Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam za półtora tygodniowa nieobecność na serwerze gdyż nie miałem internetu

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Przepraszam za półtora tygodniowa nieobecność na serwerze gdyż nie miałem internetu

Dobrze, że nie prądu -.-

Serwer jak stał bez reklamy większej, tak stoi, ludzie nie mają co robić! 

Sam już skończyłem grać, i Wam też polecam! 

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się to te wasze ponowne chęci wierzyć. Znowu banda dzieci się wbije i tyle z tego będzie. Ocena z góry wystawiana bez wchodzenia 2/10.

Opublikowano

Naprawiony został mailing możecie teraz śmiało przywracać hasła,zmieniać maila i aktywowac konta.

Opublikowano

Naprawiony został mailing możecie teraz śmiało przywracać hasła,zmieniać maila i aktywowac konta.

Przywracać hasła? ale po co? przeciez tam nie ma sensu grać lol

@offtop : katakumby naprawione?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dzisiejszy kod na darmowy przelew wpisał : GoToBed
Nagroda: 7 k SM

Opublikowano

wedlug mnie jak chodzi o sam serwer to glador lepszy jest niz demilus bo na glado po ulepki max 20 potrzeba i latwo je zdobyc a na demilus trzeba sie pi3rdolic po 50 ulepki itp ale tutaj administracja ma gdzies ten serwer bo chodza do szkoly i sie ucza a tam niby maja po 18+ ale banowac nawet nie umia banuja za slowo piczka a nie banuja za obraze rodzicow smiechu warte i wgl nie ma handlu na tym serwie itp 

Opublikowano

Nie ma szans bym ten serwer pobrać już która to odsłona Gladora ?? Znowu miesiąc wszystko cacy a potem że cos sie zj**ało i serwer padnie.

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Nie ma szans bym ten serwer pobrać już która to odsłona Gladora ?? Znowu miesiąc wszystko cacy a potem że cos sie zj**ało i serwer padnie.

Widać tylko żeby post nabić. co ty człowieku wiesz o Gladorze? on stał 2lata bez żadnych przerw więc jaka ''która to odsłona''? Mama wie że cpiesz? nic nie padnie ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano
divine to gowno

Divine World jako serwer był genialny.

G*wnem była administracja, a dokładnie jeden admin który nie miał nawet praw do serwera.

Dla wtajemniczonych wiadomo o kogo chodzi :)

Heniek.

Opublikowano

Dark, wykup reklame u youtuberów będzie wiecej ludzi a co za tym idzie? więcej hajsu dla ciebie ;).

Z takim podejściem do graczy, to on tego hajsu za dużo nie ma. 

Serwera nie polecam ze względu na Administrację. 

Opublikowano

Serwer był kocur jakich mało , ale brak reklam + wiele bugów sprowadziło do tego , że nie było ludzi , a potem odwalił ten Restart ... No cóż powodzenia Darku w tym g*wnie :). Zapomniałbym dodać  Nie polecam tego serwa nikomu :)

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Kod na monety wygrał : depo01 Ilość: 900sm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...