Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie ktoś jak wyłączyć tą opcję że gdy trzymasz spacje do combo to postać chodzi za kursorem ? Nie mogę nigdzie tego znaleźć

Opublikowano

Wiecie może jaka może być przyczyna tego, że jak gram na skryptach:Auto Potion,evade, support, quick ward, map hack, tracker, recallerdetecter to jeden do trzech razy cała gra mi się zacina, zminimalizuje to czarny ekran i przez menadżera zadań muszę całego klienta i launchera restartować ? :/

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Wiecie może jaka może być przyczyna tego, że jak gram na skryptach:Auto Potion,evade, support, quick ward, map hack, tracker, recallerdetecter to jeden do trzech razy cała gra mi się zacina, zminimalizuje to czarny ekran i przez menadżera zadań muszę całego klienta i launchera restartować ? :/

Bo ktorys z tych skryptow jest pewnie outdata i sie cos pierdoli pewnie autopotion, niewiem posprawdzaj kazdy po koleji.

Opublikowano

Potwierdzam, vayne często staje w miejscu, poza tym ok, szkoda, że nie ma ulta :(
Yasuo się nie ładuje, a Ihatskilshots ładuje się, ale nie działa, nie uderza skillem.

Opublikowano

PRZESTANCIE PISAC GLUPOTY ZE WSZYSTKO DZIALA GOWNOOOO NIC NIE DZIALA! CALY CZAS WYWALA BUG SPLASHE EVADE BADZIEWIE !! LEPSZA BYLA WERSJA 1 NIZ TERAZ TA ;O

Opublikowano

Próbowałem przed chwilą sfkatariny, teamfight, trzymam przycisk zeby sie biło, padlem, patrze a ulti nawet nie odpalone. Pozdrawiam.

(to nie resety, caly enemy team żył)

Nie polecam

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...