Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hem hem  released this 

20 days ago

To jest kiedy wrzucono pierwszy release. Updateów już nie chce wypisywać, nie wiem czemu. Ale masz datę na lewo z kiedy jest to wersja.

Take it easy my friend

Opublikowano

LUDZIE GRAJCIE NA STAREJ WERSJI TO WAM BĘDZIE WSZYSTKO DZIAŁAĆ!!!!

ta stara działa ale skrypty niektóre broken więc lepiej nową pobrać.  Wszystko mi dziala ale nie jestem pewien co do SkinChangera bo na ostatniej paczce bugsplaty mi robił ale i tak nie używam już niego.

Opublikowano

Mam w loaderze przy kazdym skrypcie typ Unknown jak to zmienic na executable?

prawym na skrypt i bodajze jest Update czy coś :P  Zaznacz wszystkie i to nacisnij.

Opublikowano

prawym na skrypt i bodajze jest Update czy coś :P  Zaznacz wszystkie i to nacisnij.

Update i compile ale Compilation Error wsyakkuje w kazdym skrypcie

Opublikowano

Nie potraficie wejsc na kiwi irc l# i kliknac download? Tam wszystko dziala a assemblies'y same sie compiluja.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie potraficie wejsc na kiwi irc l# i kliknac download? Tam wszystko dziala a assemblies'y same sie compiluja.

To czemu wlasnie stamtad pobrałem i mi nie działa? Lel

Opublikowano

Jak ktoś odkryje zagadkę niedziałającego rengara, dariusa it. to proszę o info. Mam ten najnowszy program, zaktualizowałem skrypty, a rengar gdy trzymam spację nie naciąga na przeciwnika. Co prawda używa umiejętności jak jest przy przeciwniku, ale NIE naciąga na niego gdy trzymam spację. Za to naciąga na kursor.

Opublikowano

Jak ktoś odkryje zagadkę niedziałającego rengara, dariusa it. to proszę o info. Mam ten najnowszy program, zaktualizowałem skrypty, a rengar gdy trzymam spację nie naciąga na przeciwnika. Co prawda używa umiejętności jak jest przy przeciwniku, ale NIE naciąga na niego gdy trzymam spację. Za to naciąga na kursor.

Który skrypt do rengo ?

QUhIR7.png

Opublikowano

SKORengar

Może ja czegoś nie włączam... wiem, że w niektórych skryptach była opcja włączenia by ciągnęło na przeciwnika, albo do kursora, ale tu takiej nie widzę. Dziwne, że również Darius ciągnie do kursora zamiast do przeciwnika po naciśnięciu spacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...