Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie tu grac ? 

Jesli lubisz bezpańskie servery na ktorym administracja pojawia sie raz na 2/3 tygodnie, jeśli lubisz servery na ktorych jest masa bugów, jesli lubisz servery bez dzialajacej strony i forum, jesli lubisz servery mające 20 graczy w godzinach szczytu to tak, to jest server wlasnie dla Ciebie.

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Póki co serwerowego ts nie ma to zapraszam na publicznego TeamSpeak ip. xxx można dostać kanał itd.. miła atmosfera .. :)

Wojny gildii beda dzialac po najblizszym restarcie serwera

Kiedy będzie najbliższy restart serwera?

Opublikowano

Serwer polecam bardzo fajnie sie gra, nie ma juz az TYLU bugow co bylo troche po starcie, ja sam nie gram bo dla mnie troszku za wolny exp na mapie 99.

Opublikowano

Serwer polecam bardzo fajnie sie gra, nie ma juz az TYLU bugow co bylo troche po starcie, ja sam nie gram bo dla mnie troszku za wolny exp na mapie 99.

Exp jest dobry wystarczy godzinka do 124 i masz na mapie 124 od 135 zakładasz pd i level za levelem leci :D

Opublikowano

@BBC37

SKrzynka opróżniona

Wojny gildii beda dzialac po najblizszym restarcie serwera

dzięki, że opróżniłeś wczoraj skrzynkę, ale nie prosiłem o to bez powodu. prosiłem o to, ponieważ chciałem do Ciebie napisać. liczyłem na to, że odczytasz ją i odpowiesz, a nie opróżnisz i wyjebka, że ktoś kto prosił o wyczyszczenie skrzynki pisze... także, no. proszę o odczytanie wiadomości na PW i o odpisanie...

Opublikowano

Podziwiam Cie, krecic filmy z servera pelnego bugow, znanego z braku administracji i totalnie opustoszałego

Graty

skończ już bo najwięcej ....;) w tym temacie a twoich downloadów jak i serwerów nie widziałem, a z tego co piszesz widzę wielki technik z ciebie jest, poduczysz nas?

ile gra ludzi, bo licznik z tego co wiem  nie działa prawidłowo, co z forum?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

skończ już bo najwięcej szczekasz w tym temacie a twoich downloadów jak i serwerów nie widziałem, a z tego co piszesz widzę wielki technik z ciebie jest, poduczysz nas?

ile gra ludzi, bo licznik z tego co wiem  nie działa prawidłowo, co z forum?

Eeeee ćpałeś coś?

Pytam drugi raz, ćpałeś coś?

Wyrażam opinie o serverze i odpowiadam na pytania, mam do tego prawo.

Moich serverow nie znajdziesz bo sie na tym nie znam i sie za to nie biore jak niektórzy.

cos jeszcze chcesz wiedziec bystrzaku?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Serwer polecam, troszke muszą się przyłożyć do forum i strony a nie pierwsze co is zrobiony. Exp leci fajnie, ludzi troche mało ale mam nadzieje ze będzie więcej. 

Opublikowano

Witam. Chciałbym zgłosić pewnego pana za wh. Na forum glador'a tego nie zrobie po nie działa, ts'a glador'a nie widziałem więc zrobię to tu:

https://www.youtube.com/watch?v=PuMnQSWF-HI&feature=youtu.be

Proszę o jakiś kontakt z administracją :)

Edit: oto kolejny: http://youtu.be/iTyVRW3tqNY

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

250 graczy online i z tego co widze administracja kompletnie ma wyje**** na wszystko.Jak sie nic  nie zmieni to serwer dlugo nie postoi, ale pomimo tego z racji ze nie ma po prostu gdzie grac wbije  ^_^.No fajnie, fajnie chce pobrac clienta 1 link nie dziala a na 2 pobiera 10h  o.O tylko nie mowcie ze mam gownianego neta bo clienty majace nawet po 1 GB pobiera mi w 15-20 min ...  

00381637475378013724.png
Opublikowano

Kiedyś grałem na serwerze, fajny był całkiem, lecz teraz nie wierzę, że to będzie to samo co kiedyś. Zagram i zobaczę.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

kiedy odpalicie forum?
Bo bez to ciężko coś sprzedać w grze, nie każdy zawsze jest zalogowany :>
I jeszcze jedno : 
Serwer jest na dłuższą metę? 
Czy zaraz zostanie zamknięty?
Proszę o odpowiedź :)

Opublikowano

Wszyscy tak hejtujecie , a ludzi i tak przybywa.. W atlantydach spoty pozajmowane , to samo mapa 99. No coz mam tylko nadzieje ze Dark zacznie cos robic, bo narazie wielkie nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...