Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co znaczy, że nigdy nie będzie updatowany, już nigdy nie będzie działał?

Tak to juz koniec ery cheatow bola L# nie bedzie, niestety moje zycie stracilo sens nie umiem grac bez cheatow to moj ostatni post, ide sie pociac łyzka  :unsure:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BoL nigdy nie będzie z updatowany ;)

#potwierdzoneinfo

wypierdalaj stąd.... na c**j tu siedzisz?

Co znaczy, że nigdy nie będzie updatowany, już nigdy nie będzie działał?

nie słuchaj @UP'a... to nie jest trudne do ominięcia :)

To nie jest bol Twitter pajacu j****y i nie wprowadzaj ludzi w bład do 5 godzin powinien działac

+1

Serio, wierzysz w to? Oni mają z tego taką kasę, że na pewno z tego nie zrezygnują.

kto w to wierzy xDDDD nie ma szans aby to był koniec. ja znam tylko jeden sposób na zatrzymanie ... i to BoL'a a nie L#. wystarczy że riot będzie 24/7 ddosował BoL'a xD

Tak to juz koniec ery cheatow bola L# nie bedzie, niestety moje zycie stracilo sens nie umiem grac bez cheatow to moj ostatni post, ide sie pociac łyzka  :unsure:

nium :< koniec :< nq

Kakashio

najpierw możesz nam gałe ojebać :)

<3:D +1

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

To nie jest bol Twitter pajacu j****y i nie wprowadzaj ludzi w bład do 5 godzin powinien działac

#potwierdzoneinfo spudgy na irc przechodzi do l#, a bol 2.0 to broland bol

Opublikowano

kto w to wierzy xDDDD nie ma szans aby to był koniec. ja znam tylko jeden sposób na zatrzymanie ... i to BoL'a a nie L#. wystarczy że riot będzie 24/7 ddosował BoL'a xD

DDos jest nie legalny.

Opublikowano

DDos jest nie legalny.

no coś ty. a BoL to legalny że c**j xD

sorki ale riot nic nie osiągnie grając czysto. Nie ma shilda idealnego (no chyba że Wietnam weźmie się za Riot'a xDDD). każdy ma bugi.

Ddos byłby dobrym sposobem jednak też nie na zawsze... CloudFlare to coś wspaniałego... z swojego kompa można ddosować xD

#potwierdzoneinfo spudgy na irc przechodzi do l#, a bol 2.0 to broland bol

haha. no pojebało ^^

spudgy teraz śni o Twojej matce a nie siedzi na IRC. w brazylii jest inny czas idioto....

on wstanie o 14-15... idiots

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Kakashio

wjeżdżasz najpier na całą naszą społeczność , a teraz na moją mame widać że k***a miałeś smutne dzieciństwo j****y gównie , poprostu siedzisz w brązie i boli cie dupka że inni mają wyższą dywizje , a wyzywająć po rodzicach w internecie nie jesteś zbyt odważny i nie reprezentujesz zbyt wysokiego poziomu :)

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

Kakashio

wjeżdżasz najpier na całą naszą społeczność , a teraz na moją mame widać że k***a miałeś smutne dzieciństwo j****y gównie , poprostu siedzisz w brązie i boli cie dupka że inni mają wyższą dywizje , a wyzywająć po rodzicach w internecie nie jesteś zbyt odważny i nie reprezentujesz zbyt wysokiego poziomu :)

To ty mnie zaatakowales gownie a teraz niewiem co probujesz osiagnac "wjezdzasz najpier na cała naszą społeczność" co ty k***a pijany jestes czy jak bo nierozumiem, jak Kali wyzywac to dobrze jak kalego wyzywac to juz nie dobrze, przynajmniej za tydzien cie tu nie bedzie bo do gimabzy idziesz lepiej dobrze sie przygotuj.

Opublikowano

Chyba to jest głowna strona bota :

http://www.leaguesharp.org

*I am in no way directly affiliated with the creators of Leaguesharp I am simply a user that wanted much more documentation then what was being provided*

Oficjalną stroną to to nie jest, ale zawsze coś :v

Opublikowano

widzę, że z tego tematu robi się taki syf, że ja nie pegasusik przyjdzie z ziomkami pocisnąć, to teraz inni sie wyzywają. żyjdzie w zgodzie, rozmnażajcie się, a nie kłóćcie :D

ile Wam się pobierał ten patch? u mnie nie ma konca xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

widzę, że z tego tematu robi się taki syf, że ja nie pegasusik przyjdzie z ziomkami pocisnąć, to teraz inni sie wyzywają. żyjdzie w zgodzie, rozmnażajcie się, a nie kłóćcie :D

U mnie trwało to dosłownie chwilę. Coś około 3 minut.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

o k***a xD. tak lekko rozjebałaś system xD

hmmm mi się pobierał jakieś 8 minut. teraz grzebie w plikach i za c***a nie ma tutaj nic co może szperać w plikach systemu. obstawiam, że to zwykły joke z strony riotu

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...