Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest śmieszne w chuy xD Przecież on zmiast naprawiać all bugi to robi eventy, a naprawia tylko takie bugi, które naprawdę utrudniają wejście na serwer :P

Nie polecam. 

denzel.png

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ogaarnij internet, mnie tam nigdy nie wywaliło

Mnie na innych nie wywala >.>

A Dark dalej to samo co bylo , eventy i olewka na graczy.

Opublikowano

Mnie na innych nie wywala >.>

To graj na innych xD, ja probuje sie wbic na serwer, dark sam napisal ze reje naprawione, nadal mam zablokowane 4 konta...

Opublikowano

Serwer polecam, ale zachowania administracji nie da się opisać. Boję się, że serwer został otwarty na góra 5 miesięcy. Administrator bardzo mało się wypowiada w prezentacji. Forum, kiedy zostanie włączone ? Miało być włączone parę dni temu. Mam nadzieję, że Administrator pieniądze z Item-Shopa przeznaczy na reklamę, bo jej brakuję. Serwer kiedyś był jednym z lepszych serwerów, ale teraz wątpię, aby wybił się z miejsca, z którego stoi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To graj na innych xD, ja probuje sie wbic na serwer, dark sam napisal ze reje naprawione, nadal mam zablokowane 4 konta...

Reje naprawione wszystkie konta odblokowalem jak nie sprawdziles to po co piszesz cokolwiek...

ale oszukana reklama :) jestem na serwerze glador s1 i nic nie ma takiego co jest w tej prezentacji :)

Wymień czego nie ma bo nic to ma wiele znaczeń kolego

Serwer polecam, ale zachowania administracji nie da się opisać. Boję się, że serwer został otwarty na góra 5 miesięcy. Administrator bardzo mało się wypowiada w prezentacji. Forum, kiedy zostanie włączone ? Miało być włączone parę dni temu. Mam nadzieję, że Administrator pieniądze z Item-Shopa przeznaczy na reklamę, bo jej brakuję. Serwer kiedyś był jednym z lepszych serwerów, ale teraz wątpię, aby wybił się z miejsca, z którego stoi.

Nad forum pracuje Crypto i na pewno zostaniecie poinformowani o jego włączeniu.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

będzie jak ostatnia wersja, na początku trochę porobić by się $$$ zgadzał, a potem jakieś eventy- w końcu łatwiej zrobić niż naprawić bugi i na koniec close:D

Opublikowano

Reje naprawione wszystkie konta odblokowalem jak nie sprawdziles to po co piszesz cokolwiek...

Wymień czego nie ma bo nic to ma wiele znaczeń kolego

Nad forum pracuje Crypto i na pewno zostaniecie poinformowani o jego włączeniu.

Napraw jebane dc i włącz forum i mozesz juz sie na serverze nie pokazywać i zrobisz nam wielką przysługe.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Napraw jebane dc i włącz forum i mozesz juz sie na serverze nie pokazywać i zrobisz nam wielką przysługe.

Nie cwaniakuj bo więcej Ty sie na serwerze nie pokażesz .

Event ZuO właśnie się rozpoczął ch2 Pustynia // Event OX o godzinie 18:00

Opublikowano

Mam jakis błąd jak włączam  Gladora  Metin2.create_no_appriopriate_device    oco chodzi?

uruchom w zgodności z Windows XP Service Pack 3 i jako administrator.

@DarkSince możesz napisać na GG? albo opróżnij skrzynkę na MPC.

Opublikowano

Warto zagrać fajna atmosfera ale dzieci fchuj Kupony na SM dropią na Wymiarze Cienia więc nie problem zakupić coś z is :D

Rekrutacja do "Czas Hardcoru" od 180 wojenne eQ ts pisać w grze WładcaEdenu

Opublikowano

Wojny gildii beda dzialac po najblizszym restarcie serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...