Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ultimatecarry jest zly? ._. mi sie fajnie gra ale nie wiem  jak kog ldatego pytam

Tak na ultimate. nwm na ultimate niektore postacie dzialaja zakurwiscie, a niektore jak np lucian sa okropne.

A koga nie teostowalem na ultimate carry ale na marksmanie napewno jest dobry

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lucian jest okropnym gownem.

zle rzuca combo za kazdym razem, praktycznie wgl nie uzywa pasywki ktora jest podstawą w rzucaniu combo, jedyne co dobrze dziala to orbwalk.

ultimatecarry dziala poprawnie;] widocznie cos robisz zle;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nie dziala poprawnie, teraz najbardziej efektywny jest build full pod dmg, bez attack speedu, infinity - youmu - bt- lw, w ktorym polegasz wlasnie na pasywce i na tym combo, a ten skrpyt albo rzuci w zaraz po tym jak nacisniesz e, a to q po wskoczeniu z e, albo rzuci q zaraz po w.
no to nie jest poprawnie dzialanie,zawsze zanim zaczne gre ustawiam tez focus, adc 5, supp 1, nie raz sie zdarzylo ze skille lecialo w supporta, podczas gdy adc byl w zasiegu.

Ultimate carry dziala super do wielu postaci ale od luciana niestety nie, chyba ze mowimy o innym skrypcie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

a co daje ten skrypt xerath?

Combo robi. Q trafia 90% średnio, reszta skilli podobnie a ult to prawie perfekt. Ale u mnie coś ostatnio ult nie trafia lub w ogóle nie wystrzeliwuje ale to wina mojej paczki... często muszę nacisnąć kilka razy spacje lub manualnie Q/W/E aby skill się "użył".. tak jakby klawisz się zacinał a tak nie jest.

Opublikowano

a mozna miec wlaczone naraz marksman+evade+xerath dla sivira?

Skrypt "xerath" to jest skrypt do postaci o tej samej nazwie ale TAK możesz mieć odpalone te skrypty na raz bo do np Sivir odpali Ci sie tylko Evadee+Marksman.

PS Nie odpalaj Marksman+UltimateCarry bo bugsplat bywa.

Opublikowano

Skrypt "xerath" to jest skrypt do postaci o tej samej nazwie ale TAK możesz mieć odpalone te skrypty na raz bo do np Sivir odpali Ci sie tylko Evadee+Marksman.

PS Nie odpalaj Marksman+UltimateCarry bo bugsplat bywa.

Jaki skrypt z League sharp [ L#] dla Katariny najlepszy  ? chodzi o castowanie słyszalem , że coś zza pleców nawet jest :Oo

dotychczas używałem standart Katarina .exe ale są jeszcze inne 4 skrypty czyli lącznie  5 .

Opublikowano

Jaki skrypt z League sharp [ L#] dla Katariny najlepszy  ? chodzi o castowanie słyszalem , że coś zza pleców nawet jest :Oo

dotychczas używałem standart Katarina .exe ale są jeszcze inne 4 skrypty czyli lącznie  5 .

SFKatarina + Evade + Tracker.

QUhIR7.png

Opublikowano

Czesc wszystkim, mam pytanie odnosnie tego Bocika.

Nie mam pojecia czy on dziala czy nie dziala.

Czy moze mi ktos pomoc jak to mniej wiecej dziala, nigdy z tym stycznosci nie mialem.

Zalaczam LeagueSharp.Loader, pozniej loguje sie do tego i wciskam Assemblies i zaznaczam ptaszkiem ktorego skrypcika chce. Pozniej odpalam League of Legends, poczym loguje sie do gry i ustawilem sobie mecz z botami, gdy jestem w etapie ladowania sie ekranu na gorze ekranu wyswietla sie LeagueSharp na zielono, wchodze do gry i pierwsze moje zachowanie co teraz, jak mam sprawdzic czy wgl to dziala. Wciskalem jakies klawisze F5 i F8 :D i Spacje. Wydaje mi sie ze nic sie nie robilo nawet wtedy kiedy walczylem. Czy to ma tez jakies znaczenie jak sie gra przeciwko botom a takimi graczami na prawde.

Czy na pewno dziala ten Bot?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Wiec tak odkrylem ze dziala ^^ ale czy do konca on prawidlowo dziala, moglby mi ktos wyjasnic jak on mniej wiecej dziala?

Nie mam pojecia czemu nagle dziala, moze przez to ze przedtem wcislem z kilka skryptow na raz.

Co proponujecie mi na Bohatera Brand i ogolnie rola supporta. (Leona)

Czy jest tez w tym skrypt na Last Hity?

Opublikowano

Czesc wszystkim, mam pytanie odnosnie tego Bocika.

Nie mam pojecia czy on dziala czy nie dziala.

Czy moze mi ktos pomoc jak to mniej wiecej dziala, nigdy z tym stycznosci nie mialem.

Zalaczam LeagueSharp.Loader, pozniej loguje sie do tego i wciskam Assemblies i zaznaczam ptaszkiem ktorego skrypcika chce. Pozniej odpalam League of Legends, poczym loguje sie do gry i ustawilem sobie mecz z botami, gdy jestem w etapie ladowania sie ekranu na gorze ekranu wyswietla sie LeagueSharp na zielono, wchodze do gry i pierwsze moje zachowanie co teraz, jak mam sprawdzic czy wgl to dziala. Wciskalem jakies klawisze F5 i F8 :D i Spacje. Wydaje mi sie ze nic sie nie robilo nawet wtedy kiedy walczylem. Czy to ma tez jakies znaczenie jak sie gra przeciwko botom a takimi graczami na prawde.

Czy na pewno dziala ten Bot?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Wiec tak odkrylem ze dziala ^^ ale czy do konca on prawidlowo dziala, moglby mi ktos wyjasnic jak on mniej wiecej dziala?

Nie mam pojecia czemu nagle dziala, moze przez to ze przedtem wcislem z kilka skryptow na raz.

Co proponujecie mi na Bohatera Brand i ogolnie rola supporta. (Leona)

Czy jest tez w tym skrypt na Last Hity?

Wiec, w grze jesli podczas ladowania ekranu masz zielony napis tzn ze sie wgralo i dziala.

W grze pod przyciskiem shift masz menu gdzie sobie wszystko ustawiasz wedle wlasnych upodoban.

I ogolnie jesli jest skrypt do danej postaci to ma wgrane farmienie, robienie combo i rozne specjalnosci jak np ile oosb na trafic bomba ziggsa itd

Jesli jest postac do ktorej nie ma skryptu a chcesz farmienie to odpal marksmana, to daje kazdej postaci farmienie i orbwalking, a do adc daje wszystko, combo itp.

Ogolnie tu masz opis skryptow i to czy dzialaja :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml#

tyle moge pomoc, pobaw sie na customach i z czasem ogarniesz

rYD9JSA.png

Opublikowano

Bardzo dziekuje za pomoc, nie wiedzialem ze Shift odpala menu :D

Czemu mi sie nie injectują skrypty
???

Moze nie masz Net Frameworka, najlepiej 4.5.1 i paczke z x86

bo jesteś jebanym półmózgiem i nie widzisz co inni napisali.

Jak ustawić xeratha zeby po naciśnięciu r sam trafiał 

Wcisnij Spacje powinno to pomoc, tak mam jak gram Brandem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...