Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usterka z padaniem channeli rozwiązana

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam to samo co @TezerPL

Kiedy bedzie to naprawione mniej wiecej?

nie prędko, zrozumcie że serwer włączony na CHWILĘ aby załatać "dziurę budżetową" 

Przecież nawet nie ma pełnego Team`u, ani nikogo kto dodałby cokolwiek na ten serwer, lub się nim porządnie zajął. 

Zamiast wziąć się do roboty to Daruś zrobił event i spier.. bez śladu :>

Myślałem że to będzie rzeczywiście reaktywacja, a tu jest odgrzewany kotlet.

Jak się nie weźmiecie do roboty to gówno z tego będzie.

Opublikowano

nie prędko, zrozumcie że serwer włączony na CHWILĘ aby załatać "dziurę budżetową" 

Przecież nawet nie ma pełnego Team`u, ani nikogo kto dodałby cokolwiek na ten serwer, lub się nim porządnie zajął. 

Zamiast wziąć się do roboty to Daruś zrobił event i spier.. bez śladu :>

Myślałem że to będzie rzeczywiście reaktywacja, a tu jest odgrzewany kotlet.

Jak się nie weźmiecie do roboty to gówno z tego będzie.

Dark pisał, że za kilka miesięcy startuje jego nowy ogarnięty serwer a tego postawił by zarobić, także ;)

xD 

Opublikowano

Gralem kiedys i serwer bardzo ciekawy wiec polecam.

Moze zagram, ale to musi serwer byc stabilny,administracja pomocna i z 400-500 graczy.

Opublikowano

to juz jest po starcie czy przed startem ? bo nie widze tytaj graczy :)

trutka dropi jak na pl z ripka ?

Popatrz na prezke widać trute u npc..

Opublikowano

Zagrał bym ale sie nie da zarejestrowac tzn zarejestrowac sie da ale jak wchodze do gry i wpisuje login to pisze ze mam bana a na poczte mi nic nie wysyla

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ten serwer jest zrobiony tylko pod hajs popatrzcie sobie w is mozna wszystko zdobyc

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ten serwer jest zrobiony tylko pod hajs popatrzcie sobie w is mozna wszystko zdobyc

Mówisz?

4eaf1563ec.jpg18c6e75977.jpg

Wydałem na is równe 0,00 zł.

i uwielbiam płaczków jak ty ktorzy dzis spamowali mi na chacie, ze wszystko mozna kupic w is, ze bez is gowno bym zrobił, ze wszystko mam z is.

tylko ze ja w poniedzialek rano dobiłem 230 i poszedlem na wymiar cienia na ktorym dropie do teraz,  a płaczki jak ty do dzisiaj nie wbili 200 lvla zeby isc na pole 200.

takze pozdrawiam placzkow.

Pomimo wszystko zapraszam na server, stał on 2 lata bez administracji, wiec moze stac nastepne 2.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ja założyłem nowe konto i nie miałem bana?

Zapraszam wszystkich na serwer ! 

Mówisz?

4eaf1563ec.jpg18c6e75977.jpg

Wydałem na is równe 0,00 zł.

i uwielbiam płaczków jak ty ktorzy dzis spamowali mi na chacie, ze wszystko mozna kupic w is, ze bez is gowno bym zrobił, ze wszystko mam z is.

tylko ze ja w poniedzialek rano dobiłem 230 i poszedlem na wymiar cienia na ktorym dropie do teraz,  a płaczki jak ty do dzisiaj nie wbili 200 lvla zeby isc na pole 200.

takze pozdrawiam placzkow.

Pomimo wszystko zapraszam na server, stał on 2 lata bez administracji, wiec moze stac nastepne 2.

Masz rację.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Zapomnialem dodac ze nie ma w is itemu ktorego nie mozna zdobyc w grze.
Poza mountami 78h i poza dinozaurem ale tak czy siak lepszy jest renifer.

zerknijcie na koniec prezki, tam jest zielarstwo, w zielarstwie mozna wytworzyc praktycznie wszystko.

da sie tez wytworzyc kilka rzeczy ktorych w prezce nie ma jak np renifer.

ale ja tez nie pamietalem przepisu na renifera i dostalem go od graczy.

To jeden z niewielu serverow gdzie wszystko mozna zrobic bez isu.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mam pytanie, do osób które założyły niedawno konta i mogą grać, robiliście to na poczcie Gmail czy na jakiejś innej bo ja mam właśnie na Gmail i nie mogę wbić, a na serwer chętnie bym wbił bo grałem na nim dawno temu, kiedy ludzi była kupa.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Serwer na prawdę godnej uwagi :D.Grałem na nim i mam samee miłe wspomnienia ;).Tyle godzin przesiedzone :D,Pozdro VendettaX i Nekrofill :D.Na pewno wrócę tylko niech bd więcej osob niż kiedyś:3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...