Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera.

Zacząłem grę w czasie kiedy był event w is'ie. -15% na wszystkie produkty.

Korzystałem z niego, jak większość serwera ... Po czym ? Wszyscy podostawali bany za to ... Pozdrawiam mega adminsitracje.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

@ Wracają? Serwer stoi od Wakacji.

I wiesz co zrobili?! Zbanowali 4k kont, za ich błąd dali na każdy item -15% i każdy skorzystał, kupował kupon sm za 2k ,a sprzedawał za 2.5k , odbanowali jakieś 3800-900 kont ,a reszta to co? W tym moje 2 konta... i innych? 

4k kont hahahahahhahahahahahah większej głupoty nie słyszałem xDDDDDD, bugowało się to teraz płacz 

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Odradzam... zbanował wszystkich za swoją głupotę * było - 15% na każdy item w is.. po czym chyba zrozumiał i odbanował 90% , moje 2 konta dalej zbanowane i jednego kumpla też ban ,a za co? Za nic. I nie raczy odpisać, a innym pozabierał chi,sm ,a z gildii 666A Mają po 800k sm i po 5k chi. :) Przypadeg?

chce widzieć ss gdzie mam 800k sm . a jak nie masz  tam są drzwi przeproś i wyjdź. 

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Zacząłem grę w czasie kiedy był event w is'ie. -15% na wszystkie produkty.

Korzystałem z niego, jak większość serwera ... Po czym ? Wszyscy podostawali bany za to ... Pozdrawiam mega adminsitracje.

Ostro widzę, gracze próbują jakoś utrzymać serwer a Dark zamiast im dziękować to ich banuje. Ale wydaje mi się, że jest to jakieś nieporozumienie, bo aż takich debilów chyba nie ma. Co do serwera, jest on naprawdę dobry jedynym minusem jest administracja na niczym im nie zależy nawet na graczach, poza reklamą na mpc nie kupili żadnej innej reklamy, co skutkowało małą ilość graczy na serwerze, a szkoda. 

xD 

Opublikowano

To dla mnie jest śmiech warte, ludzie za nic nie dostali bana, poświęcili czas na zrobienie postaci i teraz mają cierpieć bo , co bo admin tak chce? To powinno być karalne gdy ktoś dostaje bana za nic. :)

Ej cieciu nadal czekam na ss gdzie mam 800k sm 

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Wy tu sie plujecie denerwujecie a nie ma po co, ten imbecyl i tak tego nie przeczyta i nic z tym nie zrobi :D

Jeszcze jednym problemem jest nie działające przypomnienie hasła na stronce ... ;) Przynajmnij w przypadku mojego konta ... Nie wiem czy zbugowane czy co bo innym działa, a mi nie.... Lecz .... W końcu to GladoR, serwer zbugowanego administratora to naturalne, że wszystko musi być zbugowane :D

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

Ostro widzę, gracze próbują jakoś utrzymać serwer a Dark zamiast im dziękować to ich banuje. Ale wydaje mi się, że jest to jakieś nieporozumienie, bo aż takich debilów chyba nie ma. Co do serwera, jest on naprawdę dobry jedynym minusem jest administracja na niczym im nie zależy nawet na graczach, poza reklamą na mpc nie kupili żadnej innej reklamy, co skutkowało małą ilość graczy na serwerze, a szkoda. 

przeciez Dark napisał że nie ma zamiaru nic poprawiać jest to wersja "przejściowa" aby zarobić na normalny serwer <hahaha>

czyli pozostały te same bugi itp :) , liczba graczy tak wysoka że nie wiem dlaczego ludzie tam grają.

ps. jeżeli i tak tylko działa S1 to dlaczego są na stronie dedyków?

nie polecam serwera ze względu na administrację..

Opublikowano

przeciez Dark napisał że nie ma zamiaru nic poprawiać jest to wersja "przejściowa" aby zarobić na normalny serwer <hahaha>

czyli pozostały te same bugi itp :) , liczba graczy tak wysoka że nie wiem dlaczego ludzie tam grają.

ps. jeżeli i tak tylko działa S1 to dlaczego są na stronie dedyków?

nie polecam serwera ze względu na administrację..

I to jest najśmieszniejsze, bo mógłby nawet na tym Gladorze zrobić dobry interes, nie wiem co on kombinuje ale jeżeli ma wyebane w gladora, divine i inne to będzie miał wyebane w jego nowy serwer, nie ma co ukrywać. 

xD 

Opublikowano

DarkSince oraz Crypto nie mają prawa istnieć w świecie metina ..

Tworzą serwer i mają na to wyjebane jak i na wszystko co się na nim dzieje.

Sam grałem na Gladorze S1 i przez pół roku mojej gry ani raz ich nie widziałem w m1  ani na ts . ( grałem prawie dziennie po kilka godzin ).

Chyba jeszcze nie dorośli to pełnienia funkcji adminów .. Pewnie w życiu realnym , też są nierobami + leniami i siedzą na garnuszku mamy i taty.

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Tylko taka prawda że jakby Dark się zajął w końcu serwerem to by dalej był TOP1 na rynku ale że mu się nie chce to musi się zadowalać 200 graczami. Pozdro ;3

@szukam czita zgłoszenie poleciało.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Może dacie więcej informacji o starcie s2 ?

Ile graczy online i czy administracja jest często w grze ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Ile graczy online i czy administracja jest często w grze ?

Jezeli mozna nazwac ta garstke osob "online"

Cos Ty widzisz ze nawet na mpc nie pisza wiec jak maja sie zajmowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...