Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aktualnie bol_vip>L#>bol_free więc ktoś kto grał na free bolu i przeszedł na L# może nie chcieć wrócić do starego, ch*jowego bola :D

sam nie mam zamiaru wracać do free bola, gdyż jest po prostu gorszy :) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Bo nie było niczego innego, nierozgarnięty chłopcze.

skoro ogarniety PANIE dało rade na bolu carrowac gre dlaczego mowisz, ze jest c*****y;o L# jest lepszy co nie znaczy ze BOL to szit :)

Opublikowano

Bol Vip jest lepszy od L# tylko ze względu na mało ilość skryptu na tym drugim, oprócz tego przewyższa BoL'a pod każdym jednym względem, więc z tydzień - max dwa i o BoL'u wszyscy zapomną.

@Kruncher - Cieszy mnie że znasz swoje miejsce w stadzie młody niewolniku, trzeba mieć szacunek do elity takiej jak ja, może kiedyś coś z ciebie wyrośnie młody, pozdrawiam.

Opublikowano

Bol Vip jest lepszy od L# tylko ze względu na mało ilość skryptu na tym drugim, oprócz tego przewyższa BoL'a pod każdym jednym względem, więc z tydzień - max dwa i o BoL'u wszyscy zapomną.

@Kruncher - Cieszy mnie że znasz swoje miejsce w stadzie młody niewolniku, trzeba mieć szacunek do elity takiej jak ja, może kiedyś coś z ciebie wyrośnie młody, pozdrawiam.

Widzę, że ktoś tu ma rozdwojenie jaźni

Opublikowano

To bol vipa da się kupić psc  :O

PSC lub PayPal, kiedyś dało się nawet za SMS, ale nie liczyło Vatu, i za czyste 3 dysze się kupowało, i Spudgy czy kto tam usunął tą opcję ;p

Opublikowano

PSC lub PayPal, kiedyś dało się nawet za SMS, ale nie liczyło Vatu, i za czyste 3 dysze się kupowało, i Spudgy czy kto tam usunął tą opcję ;p

Ja zawsze paypalem kupowałem. I to że kiedyś za sms było pamiętam, cebulaków się sporo zleciało. A poza tym tylko mi irc nie działa?

Opublikowano

Ja zawsze paypalem kupowałem. I to że kiedyś za sms było pamiętam, cebulaków się sporo zleciało. A poza tym tylko mi irc nie działa?

Mi na kiwi działa normalnie :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

O k***a, ale fajny desing strony mają. Stronka BoL'a przy tym wygląda jak robiona przez 10 latka
#hejty

Swoją k***a drogą, czy tylko ja zobaczyłem, że main devem L# jest nie kto inny, jak Honda7, który miecha temu zniknął w niewyjaśionych okolicznościach? Najlepsze skrypty na BoL'a robił.

Opublikowano

O k***a, ale fajny desing strony mają. Stronka BoL'a przy tym wygląda jak robiona przez 10 latka

#hejty

Swoją k***a drogą, czy tylko ja zobaczyłem, że main devem L# jest nie kto inny, jak Honda7, który miecha temu zniknął w niewyjaśionych okolicznościach? Najlepsze skrypty na BoL'a robił.

To nie ich stronka ^^ To jakiś typo zrobił i wrzuca sobie newsy i aktualizacje L# :P

Take it easy my friend

Opublikowano

#hejty

Honda nigdzie nie zniknął myślisz że czemu na profilu bola ma ukryte kiedy był ostatnio online? Po prostu przestał tworzyć skrypty albo zaczął pisać leaguesharpa chociaż wątpię że to prawda.

Opublikowano

Honda nigdzie nie zniknął myślisz że czemu na profilu bola ma ukryte kiedy był ostatnio online? Po prostu przestał tworzyć skrypty albo zaczął pisać leaguesharpa chociaż wątpię że to prawda.

Honda tworzy teraz skrypty do L# 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...