Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże mi ktoś wrescie ,czemu program sie zamyka gdy przenosi mnie do ekranu ładowania po wyborze postacii ?

A gdy jestem w grze i chciałbym włączyć , to pisze że program przestał działać :/ 

Zmianiałem w plikach też jak ktoś tam podał League Of legends.exe Ale to nie pomaga ,ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?

Dodam , że na innych wersjach mi działał starszych , ale od kilku ostatnich tak mam :/

W kurwe pomoże ktoś ? Bo się juz cały dzien prosze xD

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Dlaczego nie mogę nic pisać na czacie IRC, ale wiadomości innych widzę normalnie. Dodam, że od czasu do czasu tak mam, ale zwykle po kilku godzinach było ok, a dziś nie.

Opublikowano

Dlaczego nie mogę nic pisać na czacie IRC, ale wiadomości innych widzę normalnie. Dodam, że od czasu do czasu tak mam, ale zwykle po kilku godzinach było ok, a dziś nie.

Bo jest muted :D 

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Pomoże mi ktoś wrescie ,czemu program sie zamyka gdy przenosi mnie do ekranu ładowania po wyborze postacii ?

A gdy jestem w grze i chciałbym włączyć , to pisze że program przestał działać :/ 

Zmianiałem w plikach też jak ktoś tam podał League Of legends.exe Ale to nie pomaga ,ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?

Dodam , że na innych wersjach mi działał starszych , ale od kilku ostatnich tak mam :/

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Uzyłem tego mini patcha ale wchodze do gry i nie działają mi scrypty do postaci. Tylko działają recall tracker itp. :( nie działa mi aktualizacja skrytpów :(

Opublikowano

Bo był update...

junior.jpg

Opublikowano

Ale jajca. Wczoraj grałem sobie rankeda Syndrą to typ z przeciwnej drużyny pisał mi non stop, że mnie nagrywa i, że wyśle film do RIOTu, bo gram na bocie. Miał ogromny ból tyłka. Oczywiście napisałem, że nie wiem o czym mówi i żeby filmik też mi podesłał, bo chcę jeszcze raz obejrzeć jak go biję hehe On był z plat, a ja gold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...