Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skad masz taka pewnosc ze wszystkie sa na bolu/l# ? i ty sie sugerujesz gra bo jestes zwyklym dzieckiem bez zycia ktore placze gdy ma bana na lolu/mpcforum xDD nie zwyzywasz mnie bo dostaniesz bana to juz nie zwyzywasz xDDD 

Tak tak, bo masz 100 gier cassio,70 kata i 50 xerath i większość z nich wygrywasz xD W dodatku wypowiadasz się na forum o cheatach więc nie pierdol że nie na bolu/L# 

Opublikowano

A juz myslalem, ze liga stanie sie piekniejsza :(

Niech zrobią to płatne to 50% cebul zacznie znowu korzystać z bola na free.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Czyli banują każdego kto ma polskie IP? Żałosne.

Nie, nie banują każdego z polskim IP, ale wszystkich trolli, musiałeś coś pisać, albo ktoś z Twojego ip to pisał, np. kurva, lub coś po polsku zaczął pierddolić ;)

Ten cały polski L# support pewnie podpierdolił 90% z innych skryptów i nazwał jako swój :D

Skrypt do ryze z nfd :

https://github.com/Chooca/RyzeTest/tree/master/Ryze

http://prntscr.com/4h1h4t

Pozdrawiam :)

brawo, jednak zaufam skryptowi hondy

czy podjebuje? jeden z użytkowników udostępnił szablon. można się na nim wzorować. tak więc ten cały ,,polski support'' zrobił...

:)

Take it easy my friend

Opublikowano

skad masz taka pewnosc ze wszystkie sa na bolu/l# ? i ty sie sugerujesz gra bo jestes zwyklym dzieckiem bez zycia ktore placze gdy ma bana na lolu/mpcforum xDD nie zwyzywasz mnie bo dostaniesz bana to juz nie zwyzywasz xDDD 

napisz jeszcze raz, bo ciezko cokolwiek zrozumieć. pls

Opublikowano

Xerath i tak jest najlepszy. Ten cassionator i cw jakaś kupa. Na co mi ten exploit jak i tak cassio jest kupą i mane marnuje odrazu. Jeszcze Syndra jest dobra ale na bolu moim zdaniem lepsza. Ale ten xerath to po prostu wystarczy na mida się dostać i wziąć go i już wygrałeś.

Deadboy

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

Nie umiesz compilować bez używania Compilera? :D

Był poradnik na mpc bodajże od mistake

Był, no i jest. Umiem kompilować bez, ale po co wrzucasz coś, co nie kompiluje się kompilerem, skoro "cebule i boby" jak to nazywacie, nie będą potrafić skompilować ?

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie, nie banują każdego z polskim IP, ale wszystkich trolli, musiałeś coś pisać, albo ktoś z Twojego ip to pisał, np. kurva, lub coś po polsku zaczął pierddolić ;)

1.Od wczoraj jestem sam w domu więc nikt inny nie mógł tego napisać.

2.Nic nie pisałem,chodziło w tle i sprawdzałem mniej więcej co godzinę czy update nie ma.

3.Po polsku piszę tylko na takich forach jak to, bo wstyd się przyznawać że jest się polakiem.

4.Nick był wygenerowany przez mibbita więc to też nie to.

Opublikowano

Działa już???

Wejdź na irca, na razie jest napisane że nie działa ale pewnie w nocy/jutro rano będzie. Na irca właśnie wszedł joduskarne więc może teraz będzie. Nvm dopiero lol mu się patchuje.

Opublikowano

Tak tak, bo masz 100 gier cassio,70 kata i 50 xerath i większość z nich wygrywasz xD W dodatku wypowiadasz się na forum o cheatach więc nie pierdol że nie na bolu/L# 

nie napisalem ze go nie uzywam ale podsumuj sobie 100cass+70kata+50xerath to nie wiekszosc moich gier a mam ich 500

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

nie napisalem ze go nie uzywam ale podsumuj sobie 100cass+70kata+50xerath to nie wiekszosc moich gier a mam ich 500

To postacie którymi grałeś najwięcej więc skończ albo chodź sobie popisać na PW jak ci się nudzi, nie będę nabijał postów :)

Opublikowano

To postacie którymi grałeś najwięcej więc skończ albo chodź sobie popisać na PW jak ci się nudzi, nie będę nabijał postów :)

a ja bede no wlasnie wiec tymi postaciami najwiecej gier mialem ale to nie znaczy ze wiekszosc gier ! a dokladnie o to sie klocimy jakich gier mialem wiecej wiec wiesz :)

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...