnią

ale możesz wypróbować oba na customach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...