Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za Ukończenie jako pierwszemu Wymiaru Władców otrzymał NeverGiveUP 5000 SM

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy odpalicie forum?

Bo bez to ciężko coś sprzedać w grze, nie każdy zawsze jest zalogowany :>

I jeszcze jedno : 

Serwer jest na dłuższą metę? 

Czy zaraz zostanie zamknięty?

Proszę o odpowiedź :)

GladoR chodził przed restartem 3 lata i nadal funkcjonuje to sądzisz żę szybko padnie ?

Mamy problem z mailingiem IPB na hostingu na którym się znajduje przez co nie dochodzą maile aktywacje po za tym wszystko jest już na forum gotowe i czekamy na rozwiązanie tego problemu

Opublikowano

GladoR chodził przed restartem 3 lata i nadal funkcjonuje to sądzisz żę szybko padnie ?

Mamy problem z mailingiem IPB na hostingu na którym się znajduje przez co nie dochodzą maile aktywacje po za tym wszystko jest już na forum gotowe i czekamy na rozwiązanie tego problemu

zgłosiłem dwóch typów na wh oto filmik:

Witam. Chciałbym zgłosić pewnego pana za wh. Na forum glador'a tego nie zrobie po nie działa, ts'a glador'a nie widziałem więc zrobię to tu:

https://www.youtube.com/watch?v=PuMnQSWF-HI&feature=youtu.be

Proszę o jakiś kontakt z administracją :)

Edit: oto kolejny: http://youtu.be/iTyVRW3tqNY

+ jeszcze podszywa: http://scr.hu/1uce/dlwml

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Da radę odpalić ch5?
zaczyna się pomału robić tłok
A dzieciaczki tylko :

WYPIER*ALAJ KUR*O ZE SPOTA PSIE ZAJE*BANY 
ŻYCZĘ CI ŚMIERCI etc itd itp. 
:D :D :D :D

Opublikowano

Wszyscy tak hejtujecie , a ludzi i tak przybywa.. W atlantydach spoty pozajmowane , to samo mapa 99. No coz mam tylko nadzieje ze Dark zacznie cos robic, bo narazie wielkie nic.

Da radę odpalić ch5?

zaczyna się pomału robić tłok

A dzieciaczki tylko :

WYPIER*ALAJ KUR*O ZE SPOTA PSIE ZAJE*BANY 

ŻYCZĘ CI ŚMIERCI etc itd itp. 

:D :D :D :D

No rzeczywiscie ludzi w ch**   xD  tlok tez musi byc niesamowity z Graczy Online: 205  :D. (jak cos to nie hejt, tylko stwierdzenie faktow) 

00381637475378013724.png
Opublikowano

mapa 99 jest mała, dlatego tam się tłok robi. :)

nadal da się cały dzień na wh bić i nic?

Grałem na wh tydzien, nawet oponki w m1 biłem na poczatku gry, nie musisz sie martwic o bana.

Kto mialby Ci go dac na serverze bez administracji?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Grałem na wh tydzien, nawet oponki w m1 biłem na poczatku gry, nie musisz sie martwic o bana.

Kto mialby Ci go dac na serverze bez administracji?

Jest tylko sam Dark to nie daje rady ;)

Opublikowano

67679549276937469326.png

Co zrobić jak wyskakuje mi taki błąd? Mam win 8 i resztę parametrów wystarczających na metina...

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

67679549276937469326.png

Co zrobić jak wyskakuje mi taki błąd? Mam win 8 i resztę parametrów wystarczających na metina...

Spróbuj odpalić ze zgodnością Windows XP Service Pack 3, jako administrator .

Opublikowano

Jest tylko sam Dark to nie daje rady ;)

Nie daje rady?

On byl od startu servera 3 razy na serverze, raz pospamowal na chacie i poszedl, raz zrobil smieszne zuo i raz zrobil oxa.

