Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wyłączonego antywirusa :P

Jak pobierałeś miałeś wyłączonego?

Sprawdź czy nie masz tego pliku w kwarantannie.

Nie spotkałem się z innym powodem, który mógłby dotyczyć Twojego problemu. Chyba na XP nie próbujesz tego odpalić, bo na XP nie śmiga.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pobierałeś miałeś wyłączonego?

Sprawdź czy nie masz tego pliku w kwarantannie.

Nie spotkałem się z innym powodem, który mógłby dotyczyć Twojego problemu. Chyba na XP nie próbujesz tego odpalić, bo na XP nie śmiga.

A wiesz może czemu w ogóle nie mam skryptów w tej nowej wersji ? wrzuciłem assembiles nic nie czyta jak zrobic update czy cos ?

Opublikowano

Musisz je zainstalować.

Poszukaj paczki od HeheheM, bo udostępnił swoją ze wszystkimi aktualnymi skryptami.

na tej paczce jego mam bugsplata, co z tym zrobic bo już nie mam pojęcia, tyle rzeczy próbowałem i nic -_-

Opublikowano

Panowie proszę o pomoc pobrałem najnowszą wersję owego programu lecz nie mogę go włączyc czym to może byc spowodowane ??

poprostu gdy prubuje wlonczyc plik startowy poprostu wyskakuje komunikat że program przestał działac.

Z góry dziękuję ;)

Nowicjusz
Opublikowano

wrzuci ktoś oryginalny plik lol.exe?

EDIT:

Może ktoś już to wrzucał, ale dla wszystkich którzy mają problemy z netframework, directx etc. jest świetna paczka, która rozwiąże problemy wszystkich niemyślących. Nazywa się ona :

All in One Runtimes

Opublikowano

by uzywac tego trzeba od nowa zainstalowac lola

polecam jechanke na starym #L;) 

Ja polecam przez noc zainstalować nowego LoL'a. Nic nie tracisz prócz nocnego grania, ale możesz przynajmniej spać. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Da sie jakoś naprawić, że podczasz 'alt tabowania' jak wchodze do gry znowu z paska to jest bugsplat i musze robić rc?

Opublikowano

Da sie jakoś naprawić, że podczasz 'alt tabowania' jak wchodze do gry znowu z paska to jest bugsplat i musze robić rc?

Wcisnij f9 zanim zminimalizujesz, pojawi ci sie taka czerwona obramowka, a potem znow po powrocie kliknij

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...