Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kminie tego irc :c

== Cannot send message to channel, you are not voiced

to sie naucz czytac... (lub naucz sie angielskiego zalezy czego nie potrafisz)

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dostanie głosu bo tylko go mają osoby które pomagają w update. Może i dobrze bo większość cebulaków by pisała kiedy będzie update.Ps gadałem z hellsingiem na ts i powiedział,że jeszcze nie wie kiedy zrobią ten update

Opublikowano

Nie dostanie głosu bo tylko go mają osoby które pomagają w update. Może i dobrze bo większość cebulaków by pisała kiedy będzie update.Ps gadałem z hellsingiem na ts i powiedział,że jeszcze nie wie kiedy zrobią ten update

Dzieki za wytlumaczenie :3 

Opublikowano

napial chyba ze wstydu zrobia a nie sie ich wstydzi ja p******e...

spokojnie bo Ci zyłka w d***e pęknie :D

Widziałem już 10 polskich nicków na irc przez co 3 z nich zaczeło mnie wyzywać od cebul nice

<3

Koza Gold

Opublikowano

Wstydzisz się polaków cebulo?

spokojnie bo Ci zyłka w d***e pęknie :D

Widziałem już 10 polskich nicków na irc przez co 3 z nich zaczeło mnie wyzywać od cebul nice

haha xD Beka z typa w luj :P

Opublikowano

chlopaki czy na xerathcie jest exploit? bo nie chce ryzykowac bana a chetnie se nim pogram bo widzialem co moj znajomy robil na l# nim.

a i kiedy update? sorry jak juz pytali ale nie mam czasu czytac calego tematu z dzis

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Uczeń
Opublikowano

chlopaki czy na xerathcie jest exploit? bo nie chce ryzykowac bana a chetnie se nim pogram bo widzialem co moj znajomy robil na l# nim.

a i kiedy update? sorry jak juz pytali ale nie mam czasu czytac calego tematu z dzis

Niewiadomo kiedy update, piszą, że podobno w nocy/jutro, a jak to będzie to się zobaczy ;) Póki co BoL jest już zupdatowany pod 4.15 ;)

Opublikowano

Niewiadomo kiedy update, piszą, że podobno w nocy/jutro, a jak to będzie to się zobaczy ;) Póki co BoL jest już zupdatowany pod 4.15 ;)

dzieki za info :D nie mam zamiaru wspierac bola wiec poczekam hehe

a zna ktos odpowiedz co do 1 pytania ?

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

Jak tam Cebulo "twój fix" i "twoje screeny z gry cait" 

Podejrzewam, że "cebulą" jesteś Ty, facet bez wykształcenia próbujący się dowartościować w necie poprzez wyzywanie kogoś gdyż na osiedlu dostałbyś w pysk od pierwszego lepszego "Sebastiana". 

P0zdro Cebulo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...