Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@NAJEBANY CREW

Dobrze gałe opierdalasz , nawet po avatarze można zobaczyć jak dobrze trzymasz fleta

Nie stawia się spacji przed znakiem interpunkcji.

Niewiadomo kiedy update, piszą, że podobno w nocy/jutro, a jak to będzie to się zobaczy ;) Póki co BoL jest już zupdatowany pod 4.15 ;)

Jutro już pewnie będzie można śmigać :)

x

Uczeń
Opublikowano

mi tam działa wersja z szesnastego sierpnia hehe

Póki co Ci działa, ale nie zdziw się jak wyłapiesz bana czy zaczną Ci wyskakiwać Bug Splat'y :)

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz chlopaki,

a tym polaczkom co sie wyzywaja tutaj solidny k***s do japy.

@PanHarnaś

stawia sie po znaku interpunkcji, ale nie przed.

Przy tych debilach, to nawet ja już zaczynam się mylić.

Ten brak L# jest normalnie uzależnieniem widzę. Jak go nie ma jeden dzień to już agresja i wulgaryzmy :D

#l to już taki wirtualny narkotyk :D

Sharp działa #potwierdzone_info

A kiedy zostanie udostępniony?

x

Uczeń
Opublikowano

Sharp działa #potwierdzone_info

Każda dotychczasowa wersja L# działa, bo ma prawo. Ale lepiej dmuchać na zimne i poczekać na update niż wyłapać bana.

Opublikowano

Każda dotychczasowa wersja L# działa, bo ma prawo. Ale lepiej dmuchać na zimne i poczekać na update niż wyłapać bana.

bana? na jakiej podstawie?

Opublikowano

Dodali jakiegoś pseudo Anty Cheata któy był kiedyś tylko dodali nowy punkt w regulaminie

<3

Koza Gold

Uczeń
Opublikowano

Na takiej podstawie, że co patch Riot dodaje jakieś dodatkowe zabezpieczenia (małe bo małe ale zazwyczaj dodaje), które mogą wykryć używanie jakiegolokwiek dodatkowego oprogramowania (czyt. cheat'y), dlatego lepiej poczekać na update L# czy BoL'a bo masz pewne, że wersja była testowana i jest nie wykrywalna ;)

Opublikowano

Na takiej podstawie, że co patch Riot dodaje jakieś dodatkowe zabezpieczenia (małe bo małe ale zazwyczaj dodaje), które mogą wykryć używanie jakiegolokwiek dodatkowego oprogramowania (czyt. cheat'y), dlatego lepiej poczekać na update L# czy BoL'a bo masz pewne, że wersja była testowana i jest nie wykrywalna ;)

hahahahahhahaa, co Ty człowieku gadasz? zaraz ludzie załapia i panikować będą

787741420213763595569.jpeg

Uczeń
Opublikowano

hahahahahhahaa, co Ty człowieku gadasz? zaraz ludzie załapia i panikować będą

Wolny kraj, twoje zdanie. Robisz to co robisz to rób to dalej ;) A potem jest po milion postów, że się dostało bana i płacz o to.

Opublikowano

a czy tu był JAKIKOLWIEK post, że ktoś bana dostał? odkąd tu jestem, nie widziałam:) 

Dostałem bana do 2500roku za boia

<3

Koza Gold

Uczeń
Opublikowano

a czy tu był JAKIKOLWIEK post, że ktoś bana dostał? odkąd tu jestem, nie widziałam:) 

A czy ja do jasnej cholery gdzie kolwiek napisałem, że był tutaj taki post? Chłopie, ty masz mózg 5-cio latka czy jak? Chociaż nie wiem czy 5-cio latek nie byłby w stanie więcej załapać od ciebie. Nie mam zamiaru spinać się o byle gówno i zaśmiecać temat. Masz problem, opcja PW.

Opublikowano

Serio nie grajcie na cheatach wbiłem przed chwilą na konto i co PERM BAN odradzam jak ktoś nie chce stracić konta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...