Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjaśniłbyś może tu dokładnie za co dostałem bana , powód "DANE PERSONALNE" można prosić o odpowiedź? - na MPC

Niech do Ciebie dotrze ze dark ma kazdego w piździe zarowno Ciebie jak i kazdego innego gracza, nie lciz na cokolwiek od niego

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech do Ciebie dotrze ze dark ma kazdego w piździe zarowno Ciebie jak i kazdego innego gracza, nie lciz na cokolwiek od niego

C**j mnie to obchodzi czekam na odpowiedź nie spamuj..

Opublikowano

Darek Był gównem i będzie. Tyle ode mnie.

Czyżby będzie tak samo jak z Divine ? 0 aktywności, tylko do bankomatu po hajsy ? 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

padły channele i jakby spierdoliło trochę graczy z serwa :>
A szkoda, bo bugów nie ma, jedynie nie chodzą wojny Gilidi (co powinien zresztą jak i obiecał naprawić + forum) i było by gittes, ale olewka niestety.
Siądź raz kur*wa a porządnie przy komputerze, zrób co masz zrobić i idź pan w c**j :)

Opublikowano

padły channele i jakby spierdoliło trochę graczy z serwa :>

A szkoda, bo bugów nie ma, jedynie nie chodzą wojny Gilidi (co powinien zresztą jak i obiecał naprawić + forum) i było by gittes, ale olewka niestety.

Siądź raz kur*wa a porządnie przy komputerze, zrób co masz zrobić i idź pan w c**j :)

Katakumby naprawił? raczej wątpie

rYD9JSA.png

Opublikowano

Na Glador S1 bylem Top 1 i już nie jestem ;)

TOP1? ciekawe w czym roz*eb*łem ci skilla, RastaRa woja, szamana, więc co ty mówisz o top1, serwera nie polecam, dark dalej ma wylane na serw nic nie robi.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Na Glador S1 bylem Top 1 i już nie jestem ;)

mam Ci współczuć ? czy co bo nie rozumiem. 

Serwer to jeden wielki niewypał, Dark nic nie robi. Nie polecam. 

xD 

Opublikowano

@GordOnix ;)

Piszesz tak bo olewam Cię na gadu i nie odpisuje na twoje bzdetne teksty i prośby GM'a ?

Ci co grają widzą że coś dzieje się na serwerze jestem na nim conajmniej 3 razy w tygodniu więc jak wszedłeś tam raz i mnie nie widziałeś to nie pisz że nic nie robie

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Dark co ty ćpałeś ? niby ja pisałem tobie, że chce Gm na tym syfie ? Rely ? Naucz się czytać z zrozumieniem. Napisałem na początku gdy serwer startował, byś ogarnął dobrą reklamę + odbugował wszystkie bugi, ty mi nawet nie radziłeś odpisać, także stwierdzam że masz w all wyjebane. Zresztą nawet to widać w grze, jest godzina 18 i 200 na liczniku, także pozdro 600. Poza tym byłem u cb w teamie na Divine i wiem jaki jesteś. 

xD 

Opublikowano

Forum GladoR Zostało włączone i udostepnione dla graczy.

Ogłoszenie!

Jeśli założyłeś/aś konto na forum i nie możesz się na nie zalogować, odczekaj ok. 5 minut, by zostało ono automatycznie aktywowane!

Opublikowano

Forum GladoR Zostało włączone i udostepnione dla graczy.

Ja bym tego forum nie nazywał, gówno bez ogarniętych podstawowych rzeczy. 

denzel.png

Opublikowano

Witam

Chciałbym zaprezentować wam nieco inną formę zabawy na której będzie liczył się refleks oraz w dużej ilości szczęście.

W weekend (piątek,sobota,niedziela) o godzinie 16:00 punktualnie na serwerze zostaną podane po dwa losowe kody na Punkty VIP na stronie mt2.glador.pl

Osoby Którym udało się doładować monety zostaną ogłoszeni w tym temacie:

Piątek (godz.16:00) :  -----

Sobota (godz.16:00) : -----

Niedziela (godz.16:00) : -----

Opublikowano

Ile ludzi jest o 15 ?

Bez is idzie normalnie ugrać ?

Jest sporo ludzi , bez is idzie grać nawet można kupić sobie kupony na SM w grze.

Witam

Chciałbym zaprezentować wam nieco inną formę zabawy na której będzie liczył się refleks oraz w dużej ilości szczęście.

W weekend (piątek,sobota,niedziela) o godzinie 16:00 punktualnie na serwerze zostaną podane po dwa losowe kody na Punkty VIP na stronie mt2.glador.pl

Piątek (godz.16:00) :  -----

Mam pierwszy czas na Wymiarze Władców , dostanę jakieś smy :D?

Opublikowano

Wygrani z piątku

Witam

Piątek (godz.16:00) :  tomeek12661 TheSlayerek szowielki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...