Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem sciągam teraz te rózne #L ale cały czas bugsplaty..  coś trzeba inaczej zrobić? coś wiecej? pisali coś o tym lol.exe ze gdzieś coś powklejać.. ale potem jak odpaliłem to ze nie mam riotlauncher.dll czy cos tam ;>> ktoś coś poradzi?  jakis krok po kroku? :D

pozdrawiam!

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże mi ktoś wrescie ,czemu program sie zamyka gdy przenosi mnie do ekranu ładowania po wyborze postacii ?

A gdy jestem w grze i chciałbym włączyć , to pisze że program przestał działać :/ 

Zmianiałem w plikach też jak ktoś tam podał League Of legends.exe Ale to nie pomaga ,ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?

Dodam , że na innych wersjach mi działał starszych , ale od kilku ostatnich tak mam :/

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Ta gra jest oszukana. Jak trafia się do promocji to zawsze gówna losuje do drużyny. Na trzy mecze w dwóch AFK. Drugi raz w promocji płacze mi jakiś leszcz, że chce mida. Poszedł na mida i gra jak gówno podczas gdy ja na topie wygrywam 7/0 grając Ryze. Zero puszowania ze strony mojego teamu. Forever Gold III.

Polecam Ryze na topa.

Opublikowano

Ale jajca. Wczoraj grałem sobie rankeda Syndrą to typ z przeciwnej drużyny pisał mi non stop, że mnie nagrywa i, że wyśle film do RIOTu, bo gram na bocie. Miał ogromny ból tyłka. Oczywiście napisałem, że nie wiem o czym mówi i żeby filmik też mi podesłał, bo chcę jeszcze raz obejrzeć jak go biję hehe On był z plat, a ja gold.

Też tak miewam mimo, rzadko już gram Syndrą :P Po prostu ta Syndra na skrypcie dość szybko castuje spelle ale to nie jest nic ponadnaturalne więc bana nie ma prawa być.

PS nie bierz linii tylko mid. W sensie nie ograaniczaj się. W L# masz wybór na każdą linie by ją zgnoić.

Opublikowano

Jakie polecacie postacie na konkretne linie? Widziałem, że rengara na topa, ale nie podoba mi się jego działanie, bo zamiast po naciśnięciu spacji naciągać na przeciwnika to on leci w stronę kursora.

Opublikowano

Czy są jakieś dobre skrypty pod dravena/corkiego/rengara/swaina/zeda?

Do dravena niby marksman ale chyba nie łapie toporow, przynajmniej jak ostatnio sprawdzalem to nie lapal, corki marksman dziala swietnie, do rengara SKORengar, do swaina chyba nie ma, do zeda teoretycznie jest ultimate carry ale poza orbwalkien jest gunwem, zle rzuca combo, no i zed to postac gdzie trzeba myslec a bot nie mysli tylko odklepuje combo.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jakie polecacie postacie na konkretne linie? Widziałem, że rengara na topa, ale nie podoba mi się jego działanie, bo zamiast po naciśnięciu spacji naciągać na przeciwnika to on leci w stronę kursora.

Pewnie nadal jest zepsuty bo patch nowy :) Ogólnie to ten skrypt jest epicki.. 99% praktycznie tych bol [E] i ładne combo, itemki itp.

A na topa chwilowo polecam Ryze'a, Jayce'a (całkiem całkiem skrypt) lub Nidalka.  Mid.. masz duży wybór. Supporty to preferuje Velkoza, Thresha, Blitza i Morganę. ADC Vayne, Trist i Koggie.  Na jungle Vi/Amumu.

Opublikowano

W jakich postaciach na mida jest combo takie jak u cassio lub ryze ze w ustawieniach automatycznie uzywa  combo 

Dobre chaampy pod skrypty to są przykładowo : Zerath, Syndra (ora w c**j) hmm co tu jeszcze do orania linii.. Brand w sumie dobry jest. Pykam Brandem często na topie nawet na jakieś squishy champy typu Riven i oram.

Opublikowano

Nic nie jest lepsze w tej chwili bo Ci twórcy L# odpierdalaja niepotrzebną maniane. Było z*********e to k***a kombinują, po c**j ten j****y update loadera? Żeby pojawiło się tysiąc nowych problemów? ja p******e...

Opublikowano

Dalej mi l# nie działa z fixem czy bez paczka od ionica ;

Ziomek, może ten program nie jest po prostu stworzony do Twojego użytku? :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

wkleiłem tego pobranego leagueoflegend.exe podanego w innym temacie do tych folderów dwóch.. pobrałem #L https://dl.dropboxusercontent.com/u/45206154/LSharp.rar . i nic ;) wchodze w customa.. np rengar.. odpalam L# i bugsplat. jakieś porady?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...