Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wirus... -,- 

Nie wirus, tylko program injectuje(wstrzykuje) się w lol.exe. Dlatego widzi to za jakiegoś wirusa.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Który skrypt odpowiada za ignite jeśli ktoś ma np. 10 % życia ? Ustawiłem w masteractivatorze use over ignite , i ks ignite i używa go jak ktoś ma 50 % życia .. W tonghop tak samo .. O co chodzi ?

Opublikowano

co  moze byc przyczyna tego ze po uruchomieniu nowego injectora wyskakuje mi blad compiling error przy niektorych skryptach np evedee jak klikam reload and update wyskakuje ze nie mozna utworzyc pliku ktory juz istnieje ???

16k7y4p.png

Opublikowano

będzie dobre + możesz jeszcze sobie odpalić tracker, widziesz cd i wardy.

a dla katariny jakie skrypty mogę odpalić przyjacielu ?

Opublikowano

ja gram SFKatarina + evade, tracker.

a w tym marksmanie ustawiasz coś jeszcze pod tristiane czy jedziesz na default ustawieniach?

+ jeszcze jedno pytanko czy gdzieś znajdę opis skryptów czy muszę sam obczajać? dzięki za odpowiedź

Opublikowano

a w tym marksmanie ustawiasz coś jeszcze pod tristiane czy jedziesz na default ustawieniach?

+ jeszcze jedno pytanko czy gdzieś znajdę opis skryptów czy muszę sam obczajać? dzięki za odpowiedź

default, chyba sam musisz obczajać, ale to nic trudnego :P

Opublikowano

kog czy lucian mocniejszy na l#?

+ szukam duo gram adc/mid ( g2)

Lucian jest okropnym gownem.

zle rzuca combo za kazdym razem, praktycznie wgl nie uzywa pasywki ktora jest podstawą w rzucaniu combo, jedyne co dobrze dziala to orbwalk.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Lucian jest okropnym gownem.

zle rzuca combo za kazdym razem, praktycznie wgl nie uzywa pasywki ktora jest podstawą w rzucaniu combo, jedyne co dobrze dziala to orbwalk.

Na ultimatecarry jest zly? ._. mi sie fajnie gra ale nie wiem  jak kog ldatego pytam

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...