Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie zrozumcie jedno. To, że LeagueSharp został zaktualizowany nie oznacza od razu, że wszystkie skrypty będą działać. W przyszłości pewnie tak będzie ale w tak wczesnej fazie rozwoju programu. Jak będą zakutalizowane skryty to wtedy można zaczać grać.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu jak otwieram L# to nie mam nic w zakladce assemblies?

eeeee może dlatego, że nie masz nic w folderze assmeblies lol. Jakie debile.. pobierają L# 4.16 (wersja bez skryptów) i myślą, że wystarczy pobrać, odpalić i mogą grać a nie potrafią po prostu pomyśleć i PODMIENIĆ pliki. Makabra.

Co do bugsplatów to występuje mi a wczoraj ich nie miałem. Mam je w sumie z dupy.. gram np Syndrą na Ascension i po 10 minutach nakuhwiania nagle bugsplat.

Opublikowano

Ludzie zrozumcie jedno. To, że LeagueSharp został zaktualizowany nie oznacza od razu, że wszystkie skrypty będą działać. W przyszłości pewnie tak będzie ale w tak wczesnej fazie rozwoju programu. Jak będą zakutalizowane skryty to wtedy można zaczać grać.

na ircu mnie pouczyli że nie chodzi o aktualizacje skryptów tylko programu. Jak program będzie dopracowany to nie będzie bugsplatów, skrypt może być nieaktualizowany rok i tak może działać ...

Opublikowano

Mógłby mi ktoś przesłać paczke Sharpa pod patch 4.16? z góry dziekuje ;)

P.S chodzi m tylko o dzialające evade + marksman

http://www.speedyshare.com/mAqJn/Marksman.exe

http://www.speedyshare.com/fKF2N/Evade.exe

Zagrałem już dzisiaj 5 gier vayne i tristaną bez bugsplata w trakcie gry. Wywala tylko jeden bugsplat na początku ale wystarczy jeszcze raz załadować grę i już do końca gry błędu ani jednego nie będzie.

Opublikowano

Tylko te 2 działają ?

mi działają na 100% bez bugsplata w trakcie gry. Jak u siebie zrobisz update będziesz miał dokładnie te same pliki co wrzuciłem.

Opublikowano

dawajcie paczke kur.wa z wgranymi bo jak odpalam L# to mi error w********a i sie odpala, a jak wejde do gry to ku.rwa mac error znow w********a i off sie !!

mi działają na 100% bez bugsplata w trakcie gry. Jak u siebie zrobisz update będziesz miał dokładnie te same pliki co wrzuciłem.

jak mam tego update zrobic ?

Opublikowano

dawajcie paczke kur.wa z wgranymi bo jak odpalam L# to mi error w********a i sie odpala, a jak wejde do gry to ku.rwa mac error znow w********a i off sie !!

jak mam tego update zrobic ?

https://www.mediafire.com/?cuf1n7f08hmp2fn

moja paczka na ten czas najbardziej aktualna. Zaznacz tylko! evade i marskman - nic więcej ! Będzie tylko jeden bugsplat na początku a później już przez całą grę nic ci nie wyskoczy na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...