Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez prosił bym o najwnowszą paczke pobrałem jakis s**t gdzie w evade nie działa Opcja skillshots czyt. ustawienia, a w Marksmanie jest jakis gowniany target selector.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Piteruum - Mistrzu, target selector możesz ustawić sam, więc nie rozumiem w czym problem.
Evade, jak Evade, nie ma innego, więc zapraszam po brain.exe .

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Macie moze problem z Gnarem??> przed paczem uzywalem ultimate carry i skrypt sie ladowal a po patchu mam problem skrypt sie laduje ale niema gnara w zawartosci skryptu. Tak jakby gnar niebyl obslugiowany tym skryptem. Ma ktos taki sam problem??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Piteruum - Mistrzu, target selector możesz ustawić sam, więc nie rozumiem w czym problem.

Evade, jak Evade, nie ma innego, więc zapraszam po brain.exe .

Też zapraszam abyś zakupił podczas gry brain.lua zamiast itemów.

Target selectora w tym mm nie ma przynajmniej priority.

A Evade było lepsze , więc to pewnie jakas kijowa paczka, dlatego czekam na lepszą.

Opublikowano

Jakiego skryptu do Vel'Koza używasz?

Jest chyba jeden? Jak jest inny to nie wiem. Ja używam tego co dawał w paczce ziomal.

Nakurwia równo. Niby missuje ale na midzie jak gram to nie ma mowy o przegraniu wymiany. Taki burst wchodzi dzięki pasywowi, który możemy wywołać nawet 2 razy.

Na suppie harrasuje enemy z Q - bardzo wkurwiające bo mało kto wie jak to dodge'ować bo mało kto Velkoza odpala. Ogólnie na 3 lvlu burstuje enemy ADC i musi heala użyć.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Siemka mam problem bo jak pobieram sb z tej nowej stronki tego L to mi po sciągnięciu plik leaguesharp.rar ma 1 kb -,- ? Poda ktoś inny upolad ? Dam limit ^^

Opublikowano

Odp mi ktos ?! Siemka mam problem bo jak pobieram sb z tej nowej stronki tego L to mi po sciągnięciu plik leaguesharp.rar ma 1 kb -,- ? Poda ktoś inny upolad ? Dam limit ^^

Opublikowano

Odp mi ktos ?! Siemka mam problem bo jak pobieram sb z tej nowej stronki tego L to mi po sciągnięciu plik leaguesharp.rar ma 1 kb -,- ? Poda ktoś inny upolad ? Dam limit ^^

3 posty wyżej wszystko masz napisane... tak trudno coś przeczytać. 

3maj http://www.mpcforum.pl/topic/1278210-oficialna-paczka-z-l/

@edit.... limit ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Dopiero zainstalowałem i wywala błąd podczas włączania gry 

Botstrap init failed

Pewnie masz odpalonego BoLa/ MK jogo.

nie mozesz mieć odpalonego nic innego do LoLa jak chcesz by L# działał.

Opublikowano

Chłopaki gra ktoś duo? platyna 3 jestem.

Nie jestem w stanie carrować sam, czterech wyboostowanych gówien.

Piszcie na lolu xTherd, eune.

no to musisz byc chujo.wy, niektorzy bez bota potrafia to robic :D

Opublikowano

no to musisz byc chujo.wy, niektorzy bez bota potrafia to robic :D

Po prostu nie potrafi. Przykładowo jak wygrasz mida to idziesz pomagać botow/topowi a on pewnie farmił i potem się dziwił "wtf? czemu mój team nic nie bije". Piszę o midlane bo to najłatwiejsza linia do wygrania na L# i do wykerowania i pewnie on na niej grał.

jako ADC też wykerujesz ale team musi umieć być mięsem armatnim. 

Opublikowano

Po prostu nie potrafi. Przykładowo jak wygrasz mida to idziesz pomagać botow/topowi a on pewnie farmił i potem się dziwił "wtf? czemu mój team nic nie bije". Piszę o midlane bo to najłatwiejsza linia do wygrania na L# i do wykerowania i pewnie on na niej grał.

jako ADC też wykerujesz ale team musi umieć być mięsem armatnim. 

Nie nie, ten typ jest chu.jowy serio. Bez tego l# nie potrafił wyjść z g5. Typowy brąz. Serio, płacz na forum i te sprawy. Teraz ma tego bota i czuje sie lepszy, a swoimi mainami nie potrafi grac. Smutne

Opublikowano

Nie nie, ten typ jest chu.jowy serio. Bez tego l# nie potrafił wyjść z g5. Typowy brąz. Serio, płacz na forum i te sprawy. Teraz ma tego bota i czuje sie lepszy, a swoimi mainami nie potrafi grac. Smutne

byłem w g1 bez l#, na l# wszedłem do platyny 5 90lp, potem po patchu jak l# nie dzialal wbilem platyne 3 i teraz w niej siedze.

gdzie ty widziales moj płacz? chodzi ci o temat ktory zrobilem zeby zapytac graczy ktorzy potrafia grac lepiej co zrobic zeby tez grac lepiej? To jest płacz tak? okejka.

Wstydze sie ze mieszkam w tym kraju naprawde ;pp

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...