Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli korzystasz ze starej wersji na jakis fixach to sie ciesz, ale joduskame na ircu pisal ze ten apdejt zajmie mu dłużej ponieważ chce aby granie na L# bylo bezpieczne.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

O K***A EJ SLUCHAJCIE DOSTALEM BANA WZIALEM NIBY TE STARA WERSJE I BACH PO RUNDZIE PISZE ZE MAM BANA LOGUJE SIE BAN DO 2500 ZA CHEATY! ODRADZAM UZYWAC TEGO GOWNA TYLKO PERMY DOSTANIECIE A POTEM BD PLACZ PO KONTACH ODRADZAM UZYWAC!

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

O K***A EJ SLUCHAJCIE DOSTALEM BANA WZIALEM NIBY TE STARA WERSJE I BACH PO RUNDZIE PISZE ZE MAM BANA LOGUJE SIE BAN DO 2500 ZA CHEATY! ODRADZAM UZYWAC TEGO GOWNA TYLKO PERMY DOSTANIECIE A POTEM BD PLACZ PO KONTACH ODRADZAM UZYWAC!

I kogo to obchodzi?

<3

Koza Gold

Uczeń
Opublikowano

JA TYLKO OSZCZEGAM BO TO STRASZNE ŻECZY SIE DZIEJOM

I nie ma się co dziwić, że Polacy są postrzegani jak są ;)

Opublikowano

Ooo kutwa myślałem, ze oni sobie jaja z nas robią dopóki sam nie dostałem bana ;/ ban obowiazuje tez na przgladarke i teraz nie moge uzywac firefoxa ;/ Musiałem formatować system... Ludzie ostrzegam was ten antycheat jest napisany przez ludzi steviego blow-jobsa (TAK TO TEN od APPLE)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jak z tym Sharpem w końcu lepszy od Bola Vipa Evadee działa tak samo jak te płatne?

Warto się przerzucić? I jeszcze jedno jak vayne się sprawuje na tym sharpie? Lepiej niż SAC:R+Vma?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

To jak z tym Sharpem w końcu lepszy od Bola Vipa Evadee działa tak samo jak te płatne?

Warto się przerzucić? I jeszcze jedno jak vayne się sprawuje na tym sharpie? Lepiej niż SAC:R+Vma?

Tak nawet lepiej, tak, dobrze, a nawet bardzo dobrze, tak.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

#LSharp > Bol Vip > Bol Free (Mialem przez pare miesiecy bola vip wiec wiem o czym mowie . Tutaj dowod z filmikiem na ktorym jechalem na yo lee ale to mniejsza :DD : https://www.youtube.com/watch?v=gLjl0X6bFUU

) Evade dziala <3 tylko jak dla mnie powinno byc cos tak jak w ezevade (smooth option) , vayne ladnie ciora, lepiej niz SAC:R+Vma . ; ) Warto sie przerzucic zrobilem to juz jakis tydzien temu i czuje sie swietnie ^_^

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

na sac revmaped nie gralem. ale moim zdaniem na marksmanie tez nie jest zle. malo tego l# jest darmowy

jak gram vayne to w 20 minucie mam z 150 farmy ma marksmanie. combo tez ladne robi i wie kiedy uzyc e. 

a evadee tez zajebiscie chodzi

Age is just a number :)

Opublikowano

na sac revmaped nie gralem. ale moim zdaniem na marksmanie tez nie jest zle. malo tego l# jest darmowy

jak gram vayne to w 20 minucie mam z 150 farmy ma marksmanie. combo tez ladne robi i wie kiedy uzyc e. 

a evadee tez zajebiscie chodzi

Chodziło mi o Reborna i jeszcze jedno target selector jak to jest 1 numerek np żeby focusował adc to numerek 1 czy numerek 5?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Chodziło mi o Reborna i jeszcze jedno target selector jak to jest 1 numerek np żeby focusował adc to numerek 1 czy numerek 5?

5 - Najwiekszy piorytet

1 - Najmniejszy 

//@down

Yup , aż się uszy trzęsą :DD

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

5 - Najwiekszy piorytet

1 - Najmniejszy 

Dzięki wielkie bo nie było tam nigdzie to napisane jak ostatnio grałem.

Czyli Vayne na tym sharpie tak samo ora jak na Rebornie?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...