Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server pewnie dostaje DDos-y a nic z tym Dark nie zrobi. Będzie tak czekał i czekał aż znowu zleje wszystko. Tak dużo ludzi grało i było z*********e. Server powraca a nawet 1 rzeczy nie ma zmienionej. Bugi i jeszcze raz bugi. 

Mimo to poczekam bo może "MOŻE" jednak stanie się cud.

OWSLA-530x200.jpg

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra taktyka. Wypiepszyć wszystkie konta i postawić tak samo jak było + olać graczy, a pisałeś jaki to ty zły byłeś w zapowiedzi. ;c Nie polecam, bo i tak skończy tak samo jak divine. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Hehs, takie info na stronie głównej jak to Ci żal tego gladora, a teraz gdzie jesteś jak ten serwer Cię najbardziej potrzebuje?

Po c**j ten reset skoro nic z niego nie wyszlo ? Jest może po 100-150 online ( mówcie co chcecie ale jednak ludzie expią..)

Reklamy pewnie nie będzie bo Ci hajsu szkoda..

Skoro tak chcialeś zarobić to mogłeś sprzedać pliki komuś kto by sie tym serwerem jakas zajal a tak to co tam, pierdolne sobie reset i znowu bedzie tyle online..

Jesteś w c**j żałosny, ale no tak przecież teraz się zajmujesz gladorem, wchodzisz raz na 5 minut na serwer, progres po byku...

Jakby Ci naprawde zalezalo to bys chociaż poczytał propozycje pod prezką i swoje zaspamione pw, wróciłoby o wiele więcej graczy, btw. co ty teraz robisz, walnales reset to powinienes byc nonstop na serwerze, a Ty wchodzisz raz na jakis czas oświadczając że jest zuo..

Ja rozumiem eventy to jest to czego brakowalo na gladorze, ale teraz brakuje pewnych zmian, ktore nie są aż tak czasochlonne i ciężkie do wykonania....

Opublikowano

Dark nigdy nic nie naprawi, ani na dłuższą metę nie zajmie się serwerem. Miał dwa świetne serwery po 1000 graczy (DivineWorld, Glador), ale to przejebał. Teraz próbuje to naprawić stawiając reaktywując serwery na trochę czasu, dawać obietnice i jakieś śmieszne wyjaśnienia, po to aby zarobić znowu trochę kasy. :) Darku jesteś chyba ślepy, ile razy ludzie cię prosili żebyś zajął się serwerami, bo są naprawdę świetne, jak stały nawet topowe, więc robiąc to co robisz jesteś co najmniej trochę chory. xD

Nie lepiej było czasem wejść na serwer, naprawić trochę bugów, zając się zgłoszeniami i dać eventy, mieć po przynajmniej 700 graczy na obu serwerach? Czy lepiej reaktywować jeden serwer co parę miesięcy na parę tyg, a posty dotyczące Divine zlewać, jak byś się nie przyznawał do serwera? Zdaniem wielu osób jak już czytałem posty, Glador jest najlepszym serwerem ZARAZ PO Divine, więc czemu nie naprawisz obu serwerów, ogarnij parę osób do teamu, bo z tym pewnie nie masz problemu i już. Z resztą po co ja tracę czas, na pisanie tego posta, przecie to jest DarkSince tego nie ogarniesz, lel.  xD

Na 100% nawet nie odpiszesz na mój post, a zapewne nawet go zgłosisz. Pozdrów Szczepanka twojego super GM`a który cię wyzywał na forum twojego własnego serwera. xD

Pozdrawiam TheChelios, elita serwera DivineWorld.s2 <3  

denzel.png

Opublikowano

cały serwer nabija na wh, sam expie a warrior hacku i nic..:D

mapa 124 dno, mały spoty, mały exp, wszystko monotonne, nie polecam na tą chwile.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zmienili coś względem starej edycji?

Nic tylko teraz Katakumby nie działają :D^^

Na serwerze wystarczy poprawić : - Katakumby

- Wywalanie CH

- Jakaś dobra reklama i będzie wszystko miodzio , bo teraz chujnia jest :)

- Obiecane forum które miało być wczoraj..

- Serwerowy TeamSpeak

- Ranking na stronie.

- Licznik graczy

- Zmienić zmianki po 200szt cenę zmniejszyć bo osoby które dopiero zaczynają chodzą i żebrają o 10kk....

-KONTAKT Z GRACZAMI !!!!!!

- Usunięcie z dropu ksiąg do szkolenia dowodzenia bo od razu jest na P , ksiąg poli też (dodać do sklepu) przez te księgi nie da się zbierać nawet dropu na Elakos...

Te rzeczy powinieneś zrobić przed startem i było by dużo ludzi ,można było by korzystać z ItemShopu bo wiele osób obawia się że padnie i nic nie kupuje :)

Opublikowano

czemu jak sciagłem najnowszego clienta ze strony i wchodzę na clienta i mam glador s1 i test glador i mi wogole nie chce się zalogować?

Serwer padła co chwile dlatego :)

Opublikowano

Jeśli szanowny Dark się weźmie za siebie, i zrobi wszystko co trzeba to chętnie WRÓCĘ JA, i KILKORO MOICH ZNAJOMYCH DO GRY !
Ale czytając i widząc ten chłam, to szczerze szkoda czasu na ten serwer.
Ogarnij człowieku raz a porządnie, to zobaczysz jak Glador dostanie drugie życie, inaczej zawijaj tornister i elo.
W ch*ja cięcie też zajęcie :)

Opublikowano

ja zapewne nie zagram na serwerze :)
dlaczego ? skonczylem gre na Gladorze po tym jak kd +9 znalazly sie w is (a szansa na ulepszenie byla 30%) pozniej reszta roznych wspomagaczy etc. wiec zapewne tutaj tez bedzie nastawienie na jak wieszy zarobek z is 
co do samej gry nie mialem nic ale is byl zbyt bardzo rozwiniety :) miales kase grales na poziomie nie miales kasy to sie meczyles :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...