Jak ma dac rade, server stoi powiedzmy 3 tygodnie, x 7 dni, x 24h = 504 godziny, a on z tego był 3.

Wiec jak ma sobie poradzic?

rYD9JSA.png

Opublikowano

No rzeczywiscie ludzi w ch**   xD  tlok tez musi byc niesamowity z Graczy Online: 205  :D. (jak cos to nie hejt, tylko stwierdzenie faktow) 

jeśli jeszcze nie wiesz to Ci teraz oznajmiam, że ten licznik nie działa poprawnie.

Opublikowano

Nie daje rady?

On byl od startu servera 3 razy na serverze, raz pospamowal na chacie i poszedl, raz zrobil smieszne zuo i raz zrobil oxa.

Jak ma dac rade, server stoi powiedzmy 3 tygodnie, x 7 dni, x 24h = 504 godziny, a on z tego był 3.

Wiec jak ma sobie poradzic?

Jak widziałęś mnie tylko 3 razy na serwerze to zapisuj date godzine w kalendarzyku.

Za dużo masz do powiedzania,a że tak powiem gówno wiesz bo Rund ox były dwie, zuo było dwa razy pare razy zdarzyło się że zrzucilem po pare bossów do każdego M1 ale dzieciak który patrzy żeby uprzykrzyć życie powie że byłem 3 razy :>

Opublikowano

Jak widziałęś mnie tylko 3 razy na serwerze to zapisuj date godzine w kalendarzyku.

Za dużo masz do powiedzania,a że tak powiem gówno wiesz bo Rund ox były dwie, zuo było dwa razy pare razy zdarzyło się że zrzucilem po pare bossów do każdego M1 ale dzieciak który patrzy żeby uprzykrzyć życie powie że byłem 3 razy :>

Dark, nie samymi eventami się "żyje" (dla hejtów: słowo "żyje" jest w przenośni). przyda się też dodać pare rzeczy, pare naprawić i gra staje się przyjemniejsza, co za tym idzie przyciąga więcej ludzi..

Opublikowano

Jesli chcecie zeby wiecej osob gralo, to na sam poczatek radze ogarnac download  :D .Client jest podany tylko na 2 hostingach, 1 link nie dziala a na 2 pobiera 10 h B).  

00381637475378013724.png
Opublikowano

Hahahahahahaahah o ja p******e, padłem i nie wstaje xddddd

Rund ox były dwie, jesteś bogiem, honor dark carry.

"Zrzucilem po pare bossow do m1" Raz zrzucil po riperze do kazdego m1.

Riperze z ktorego lecą perly i smieci, tych smieci z jednego metina mam 10x wiecej niz z ripera.

To żeś k***a event zrobił jak ja p******e.

Zuo?

Nazrzucales jakichs wiedzm riperow i innych bossow, gdzie z jednego jajka na mapie 230 mam wiecej ulepow niz z bossow z eventu, JEJU ZUO BEDE BOGATY.

Bugi bys pajacu naprawił a nie te swoje smieszne eventy robił ktore i tak nic nie wnoszą.

Gram na wh od startu nawet w m1, udostepnilem wh na mpc zeby kazdy uzywal i kazdy tak zrobił, ile osob dostalo bana? 0

Takie 0 jakim ty jestes. I tyle w temacie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dark probujesy sie bronic , ale Ci to nie wzchodzi a mialo byc lepiej , a tu start i juz zbugowane wojny itp.

A ty zamiast dzialac , banowac ludzi, cokolwiek naprawiac , wprowadzic jakiekolwiek nowosci , to tylko sie spierasz tu w temacie z graczami.

Jesli nie wyrabiasz , to zatrudnij dodatkową osobę która będzie tylko banowac za wh i robic jakies mniejsze sprawy bez dostepu do bazy itp.

Opublikowano

Wyjaśniłbyś może tu dokładnie za co dostałem bana , powód "DANE PERSONALNE" można prosić o odpowiedź? - na MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...