Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlaczajcie po wejsciu do gry i bedzie dzialac :)

btw. cassinator nie dziala

no nie działa... na irc aż huczy: ori bugsplat, velkoz bugsplat, marskman bugsplat, ....

Opublikowano

u mnie jest ten problem ,ze wogole L# nie dziala nie mowie o skryptach czy blugplatach. Po wlaczeniu L# i zaladowaniu sie gry nic sie nie dzieje tzn jest tak jak bym wogole L# nie uruchamial

Opublikowano

daj swoja paczke jak dziala  Snajpowanko

Własnie sobie zrobiłem, zobacze, czy będzie działało na customach, wystarczy że Marksman się odpali, i będzie git, ewentualnie Ultimate Carry.

Dobra, c**j z tym, mam bana za leavy do drugiej w nocy, chociaż k***a raz leavłem od 2 miechów, teraz bany już po jednym wyjsciu dają te k***y z riotu?

Zaraz dam swoją paczkę i skan.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Jak tak patrze na te wasze upośledzone komentarze, to aż śmiać mi się chce.

Wszystko jest opisane w temacie a te randomy płaczą że im nic wiecznie nie działa.

To powinno być only premium przynajmniej cebulandia nie miała by takich problemów jak ma teraz.

junior.jpg

Opublikowano

Z taką "smykałką" do biznesów, będziesz robił po 1300 na rękę jak już skończysz gimbazę.
Może z dwie osoby by to kupiły, i projekt by upadł, Honda na szczęscie nie jest debilem.

Whw6oFO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...